Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogy1

Hepsiburada'dan 50 lira indirim çekim var.Bunu oyun alırken mi kullansam yoksahttp://www.hepsiburada.com/Liste/sony-playsation-move-baslangic-paketi-star-the-party-turkce-oyun/productDetails.aspx?productId=oyunsony172789&categoryId=33002138 bu ps move paketinde mi kullansam karar veremedim.Sizce ps move değer mi?Eğlendirir mi?

Önceki yorumlarda alış veriş yaptıgım siteyi önermiştim. Oradaki fiyatlar çok uygundu, oraya bakıp mukayese edebilirsiniz.

• move cok eglenceli bn öneririm. 2012de baya yatırım yapılcakmıs move oyunları için yeni oyunlar çıkacaktr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

arkadaşlar move'da sports championship ve starter disc'e sahibim bunun dısında kesin oynamalısın dediğiniz move destekli oyun önerilerinizi bekliyorum..

Oğluma almış olduğum move paketi ve sharp shooter ile birlikte oynadığı Kill Zone 3'ü seyretmesi bile çok zevkli. Arada bende oynuyorum ama seyretmesi bana daha çok zevk veriyor. Oyuna kendinizi kaptırıp hele ki ayakta oynarsanız iyice yoruluyorsunuz. Masa başında oyun oynamaktan çok zevkli olduğu kesin en azından bu sayede harekette yapıyorsunuz :)

Oglunuz kac yasinda ? haddime degil fakat cok fazla kan unsuru oldugu icin bu tur olaylari onemsiyorum.Iyi forumlar..

killzone 3'te mi çok kan unsuru var? ciddi misiniz? hem onun belirli bir yaşı mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 11 Aralık 2011; 22:22:05 >

• move'da beklediğim oyunlardan biri olan SORCERY hakkında bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar move'da sports championship ve starter disc'e sahibim bunun dısında kesin oynamalısın dediğiniz move destekli oyun önerilerinizi bekliyorum..

Oğluma almış olduğum move paketi ve sharp shooter ile birlikte oynadığı Kill Zone 3'ü seyretmesi bile çok zevkli. Arada bende oynuyorum ama seyretmesi bana daha çok zevk veriyor. Oyuna kendinizi kaptırıp hele ki ayakta oynarsanız iyice yoruluyorsunuz. Masa başında oyun oynamaktan çok zevkli olduğu kesin en azından bu sayede harekette yapıyorsunuz :)

Oglunuz kac yasinda ? haddime degil fakat cok fazla kan unsuru oldugu icin bu tur olaylari onemsiyorum.Iyi forumlar..

killzone 3'te mi çok kan unsuru var? ciddi misiniz? hem onun belirli bir yaşı mı olur?

Arkadasim helghast'i bi olduruyosun adamdan yarim litre kan fiskiriyor.En azindan demoda oyleydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

quote:

quote:

Arkadasim helghast'i bi olduruyosun adamdan yarim litre kan fiskiriyor.En azindan demoda oyleydi.

ben kz3 denedim de abartılacak bir tarafı yoktu bence. bir ninja gaiden 3'teki kadar değil yani

• Sony move'a olan ilgisini çoktan kaybetti sanki iyiki almamışım diyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 11 Aralık 2011; 22:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Sony move'a olan ilgisini çoktan kaybetti sanki iyiki almamışım diyorum aslında.

Bence bunu move'u denedikten sonra deseydiniz...
  • quote:

quote:

Sony move'a olan ilgisini çoktan kaybetti sanki iyiki almamışım diyorum aslında.

Bence bunu move'u denedikten sonra deseydiniz...

Denedim ama pek tarzım değil galiba.
  • quote:

her ay yeni oyun cıkıyor move için,2012 yılı move'un yılı olucak diye bangır bangır bagırıyor adamlar,satıs rakkamları zaten ortada,2012 yılında Turkce dublaj move oyunları cıkarıcak Sony,yorum yapmadan önce biraz arastırsaydınız keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 11 Aralık 2011; 23:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

her ay yeni oyun cıkıyor move için,2012 yılı move'un yılı olucak diye bangır bangır bagırıyor adamlar,satıs rakkamları zaten ortada,2012 yılında Turkce dublaj move oyunları cıkarıcak Sony,yorum yapmadan önce biraz arastırsaydınız keşke...

