Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

"Unboxing Playstation Move" Videosu,içinde gerçekten ilginç şeyler var

http://uk.ps3.ign.com/dor/objects/14318622/playstation-motion-controller-e3-demo-series/videos/playstation_move_au_unboxing.html;jsessionid=21im0667di3l9

amaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: okean

İlk olarak Wii'de çıkan ama Mariosever Wii kullanıcıları tarafından görmezden gelinen No More Heroes da PS3'e Move desteğiyle geliyor. Oynanabilirlikle ilgili bazı konuları elden geçirirlerse vakit geçirmek için bol kanlı bir eğlencelik olabilir.

Playstation MOVE Ana Konu Playstation MOVE Ana Konu Playstation MOVE Ana Konu Playstation MOVE Ana Konu

hani sataşmayim fanboylara diyorum ama Wii versyonu japonyada ilk gün 10.000 satmışken ps3 versyonu ilk haftada 16.000 satmış bir oyundan bahsediyorsun dimi bu görmezden gelinen derken?
    hani yapımcıların wii versyonu satış rakamlarına "We are weeping with delight." cümlesini kurduğu oyundan...

• Beyler PS Move için Exclusive çıkacak oyunların ilk yorumları geldi

Yorumların ortalamasını alan metacritic sitesini kullanarak veriyorum puanları

Sports Championship iyi sayılır. Ortalaması 75 puan şuan
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/sports-champions/critic-reviews

Start the Party ortalama. 58 puanda
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/start-the-party/critic-reviews

Kung Fu Rider dan uzak durun. 37 puan
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/kung-fu-rider/critic-reviews

Şu 3lüden alınacak tek oyun Sports Championship gibi duruyor

• Gamespot Move Marathon yapıyor... izleyin isterseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama
    hani sataşmayim fanboylara diyorum ama Wii versyonu japonyada ilk gün 10.000 satmışken ps3 versyonu ilk haftada 16.000 satmış bir oyundan bahsediyorsun dimi bu görmezden gelinen derken?
    hani yapımcıların wii versyonu satış rakamlarına "We are weeping with delight." cümlesini kurduğu oyundan...

Japonya'da 10 milyon Wii'ye karşılık sadece 5 milyon PS3 satıldığını biliyorsunuz sanırım? Ayrıca bence PS3'te çok bile satmış. Tümüyle Wii-Mote için tasarlanmış bir oyunu gamepad ile oynamak için alan PS3 sahiplerinin de aklına şaşıyorum zaten. Move uyumlu olarak çıkarsa hadi bir nebze anlamlı olacak.
  • Move'a Top Spin gibi simulasyon bir tenis oyunu gelir umarım. Pam Developments dağıldığı için Top Spin serisi tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı.
  • bu arada gamespot marathonu izledim de bir miktar... adamlara gelen sorular olsun, kendi söyledikleri olsun sürekli wii ile karşılaştırma... ve tepki vs olarak wii'den çok da farklı olmadığı görüşü vardı... illa fanboyluk yapmak isteyenler için hatalar bile mevcuttu, ama sonuç olarak henüz tam bir oyunu yok... nasıl bir wii'yi wii sports ile değerlendiremezsek, move'u da sports champ. üzerinden yada diğer demolardan değerlendiremeyiz... gerçek oyunları çıkınca herşey belli olacak...

benim bu video ile görüşüm önsiparişi iptal edip gerçek oyunlarının çıkıp ucuzlamasını bir miktar beklemek... hem bu sırada metroid: other m'i bitiririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 2 Eylül 2010; 13:59:23 >
  • @ Fır_Lama

sanıyorsam bende 2011 de alıca Move u. İlk gün alırım diyodum. Ama oyunlar en azından şimdilik biraz "genel" oyun tarzı. Tek başıma sıkılabilirim. aralık 25de evleniyorum. Ondan sonra eşimle oynamak için alırım mutlaka.

Tek başıma pek zevk alamam şu an için.

Bence ÇOk güzel bir alet ama yayılması zaman alıcak. 2011 başları gibi.
  • Beyler dayanamadım

1 Move
    1 Navigational Controller sipariş ettim

Kamera zaten var... Da çok yere düşmüştü umarım kırılmamıştır

Bu arada genel bi yanılgı var forumda.

* Navigational Controller almaya gerek yok istiyosanız. Dualshock 3 veya Sixaxisiniz onun görevini yapıcak. Sadece bir elde onu tutmak rahatsız olur. Navigational Controller daha rahat.
    * TÜM Move oyunlar 1 adet Move controller ile çalışacak şekilde dizayn ediliyor. Bazı oyunlarda 2 tane Move ile oynamak daha zevkli olabiliyormuş ama 1 tane Move yeterli.

