Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn ye geldi sport champions. kankalık yapıp 25 liraya sahip olabilirsiniz.(kişi başı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

psn ye geldi sport champions. kankalık yapıp 25 liraya sahip olabilirsiniz.(kişi başı)

Ne zaman geldi? Daha bir hafta önce baktım yoktu. Gerçekten gelmiş mi?
  • quote:

psn ye geldi sport champions. kankalık yapıp 25 liraya sahip olabilirsiniz.(kişi başı)

PSN'de Sport champions oyunu mu 25.-TL. Fiyat çok uygun. Kişi başı demişsiniz, onu anlayamadım? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

PSN'de Sport champions oyunu mu 25.-TL. Fiyat çok uygun. Kişi başı demişsiniz, onu anlayamadım? Teşekkürler...

Tahminimce 49,99 TL'dir. Kardeşlikle (2 makina) kişi başı 25'e düşüyordur demek istemiştir.
    Ancak ben geldiğini görmemiştim.Akşam kontrol edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

Orijinalden alıntı: jokerxg

quote:

quote:

move un portunu değiştirmeyi denedinizmi genelde 7de başlıyo top spinde ilk dörtten birine almamızı istiyo belki öyle bi sorun olabilir.

siz söyleyince denedim ama birşy fark etmedi hocam

oyundanmı acaba controller diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyomu?

sport championsda sorunsuz hocam..ana menüde de sorunsuz çalışıyor,zumba fitnessda da sorunsuz

ana menude kalibre edip oyuna girmeyi deniyin ben hiç yapmadım daha önce ama belki işe yarıyabilir

• quote:

sorunu çözdüm ama zaten dance pad diye bir zırva gerekiyormuş oynuyabilmek için o yoktu :D

sorunu çözdüğne sevindim oyunu oynadıktan sonra yorumlarnı yazarsan sevinirm bi dans oyunu almayı bnde düşünüyorum :)
  • Move Pack + 1 Ek Controller + Sport Champions satıyorum ilgilenen olursa arkadaşlar;

http://forum.donanimhaber.com/m_55843492/tm.htm
  • quote:

quote:

sorunu çözdüm ama zaten dance pad diye bir zırva gerekiyormuş oynuyabilmek için o yoktu :D

sorunu çözdüğne sevindim oyunu oynadıktan sonra yorumlarnı yazarsan sevinirm bi dans oyunu almayı bnde düşünüyorum :)

hocam oynuyamadım oyunu move çalıştı ama dance pad diye bir zırva gerekiyormuş,o yoktu bende :D
  • quote:

Hiç beraber oyun almadım psn store'dan. Max. 2 kişi mi alabiliyor. Ben de bi bakayım. Aslında 2.el 40tl buldum. Onu mu alsam yoksa senınle store'dan mı alsam acaba. Dur bakalım buraya yazarım, b, store'a bakayım da.
  • 40'a bulduysan oyle al tabi. 50 liraya 2 kişi alabilirsiniz.
  • BAktım ama store'da bulamadım. Search ettim gene cıkmadı. Aslında bende Start the party oyunu var. Oynamıyorum. Takas yapacak olan var mı? Varsa takas sansımı deneyeyim. Olmazsa bir kaç gün içinde sana döner store'dan alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 22 Aralık 2011; 21:44:17 >
  • Bende kutulu oyun mevcut. Almak isteyenler olabilir diye söyledim
  • merhaba arkadaşlar bende ps3 move almak istiyorum

move starter pack + bir move daha + sports champions oyunu nu en uygun kaç tl ye bulabilirim sıfır olarak ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

merhaba arkadaşlar bende ps3 move almak istiyorum

move starter pack + bir move daha + sports champions oyunu nu en uygun kaç tl ye bulabilirim sıfır olarak ?

teşekkürler.

Ben aşağıdaki siteden uygun fiyatla alış veriş yapmıştım, yetkili Sony satıcısı ama yinede diğer yerleride araştırın daha uygun fiyatlıda bulunabilir...

www.gezveal.com
  • teşekkürler hocam bir bakayım + ankaradaki spotçularda falan daha ucuza bulabilir miyim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

teşekkürler hocam bir bakayım + ankaradaki spotçularda falan daha ucuza bulabilir miyim ki ?

bide zavvi gbi sitelerden move getirten varmı bi araştır istersen bn oyun getirttiyorum şuana kadr hiç bi sorun yasamadım 75 euroyu geçmedikce snde yasamazsın bi arastır istersen elektronik oldugu için gümrüge takılırmı orasını bilemiyoum çnkü ama en ucuzu yurtdısından getirtmek.
  • Aşağıdaki linki bilgi için verdim, bugün gelen kutuma düşen bir mail sadece, fiyat mukayesesi yapabilirsiniz. Yeni oyunlarda var. Selamlar...

http://www.hepsisony.com/?kategori-265-PS3---Move-Oyunlari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 28 Aralık 2011; 15:57:40 >
  • balık tutma oyununda olta oyunla birliktemi veriliyo bilen varmı?
  • quote:

balık tutma oyununda olta oyunla birliktemi veriliyo bilen varmı?

Olta dediğiniz move kontroller değil mı? Wii'de de balık tutma oyunu vardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

balık tutma oyununda olta oyunla birliktemi veriliyo bilen varmı?

Olta dediğiniz move kontroller değil mı? Wii'de de balık tutma oyunu vardı...

http://www.hepsisony.com/?urun-2577-PS3-RAPALA-PRO-BASS-FISHINGROD-BUNDLE.html
    resimdeki oltada veriliyo heralde ona move mu takıyoruz anlamadım ama üstünde tuşlar var

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.