Şimdi Ara

PlayStation Mağazası'nda sıcak fırsatlar başladı: %80'e varan indirimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eaplayde de ücretsiz :)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mükemmel indirimler. Biz şimdi bu kadar oyunun içerisinden hangi birini seçelim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 4 89.50₺'ya alınır mı? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt

O yine iyi , 100 bin yıllık Prototype indirimsiz 220₺ , PSN Store eskiden özellikle indirim dönemlerini heyecanla beklediğim uğrak yerimdi , artık görmeye bile tahammül edemiyorum , şu anda gördüm AC Unity 284₺ ! ne yapıyorsun PS TR , neyin kafasını yaşıyorsun ?

Anladık Dolar kuru Euro kuru da , Unity e 300 lira çekip (tek bir oyuna takılmayın Unity bir örnek onun gibi bir sürü eski ve bedavaya dağıtılmış oyun var) senede 1 tane zor satabilmek yerine hani "bir ihtimal" 80-90₺ yazıp indirim dönemlerinde en azından bir kaç yüz kopya satabilmek daha karlı , daha kullanıcı dostu ve daha akıllı mantıklı olmaz mıydı ? Başınızdakiler size "ya bu fiyat dan alsınlar ya da hiç almasınlar zaten oyun piyasasının %1 i bile değiller mk" diye baskı mı yapıyor anlamadım ki...

• Benim gözümde bildiğim oyunlarda Olması gereken fiyatlar

Çok ucuyor sony çok

• Leon FR kullanıcısına yanıt

sec hakkı alırım.

• far cry 5 hariç hepsi bedava zaten komedi

• Bu ay sonu gelecek indirimler daha iyi. Beklemede kalın o yüzden.

• asko56 kullanıcısına yanıt

İlk ikisi EA oyunu. O yüzden ücretsiz. EA üyeliği olanlara ücretsiz zaten. Ha indirimlere gelirsek, dişe dokunur bir şey yok.

• Dalga geçiyorlar resmen. Allah ps5 sahiplerine sabır versin.

• sakata S kullanıcısına yanıt
    Ya şu infamous PS4'ün çıkış oyunlarından bir tanesi neden hala 70 lira gibi bir fiyata satılıyor anlamış değilim. Kült bir oyun da değil. Buna 70 lira vereceğime Yakuza 6'ya 33 TL veririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.