Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: sedoim

arkadaşlar killzone 3'ü oynamak için Navigation Control ve Motion Controller dışında kamerada lazım mı?

tabiki lazım kamerasız hiç birşey yapamazsın

cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

Ama o starterı alırsak hiçbir oyunu oynayamayızki beni videolara bakıyorum hep 2 kolla oynana oyunlar var.Bununla hangi oyunları oynayabiliriz.

Bu arada teknosada oyun olarak 6 demo oyun veriyolarmış İndiririm daha iyi

teknosa ayrıca vermiyor onu, starter pack'in içeriğinde var..
  • diğer yerlerede 20 eylülde gelicekmiş media mark,saturn gibi ama oralarda bundle ın fiyatı belli değilmiş henüz teknosadan almayın bence almadan önce diğer fiyatlarıda görün bi
  • Acaba bundan mı alsam Red dead redemption mu?Çok karasız kaldım ama RDR kadar zevk alamam gibime gelmiyorda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

Acaba bundan mı alsam Red dead redemption mu?Çok karasız kaldım ama RDR kadar zevk alamam gibime gelmiyorda değil.

bence move al rdr single güzelde multisi sarmıyo beni
  • RDR al move neymiş ya çok istiyorsan wii al :D en azından star wars oyunu var sw oyunu yoksa move ne işe yarar.
  • Move bir devrimdir ps3 için.. Oyunla kıyaslanır mı yahu:)) amma basite indirgediniz bu işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

Move bir devrimdir ps3 için.. Oyunla kıyaslanır mı yahu:)) amma basite indirgediniz bu işi...

Aynen, move mu alayım oyun mu sorusu komik bile.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kinect her türlü daha iyi kinect ede plastik ucunda renkli top şeklinde aksesuar çıkarır microsoft al sana move

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 18 Eylül 2010; 22:45:55 >
  • arkadaşlar sony gerçekten tosladı ve bizm gibi kulllanıcılarını da hüsrana uğrattı adamlar resmen bize gözlerimiz içine bakarak wii nin kumandasına benzer bir kumandayı yuttrmaya çalışıyor ps3 kullanıcıların hepsi kazıklandıkları artık anlamışlardır oyunlardan tam verim almak için bu kumandadan yani sony move de 2 tane almak lazım tanesi 100 tl olan bu kumandanın kamerasıyla birlikte 250 tly geldiği görünüyor sony zaten xbox ın nadal projesinin gerisinde kaldığı için böyle saçma bir kumanda çıkardı ben bu kumandayı alacağıma 250 tl gider xbox alırım oyunları ucuz ucz oynarım birde nadal gelirse elimde kumanda falan olmadan hareket algıyacısı desteğiyle oyunlarımı oynarım sony güvenimiz ps1 ve ps2 den sonra çok fazlaydı ama adamlar bizi yolunacak kaz görüyorlar cihazdan tam randıman almak için bize 50 tane ayrı parça almamızı bekliyorlar elimdeki ps3 satmayacağım ama en kısa zamnda xbox 360 ve nadal alacağım bir daha kesinlikle sony e güvenmem bizi kazıklıyor

• 149 TL mantıklı gibi. Çıkar çıkmaz alır mıyım bilmiyorum ama eninde sonunda alacağım Move'u. NBA 2K11'de Move destekli sonuçta. Bir Wii sahibi olarak NBA 2K10'u harekete dayalı oynadım, cidden eğlenceli. Sırf NBA 2K11 bile Move aldırabilir bana.

Hem Killzone 3, sanırım GT5, inFamous 2 ve daha hatırlamadığım güzel oyunlar da destekleyecek PS Move'u.

PS Eye kameram var benim, ancak bu Starter Pack'i alırsam bir kameram daha olacak. Teknosa Wii'deki nunchuk'ın karşılığı olan Navigation Controller'ı 69 TL'ye satacakmış, Nunchuk fiyatlarıyla aynı hemen hemen. Pahalı gibi bence bu, Starter Pack'e koysalar ya. NG Controller da şart. Şimdi bu Move'u Teknosa getiriyor ya, bunun garantisi falan vardır herhalde. Kadıköy'de de ne kadar ucuz olabilir, 150 TL'ye Teknosa'dan almak daha mantıklı gibi ama ayrıca NG Controller'da düşündürüyor beni.

