< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation Mağazası'nda sıcak fırsatlar başladı: %80'e varan indirimler (2. sayfa)
-
-
Mükemmel indirimler. Biz şimdi bu kadar oyunun içerisinden hangi birini seçelim ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 4 89.50₺'ya alınır mı? :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O yine iyi , 100 bin yıllık Prototype indirimsiz 220₺ , PSN Store eskiden özellikle indirim dönemlerini heyecanla beklediğim uğrak yerimdi , artık görmeye bile tahammül edemiyorum , şu anda gördüm AC Unity 284₺ ! ne yapıyorsun PS TR , neyin kafasını yaşıyorsun ?
Anladık Dolar kuru Euro kuru da , Unity e 300 lira çekip (tek bir oyuna takılmayın Unity bir örnek onun gibi bir sürü eski ve bedavaya dağıtılmış oyun var) senede 1 tane zor satabilmek yerine hani "bir ihtimal" 80-90₺ yazıp indirim dönemlerinde en azından bir kaç yüz kopya satabilmek daha karlı , daha kullanıcı dostu ve daha akıllı mantıklı olmaz mıydı ? Başınızdakiler size "ya bu fiyat dan alsınlar ya da hiç almasınlar zaten oyun piyasasının %1 i bile değiller mk" diye baskı mı yapıyor anlamadım ki...
-
Benim gözümde bildiğim oyunlarda Olması gereken fiyatlar
- The Crew® 2 Standard Edition 50 tl
- A Way Out - 15 tl
- Far Cry®5 - 40 50 tl arası
- STAR WARS™ Battlefront™ II - 30 tl
- inFAMOUS Second Son - 30 tl
- Middle-earth™: Shadow of War 10 - 15 tl
- Sleeping Dogs™ Definitive Edition - 15 - 20 tl
Çok ucuyor sony çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sec hakkı alırım.
-
far cry 5 hariç hepsi bedava zaten komedi
-
Bu ay sonu gelecek indirimler daha iyi. Beklemede kalın o yüzden.
-
İlk ikisi EA oyunu. O yüzden ücretsiz. EA üyeliği olanlara ücretsiz zaten. Ha indirimlere gelirsek, dişe dokunur bir şey yok.
-
Dalga geçiyorlar resmen. Allah ps5 sahiplerine sabır versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya şu infamous PS4'ün çıkış oyunlarından bir tanesi neden hala 70 lira gibi bir fiyata satılıyor anlamış değilim. Kült bir oyun da değil. Buna 70 lira vereceğime Yakuza 6'ya 33 TL veririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X