Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman move'dan en iyi şekilde yararlanmak için 2 motion 1 navigation controller almam gerek. çıkacak oyunları da hesaba katarsak oldukça pahalıya patlayacak.
  • PS Move merak ediyordum zaten gayet güzel bir rehber konu olmuş
  • Resident Evil 5 hakkında şöyle açıklık getireyim.

Bende Resident Evil 5 ve Resident Evil 5 Gold edition arasındaki tek fark biri eklenti paketleri dahil biri hariç zannediyordum, fakat Konamiden açıklama geldi. Resident Evil 5 Gold edition da oyunun programlanması farklı. Move destekli olabilmesi için oyunu değişik programlamışlar. Bi yerden RAM eksiltmişler ve boş kalan RAMi Move için kullanmışlar... Orjinal Resident Evil 5 de bu malesef PATCH ile düzelemiyor. Oyunun programlanması farklı ve move desteği yok...

Zaten bu yüzden çok tepki çekti Konami. Resident Evil 5 i illa oynamak için Gold edition mı alıcaz diye, ve malesef durum bu...

iki oyunun programlanması ve kodlanması farklı, o yüzden Move ile Resident Evil 5 oynamak istiyenlerin GOLD edition almaya elleri mahkum.

Saçma (bize göre) biliyorum ama gerçek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 12 Ağustos 2010; 21:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Resident Evil 5 hakkında şöyle açıklık getireyim.

Bende Resident Evil 5 ve Resident Evil 5 Gold edition arasındaki tek fark biri eklenti paketleri dahil biri hariç zannediyordum, fakat Konamiden açıklama geldi. Resident Evil 5 Gold edition da oyunun programlanması farklı. Move destekli olabilmesi için oyunu değişik programlamışlar. Bi yerden RAM eksiltmişler ve boş kalan RAMi Move için kullanmışlar... Orjinal Resident Evil 5 de bu malesef PATCH ile düzelemiyor. Oyunun programlanması farklı ve move desteği yok...

Zaten bu yüzden çok tepki çekti Konami. Resident Evil 5 i illa oynamak için Gold edition mı alıcaz diye, ve malesef durum bu...

iki oyunun programlanması ve kodlanması farklı, o yüzden Move ile Resident Evil 5 oynamak istiyenlerin GOLD edition almaya elleri mahkum.

o zaman bu yeni uzerinde move ile uyumlu logosu olmayan gold editionlarda is goruyor ama oynun ilk versiyonu calismiyor allahtan bende gold var zaten suan move alirsam sadece re5 ve heavyrain icin alirim baska ilgi cekecek bi oyun piyasada yok

• quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

o zaman bu yeni uzerinde move ile uyumlu logosu olmayan gold editionlarda is goruyor ama oynun ilk versiyonu calismiyor allahtan bende gold var zaten suan move alirsam sadece re5 ve heavyrain icin alirim baska ilgi cekecek bi oyun piyasada yok

Evet azizim. Gold Edition Resident Evil 5, PS Move düşünülerek kodlanmış bir oyun. Tamamen aynı oyun (eklenti paketleri fazla bir tek) ama kodlanması ve programlanması orjinal Resident Evil 5 gibi değil... Tam bi hayalkırıklığı... Patch ile de düzeltilemiyormuş.

• Heavy Rain de mi öyle peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Heavy Rain de mi öyle peki?

Yo Heavy Rain Patch ile MOVE desteği sağlıyor. Fakat bazı PS3 online siteleri, yabancı siteler, patch paralı olabilir diyolar. Umarım böyle bi saçmalık yapmazlar.
  • sadece bir görüş ama move sürümden değil her şekilde müşteriden para kazanacak nedenmi okçuluk videosunu gördünüz iki kolla oynanılıyor ??? ve dahada önemlisi navigation controller yani sony üstten gösterip alttan V111 gibi gözükyor kelime yanlış belki amacuk oturdu kinetic içinse bunlar geçerli değil o zaten ayrı bi pahalı yani ps4-xbox 720 daha çok zor çıkar ama şunu söyleyim sony bu moveda şu stratejiyi uygalayacak bizim garipo hamon demişti dersiniz THİS GAME REQUİRES TWO PLAYSTATİON 3 MOVE CONTROLLERS VEYA THİS GAME REQUİRES NAVİGATİON CONTROLLER amazon gibi ucuz bir siteden mantıksal hesap ve ekler

http://www.amazon.com/Arc-Blaster-Playstation-3/dp/B003UF24SI/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=videogames&qid=1281653771&sr=8-11 =Move Tabanca 30TL

http://www.amazon.com/PlayStation-Move-Starter-Bundle-3/dp/B002I0J4NE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1281653882&sr=8-2 =Bundle 150TL