edit:

Bir sorum daha olacak. Teknosa'dan baktım çeşitlere şimdi. Ucu pinpon toplu esas kumanda 99, NG Controller 69 TL. PS Eye'ım var benim, normal önceden satılan PS Eye ile Move'la beraber verilen PS Eye tam olarak aynı mıdır? Eğer aynıysa elimde kamera var, boşuna Starter Pack'e 149 vermek yerine 99+69 verip 170'e Move+ NG Controller alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 18 Eylül 2010; 22:53:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 02gencay

arkadaşlar sony gerçekten tosladı ve bizm gibi kulllanıcılarını da hüsrana uğrattı adamlar resmen bize gözlerimiz içine bakarak wii nin kumandasına benzer bir kumandayı yuttrmaya çalışıyor ps3 kullanıcıların hepsi kazıklandıkları artık anlamışlardır oyunlardan tam verim almak için bu kumandadan yani sony move de 2 tane almak lazım tanesi 100 tl olan bu kumandanın kamerasıyla birlikte 250 tly geldiği görünüyor sony zaten xbox ın nadal projesinin gerisinde kaldığı için böyle saçma bir kumanda çıkardı ben bu kumandayı alacağıma 250 tl gider xbox alırım oyunları ucuz ucz oynarım birde nadal gelirse elimde kumanda falan olmadan hareket algıyacısı desteğiyle oyunlarımı oynarım sony güvenimiz ps1 ve ps2 den sonra çok fazlaydı ama adamlar bizi yolunacak kaz görüyorlar cihazdan tam randıman almak için bize 50 tane ayrı parça almamızı bekliyorlar elimdeki ps3 satmayacağım ama en kısa zamnda xbox 360 ve nadal alacağım bir daha kesinlikle sony e güvenmem bizi kazıklıyor

Eyecam + navigation controller + 1 move yeterli.En azından ilk etapta ben böyle alacağım.2. move'u sonra alırım.Mesala Killzone 3'te 2 move ile oynanmayacak.

Sen kafana koymuşşsun xbox'ı.Bu arada ''nadal'' bulamazsın.Fanlığını yaptığın şeyin adını bile tam bilmiyorsun.Ayrıca birazcık araştırsaydınız move'un wii kumandasından çok daha ilerde olduğunu anlardınız*.

PS move hala hardcore kitleye de hitap ediyor.Rakiplerinden bu konuda ayrılıyor

*

• Microsoft'un KINECT midir nedir

onu alıcam diyen arkadaşlar.
    Oynayabileceğiniz oyunlar son derece kısıtlı ve oyun oynama şekillerinizde kısıtlı.

Bunu biliyorsunuzdur umarım.

MOVE ile her türlü oyun oynanabiliniyor.

Wii ile alakası olmayan ondan çok daha üstün b,r teknoloji...

daha move hakkında kötü yorum yapan tek bir yazıya dahi rastlamadım. Ne yurtiçi ne yurtdışı.. Sadece şu an oyunlar az ve olan oyunların bazılar kötü ve bazıları iyi tarzı yorumlar var.

Playstation MOVEun tosladığı yok. SON DERECE BAŞARILI birsistem...

Artı yeni bir teknoloji, e bu teknolojiye para illa ki verilecek.Ucuz olmasını beklemiyin...

PS move u kötülüyen arkadaşlar neye dayanarak kötülüyolar anlamış değilim gerçekten.

XBOX da kopya oyunu seviyoruz diye PS için çıkan hardware a taş atmak ne kadar mantıklı. Bi düşünmek lazım.

KINECT ile hangi FPS yi oynayacaksınız merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

149 TL mantıklı gibi. Çıkar çıkmaz alır mıyım bilmiyorum ama eninde sonunda alacağım Move'u. NBA 2K11'de Move destekli sonuçta. Bir Wii sahibi olarak NBA 2K10'u harekete dayalı oynadım, cidden eğlenceli. Sırf NBA 2K11 bile Move aldırabilir bana.

Hem Killzone 3, sanırım GT5, inFamous 2 ve daha hatırlamadığım güzel oyunlar da destekleyecek PS Move'u.