Bende sizin gibi gelen olumlu geri dönüşlerden dolayı Sony move üzerine daha çok gidecektir diye düşünüyorum... Bundan sonra daha çok move özellikli oyunlar çıkacaktır. Doğru bir yatırım yapıldı ve bu tuttu. Haliyle move'un geleceği parlak...

• Arkadaslar move paket bakıyorum. Ayrıca 2. kol ve Sport Champions oyununu. Bu üçünü ikinci el satan var mı acaba? Sıfırı cidii rakama geliyor:
    MOve paket : 120tl (en düşük gitigiiyorda sıfır cihaz)
    2.move kol: 100tl. (hepsiburada'da)
    Ayrıca Sport Champions oyunu 60tl. (electroworld)

280tl yapıyo. 2.el oynayıp sıkılan varsa talibim.

Aslında shop.to'da suan 30pound, ona mı yonelsem:

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO27-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%202.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Arkadaslar move paket bakıyorum. Ayrıca 2. kol ve Sport Champions oyununu. Bu üçünü ikinci el satan var mı acaba? Sıfırı cidii rakama geliyor:

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO27-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%202.html

hocam 2.el alma,oyun falan olsa alabilirsin 2.el farketmez ama bu cihazda bir problem alabilir,yere dusmustur,bazen sorun cıkartıyor olabilir,ilk aldıgında anlamazsın 2 gun sonra cıkar ortaya falan,satan adam tabiykide soyle boyle oldu demez..20-30 lira daha ver sıfır urun al...burada paket halinde 130 lira,start the party oyununu veriyor yanında,oyun gayet eglenceli,ustelik oyunun piyasa fiyatı 40 lira..90 liraya geliyor yani cihaz..

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=150727

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 11 Aralık 2011; 23:27:04 >

• Forumda çok uygun az kullanılmış bir paket satan arkadas vardı ama aradan epey zaman gecti, yinede araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Arkadaslar move paket bakıyorum. Ayrıca 2. kol ve Sport Champions oyununu. Bu üçünü ikinci el satan var mı acaba? Sıfırı cidii rakama geliyor:

hocam 2.el alma,oyun falan olsa alabilirsin 2.el farketmez ama bu cihazda bir problem alabilir,yere dusmustur,bazen sorun cıkartıyor olabilir,ilk aldıgında anlamazsın 2 gun sonra cıkar ortaya falan,satan adam tabiykide soyle boyle oldu demez..20-30 lira daha ver sıfır urun al...burada paket halinde 130 lira,start the party oyununu veriyor yanında,oyun gayet eglenceli,ustelik oyunun piyasa fiyatı 40 lira..90 liraya geliyor yani cihaz..

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=150727

Aynen move paketini sıfır almak mantıklı.OYunlarda bluray diskler zaten çok kaliteli ve orjinal olduğu için şu ana kadar bir sorun yaşamadım.Ama joystick bu ne olur ne olmaz.Ayrıca sitenin paketde uygun.

• GezveAl sony bayisidir.Alışverişlerim olmuştur.Hatta Move Starter pack almıştım 150ye şimdi fiyatları görünce üzüldüm.Neyse siz alın faydalanın derim.
  • http://www.gezveal.com/urun/ps3-heavy-rain.aspx
    fiyatı cok uygun ambalajsız derken iknci elmi garanti kapsamındamı bide move uyumu yazmıyo paket üzerinde yardımcı olursanız sorularıma almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerxg

http://www.gezveal.com/urun/ps3-heavy-rain.aspx
    fiyatı cok uygun ambalajsız derken iknci elmi garanti kapsamındamı bide move uyumu yazmıyo paket üzerinde yardımcı olursanız sorularıma almayı düşünüyorum

Bence bunu onlara sorun. Bende ilk defa Sony yetkili satıcısında böyle bir ilan görüyorum. Move uyumlu olduğu kapakta muhakkak yazardı, demek ki değil...
  • quote:

İlandaki ürün stokta yok.Keşke olsa da alsak.
  • quote:

quote:

Bence bunu onlara sorun. Bende ilk defa Sony yetkili satıcısında böyle bir ilan görüyorum. Move uyumlu olduğu kapakta muhakkak yazardı, demek ki değil...

daha önceden okumuştum da heavy rainde sonradan güncelleştirme yapılıp move uyumlu oluyo diye ama emin diyilim belki baska bi oyunda olabilir ama fiyat cok uygun hemde merakj ettiğim bi oyun

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.