http://www.amazon.com/PlayStation-Move-Navigation-Controller-3/dp/B002I0K6X6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1281653882&sr=8-3 =NAVI 45TL
    http://www.amazon.com/PlayStation-Move-Controller-3/dp/B002I0J51U/ref=pd_bxgy_vg_img_b =moveun kendisi 70Tl

bakin amazondan exculusivelere cok sacma olmus = onada 2 oyundan 125 tl desek (arsivcileri hesaba katmadan)

tabancali=420 TL
    tabancasiz=390 TL

ki videolardan izlediginiz gibi navigationda ekstra moveda sart olacak tabanca ise fpsde yani sony amerikada bole ise
    avrupa 460-430 ve shoptonun ve takipli sitelerin kargosu ile 500 tl masraf cikacak turk oyuncuya
    teknosadan alsak cabsi 800 tl rahat sony cok para kazanacak hatta birde wii yerine move alacak oyuncu kitlesi amanda aman daha bunun ek aksesuarlari var

• Mag ve Virtua Tenis ile Move ailesi 45 oyunluk oldu.
  • quote:

Bence tamamen satış için yapılmış.Yoksa heavy rain ve lbp nasıl move destekliyor sadece 1 patch ile ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

Bence tamamen satış için yapılmış.Yoksa heavy rain ve lbp nasıl move destekliyor sadece 1 patch ile ?

işte güya orjinal Resident Evil 5 de MOVE için yeterli yer ayıramıyolarmışmışmış...

Bende pek yemedim. Ama sinir olduğumda bir gerçek.

• Dead Space 2'de Move destekli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Dead Space 2'de Move destekli olacak.

OFFFF süper haber
    bugün mu duyurdular?

Dead Space extraction PSN oyunundan sonra bide Dead Space 2 walla move ile tadından yenmez.
  • quote:

quote:

OFFFF süper haber
    bugün mu duyurdular?

Dead Space extraction PSN oyunundan sonra bide Dead Space 2 walla move ile tadından yenmez.

Evet dostum. Limited Edition almak farz oldu. Bu oyunla Move desteğini düşünemiyorum.

Bu da kaynağımız:

http://www.nowgamer.com/news/3965/gamescom-2010-dead-space-2-has-move-support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 17 Ağustos 2010; 22:13:02 >

• quote:

quote:

quote:

OFFFF süper haber
    bugün mu duyurdular?

Evet dostum. Limited Edition almak farz oldu. Bu oyunla Move desteğini düşünemiyorum.

Bu da kaynağımız:

http://www.nowgamer.com/news/3965/gamescom-2010-dead-space-2-has-move-support

süper haber
    Move işallah tutar
    sipariş ettim bugün bakalım

• Dostum ben de her an bir delilik yapıp aynı anda 3-4 oyun sipariş edebilirim.
  • quote:

Dostum ben de her an bir delilik yapıp aynı anda 3-4 oyun sipariş edebilirim.

Move için sırf MAG alabilirim biliyomusun..
    Onunda dışında Sport Championshp ve the Fight mıdır nedir onları alıcam galiba.
    birde Dead Space extraction çıksın onu.
  • quote:

quote:

Dostum ben de her an bir delilik yapıp aynı anda 3-4 oyun sipariş edebilirim.

Move için sırf MAG alabilirim biliyomusun..
    Onunda dışında Sport Championshp ve the Fight mıdır nedir onları alıcam galiba.
    birde Dead Space extraction çıksın onu.

Dead Space 2 süper olacak adamlar DS: Extraction'ı yanında veriyor. Wii'de oynamıştım, o da güzel oyun. Sony güzel hamle yaptı bu tür paketlerle, ben de ön sipariş vereceğim Dead Space 2'yi. MAG zaten bende vardı diski takıp hiç oynamamıştım, onu da artık MOVE çıkınca tecrübe ederiz.

• sağ ve sol kolu aynı anda kullanmak istediğimiz tüm oyunlarda çift motion controller almak gerekecek gibi duruyor buda büyük bir saçmalık olmuş.. navigation controller yerine diğer elde DS3 ile oynayan çok insan görücez gibi ;(
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

sağ ve sol kolu aynı anda kullanmak istediğimiz tüm oyunlarda çift motion controller almak gerekecek gibi duruyor buda büyük bir saçmalık olmuş.. navigation controller yerine diğer elde DS3 ile oynayan çok insan görücez gibi ;(

Sony TÜM oyunlar 1 MOVE ile oynanmak için dizayn edildi fakat bazı oyunlarda 2 MOVE ile oynamak daha güzel demişti. Tam para tuzağı aslında ama umuyorum hakkını verir.

Onun dışında navigation control çok pahalı değil, move un fiyatının yarısı... Ben bitane MOVE bitanede NAVIGATION CONTROLLER sipariş ettim. Evlenince 2. Move u alıcam.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.