PS Eye kameram var benim, ancak bu Starter Pack'i alırsam bir kameram daha olacak. Teknosa Wii'deki nunchuk'ın karşılığı olan Navigation Controller'ı 69 TL'ye satacakmış, Nunchuk fiyatlarıyla aynı hemen hemen. Pahalı gibi bence bu, Starter Pack'e koysalar ya. NG Controller da şart. Şimdi bu Move'u Teknosa getiriyor ya, bunun garantisi falan vardır herhalde. Kadıköy'de de ne kadar ucuz olabilir, 150 TL'ye Teknosa'dan almak daha mantıklı gibi ama ayrıca NG Controller'da düşündürüyor beni.

edit:

Bir sorum daha olacak. Teknosa'dan baktım çeşitlere şimdi. Ucu pinpon toplu esas kumanda 99, NG Controller 69 TL. PS Eye'ım var benim, normal önceden satılan PS Eye ile Move'la beraber verilen PS Eye tam olarak aynı mıdır? Eğer aynıysa elimde kamera var, boşuna Starter Pack'e 149 vermek yerine 99+69 verip 170'e Move+ NG Controller alabilirim.

Kameralar aynı bir fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Microsoft'un KINECT midir nedir

Oynayabileceğiniz oyunlar son derece kısıtlı ve oyun oynama şekillerinizde kısıtlı.

daha move hakkında kötü yorum yapan tek bir yazıya dahi rastlamadım. Ne yurtiçi ne yurtdışı.. Sadece şu an oyunlar az ve olan oyunların bazılar kötü ve bazıları iyi tarzı yorumlar var.

Artı yeni bir teknoloji, e bu teknolojiye para illa ki verilecek.Ucuz olmasını beklemiyin...

PS move u kötülüyen arkadaşlar neye dayanarak kötülüyolar anlamış değilim gerçekten.

XBOX da kopya oyunu seviyoruz diye PS için çıkan hardware a taş atmak ne kadar mantıklı. Bi düşünmek lazım.

xbox da kopya oyunu seviyoruz?? xbox da korsana karşıyım live gibi bir sistemden ban yiyeceğime 1 yılda 1 xbox exclusive ini oynarım geri kalanını pc de oynarım. Ps3 üm olsa hemen fw attırırım psn zaten b*ktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 19 Eylül 2010; 1:44:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

xbox da kopya oyunu seviyoruz?? xbox da korsana karşıyım live gibi bir sistemden ban yiyeceğime 1 yılda 1 xbox exclusive ini oynarım geri kalanını pc de. ps3 üm olsa fw attırırım psn zaten b*ktan

PSN in nesi kötü bi anlatırmısın dicem de. Burası Move konusu o yüzden demicem.

Şu an PSN ve Xbox Live ı ayırt eten 1-2 özellik var. Cross game Chat ve custom soundtrack.

Ben gayet para vermeden 0 lag oyun oynuyabiliyorum.
    Arkadaşları oyunuma davet edebiliyorum...

Yani fanboyluk yapma bence, burası Move konusu.
    Ne Xbox Live konusu
    nede Kinect konusu.

• quote:

quote:

quote:

xbox da kopya oyunu seviyoruz?? xbox da korsana karşıyım live gibi bir sistemden ban yiyeceğime 1 yılda 1 xbox exclusive ini oynarım geri kalanını pc de. ps3 üm olsa fw attırırım psn zaten b*ktan

Şu an PSN ve Xbox Live ı ayırt eten 1-2 özellik var. Cross game Chat ve custom soundtrack.

Ne Xbox Live konusu
    nede Kinect konusu.

xbox live ın en büyük özelliği pc-xbox entegre olması soundtrack falan değil burası konusu değil doğru o yüzden kısa kestim

• quote:

quote:

quote:

Ne Xbox Live konusu
    nede Kinect konusu.
    adam haklı sen ne arıyon burda

• Ben bekleyeceğim, yeni çıkan oyunlarla birlikte daha uygun fiyata alacağımı düşünüyorum.

Özelliklede Killzone 3 bundle paketle çıkacak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

Ben bekleyeceğim, yeni çıkan oyunlarla birlikte daha uygun fiyata alacağımı düşünüyorum.

Özelliklede Killzone 3 bundle paketle çıkacak gibi geliyor bana.

Bekle zaten.
    Ben çok hevesli olduğum için alıyorum. Yoksa beklemek mantıklı. Daha oyunlar yavaş yavaş yayılacak. E fiyatta düşer.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.