Kısacası Move keyfini yaşamak istiyenlere 1 kamera ve 1 move yeterli. Minimum gereksinim bu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Beyler dayanamadım

1 Move

* Navigational Controller almaya gerek yok istiyosanız. Dualshock 3 veya Sixaxisiniz onun görevini yapıcak. Sadece bir elde onu tutmak rahatsız olur. Navigational Controller daha rahat.
    * TÜM Move oyunlar 1 adet Move controller ile çalışacak şekilde dizayn ediliyor. Bazı oyunlarda 2 tane Move ile oynamak daha zevkli olabiliyormuş ama 1 tane Move yeterli.

Kısacası Move keyfini yaşamak istiyenlere 1 kamera ve 1 move yeterli. Minimum gereksinim bu yani

Normalde 1 cam 1 move yeterli de, mesela benim Move almak istememdeki en büyük etkenlerden biri olan The Fight oyunu, iki tane Move ile oynanıyor. Navi. kontroller burada işe yaramıyor. O yüzden aleti alacaklar, merak ettikleri tüm oyunları iyice incelesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Shopto daki starter pack te 9tane demo olucakmis ya.. En azindan sports champions tam surum olsaydi.. Tam surum olan secenek bulabilir miyiz veya turkiye de satisa cikarilicak mi??

Bu doğruysa çok iyi bir haber..Önsipariş vereli çok oldu 10 gün kaldır yazıyordu en son baktığımda yollanmasına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Shopto daki starter pack te 9tane demo olucakmis ya.. En azindan sports champions tam surum olsaydi.. Tam surum olan secenek bulabilir miyiz veya turkiye de satisa cikarilicak mi??

Bu doğruysa çok iyi bir haber..Önsipariş vereli çok oldu 10 gün kaldır yazıyordu en son baktığımda yollanmasına..

Bunun nesi iyi haber hocam ya, 9 tane kesilmiş oyun vericek, en azından tam sürüm sports champions için 25 £ daha bayılmamız gerekecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Beyler dayanamadım

1 Move

Normalde 1 cam 1 move yeterli de, mesela benim Move almak istememdeki en büyük etkenlerden biri olan The Fight oyunu, iki tane Move ile oynanıyor. Navi. kontroller burada işe yaramıyor. O yüzden aleti alacaklar, merak ettikleri tüm oyunları iyice incelesinler.

Evet azizim haklısın.
    Fight şu an için 2 move gerektiren tek oyun gibi duruyor. Araştırdım ve aksini bulamadım internette.

Sports championship 1 Move gerektiriyormuş. Fakat oyunda platinum almak istyiosanız 2. move controller olması gerekliymiş.

Ev yine controller dolucak.
    zaten 5 tane dualshock 3üm var
    1ini satıyım bari.

• Move satışları Türkiye'de ne zaman başlar haberi olan var mı? Ona göre yurtdışından sipariş vereyim diyorum ama 2 move 1 navigation controller 1 kamera gümrüğe takılır diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmore

Move satışları Türkiye'de ne zaman başlar haberi olan var mı? Ona göre yurtdışından sipariş vereyim diyorum ama 2 move 1 navigation controller 1 kamera gümrüğe takılır diye korkuyorum.

Var. Haftaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: blackmore

Move satışları Türkiye'de ne zaman başlar haberi olan var mı? Ona göre yurtdışından sipariş vereyim diyorum ama 2 move 1 navigation controller 1 kamera gümrüğe takılır diye korkuyorum.

Var. Haftaya başlıyor.

Teşekkürler GoldPunch.

Shopto.net'ten 1 move starter pack, 1 motion controller, 1 navigation controller 250 lira civarında geliyor. Umarım Türkiye fiyatı bu fiyatın çok da üzerinde olmaz.
  • arkadaşlar navigation controller ne işe yaramaktadır? oyunları 2 motion controller ile oynamak mümkün değüil midir? Bir de shopto da official charger satılmakta, şarj için bunu da almamız şart mı? yoksa usb kablo ile şarj edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso_mari -- 17 Eylül 2010; 12:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

arkadaşlar navigation controller ne işe yaramaktadır? oyunları 2 motion controller ile oynamak mümkün değüil midir? Bir de shopto da official charger satılmakta, şarj için bunu da almamız şart mı? yoksa usb kablo ile şarj edebilir miyiz?

http://www.youtube.com/watch?v=ixfpOVunzWM

burada videosu var onu ayrı alıyorsun sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 17 Eylül 2010; 12:53:45 >
  • Playasidan ısmarladığım Move paketi gönderilmiş bugün
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.