Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yurt disinda yasiyorum size gelenler Turkce olur herhalde bilmiyorum, Turkiyede ciktimiki? Uzulme hemen kardes zaten Turkce bilmesende oynarsin hersey belli kolay anlasilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Ben yurt disinda yasiyorum size gelenler Turkce olur herhalde bilmiyorum, Turkiyede ciktimiki? Uzulme hemen kardes zaten Turkce bilmesende oynarsin hersey belli kolay anlasilir

Konu anlayıp anlayamamam değil zaten ingilizcem çok iyi. Ama Türkçe olsa en azından playstation da bir Türkçe oyun görmüş olurduk.

Nerde yaşıyorsun, Avrupada mı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaslar bugun forum istanbulda ki saturne gittim ve orada move controller vardı,tek olarak 99tlye satılıyordu alıcak olanların haberi olsun istedim.Starter packte haftaya ellerinde olucakmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ben yurt disinda yasiyorum size gelenler Turkce olur herhalde bilmiyorum, Turkiyede ciktimiki? Uzulme hemen kardes zaten Turkce bilmesende oynarsin hersey belli kolay anlasilir

Konu anlayıp anlayamamam değil zaten ingilizcem çok iyi. Ama Türkçe olsa en azından playstation da bir Türkçe oyun görmüş olurduk.

Bilip bilmiyorsun diye demedim, bu oyun yerine daha saglam oyunlara Turkce koysunlar misal heavy rain, killzone3, uncharted 2 derin konusu olan, Kuzey Amerikada yasiyorum. Yani Turkce olmasina sevinirim sizin adiniza ama olmamasi benim oyun zevkimdende goturmuyor zaten Turkce oyun olsa benim alabilicegim biyer yok burada, ama size dil detegiyle gelir umarim

• quote:

quote:

quote:

Bilip bilmiyorsun diye demedim, bu oyun yerine daha saglam oyunlara Turkce koysunlar misal heavy rain, killzone3, uncharted 2 derin konusu olan, Kuzey Amerikada yasiyorum. Yani Turkce olmasina sevinirim sizin adiniza ama olmamasi benim oyun zevkimdende goturmuyor zaten Turkce oyun olsa benim alabilicegim biyer yok burada, ama size dil detegiyle gelir umarim

Killzone 3 Türkçe geliyor bu arada. Neden sordum çünkü eğer Avrupa da yaşıyorsan oyunun pal dır. Tüm pal oyunlarda aynı dil seçenekleri mevcuttur ondan dedim.

• Hayırlı olsun SPYdir İncelemeni Resimlerle ve Videolarla bekliyoruz
  • Sony Move ile cok saglam bir adim atmis ozellikle Start the Party oyunu tek kelimeyle harika, evdekilerle cosmak icin birebir mini oyunlar var ve oynarken insan kendini kaybediyor hele party mix kismi var bazen speed roundlar geliyor 5 saniyede 1 oyun modu degisiyor bir an elinizde yelpaze yellerken 5 saniye sonra yelpaze hop pizza kuregine donuyor tepeden dusen pizza malzemelerini yakalamaya basliyorsunuz hop cekic oluyor bir anda yerden cikan kostebeklerin kafaya calismaya basliyorsunuz, inanilmaz keyifli. Oyun roundlari bitince en son finalde arada cektigi fotolari gosteriyor onlarda ayri komedi yalniz bu fotolari kaydetme ozelligi koymamislar umarim update ile gelir cunku bazi fotolar arsivlik

Demolara baktim tumble'da hissedilir bir gecikme var ama bunun hardware ile alakasi olmadigini rahatca soyleyebilirim cunku start the party'de 1'e 1 takip ediyor, tumble'da saniyenin yarisina yakin bir gecikme var ama oynanmicak kadar degil. Sketch Beater diye bir demo cikti diskten yukledim ama acilis ekranini gecemiyorum , yuvarlaga bas diyor basiyorum bisey olmuyor, The shoot var guzel, echochrome II keza guzel olmus, TV superstar var o oyunun demosunu oynadim Start the Party gibi ama daha degisik karakter yaratiyorsunuz fotonuz cekiliyor bir normal ifadeniz, gulen ifadeniz ve kizgin olarak 3 farkli foto cekiyorsunuz, demoda 2 bolum var frockstar ve let's get physical her yarismanin farkli bir sunucusu var frockstar'i sacinin bir tarafi pembe "kirik" yada kiritik bir arkadas sunuyor, podyuma cikip gerekli dansi yapmaniz lazim kontrolleri ekrandaki sekilde oynatarak, let's get physical'da ise 3 farkli oyun var tekerlek uzerinde kosup engel asma, mancinik ile dekora firlatilip adaminizin vucut seklini gecis yerine gore ayarlama(bu olay zevkli) oyun bitimindeki videodan goruldugu uzere daha degisik bir suru kategori var yemek pisirme yarismasi reklam yildizi olmak, makyaj yarismasi, biraz daha bayan arkadaslara hitap eden bir oyun bu yada sevgiliniz varsa beraberde oynanir, ekimde ciksin alacaklarim listesinde bu oyunda. Simdilik izlenimlerim bunlar

• Vayy güzelmiş.

Yorumların için teşekkürler.
  • ss de koyarsan seviniriz SPYdir.
  • quote:

quote:

quote:

türkiyeden sipariş ver postayla gelsin amerikaya :). biz de dünya gözüyle bunu da görmüş olalım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 18 Eylül 2010; 9:58:38 >

• Arkadaşlar PS Move'un lansmanı Türkiye'de haftaya yapılacak.
  •  Playstation MOVE Ana Konu

şöyle birşey var öbür konuda
  • Evet gerçekten teknosanın sitesinde de yazıyor.
  • teknosa 149a satarsa diğer yerler daha ucuza satar diye düşünmüştüm, haklı çıktım

morfare 142 TL:)

http://www.morfare.com/asp/product/4316/Sony-Playsation-Move-Paketi

sanırım fiyatlar 140-150 TL arası olur, ama asıl fark yaratan motion controller ın tek fiyatı olacaktır...
  • Ama o starterı alırsak hiçbir oyunu oynayamayızki beni videolara bakıyorum hep 2 kolla oynana oyunlar var.Bununla hangi oyunları oynayabiliriz.

Bu arada teknosada oyun olarak 6 demo oyun veriyolarmış İndiririm daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 18 Eylül 2010; 16:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

Playstation MOVE Ana Konu

şöyle birşey var öbür konuda

149TL olacak diye demiştim.
  • Media markt'a gelince daha ucuz olur eminim.En ucuz teknosada olması imkansız gibi birşey.Sadece erken gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari
    teknosa 149a satarsa diğer yerler daha ucuza satar diye düşünmüştüm, haklı çıktım

morfare 142 TL:)

http://www.morfare.com/asp/product/4316/Sony-Playsation-Move-Paketi

sanırım fiyatlar 140-150 TL arası olur, ama asıl fark yaratan motion controller ın tek fiyatı olacaktır...

Tahminimce Kadıköy 90 tl:D
  • arkadaşlar killzone 3'ü oynamak için Navigation Control ve Motion Controller dışında kamerada lazım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoim

arkadaşlar killzone 3'ü oynamak için Navigation Control ve Motion Controller dışında kamerada lazım mı?

tabiki lazım kamerasız hiç birşey yapamazsın
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.