Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onları oynamak içinde bi move controller lazım.O kol 100 tl oyunda 100 tl olsa beni oyalaması için 340 tl(STARTER PACK+CONTROLLER+OYUN) para lazım.Ben vazgeçtim RDR alcam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 19 Eylül 2010; 22:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

Onları oynamak içinde bi move controller lazım.O kol 100 tl oyunda 100 tl olsa beni oyalaması için 340 tl(STARTER PACK+CONTROLLER+OYUN) para lazım.Ben vazgeçtim RDR alcam :D

Move Navigation Controller 50,99 tl
    Sports Champions 57,99
    Move Starter Pack 99,99
    209 tl yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jPlaystation -- 19 Eylül 2010; 22:49:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jPlaystation

quote:

Onları oynamak içinde bi move controller lazım.O kol 100 tl oyunda 100 tl olsa beni oyalaması için 340 tl(STARTER PACK+CONTROLLER+OYUN) para lazım.Ben vazgeçtim RDR alcam :D

Sports Champions 57,99
    Move Starter Pack 149,99
    259 tl yapar bence RDR almakla iyi karar vermişsin

sports champions nerede 57,99 acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

quote:

quote:

Sports Champions 57,99
    Move Starter Pack 99,99
    209 tl yapar

Shopto.net "de oyunlarımı ve ps3 için gerekli aksesuarlarını ordan alıyorum hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jPlaystation -- 19 Eylül 2010; 22:53:45 >
  • quote:

quote:

Sports Champions 57,99
    Move Starter Pack 99,99
    209 tl yapar

İnternet sitelerinden baktın galiba.Ben alabilirsem mağazadan almam lazım.Türkiye fiyatlarına göre hesapladım.(Teknosa) Bu arada navigation cont. sport champions oynanmıyormuş 2 move cont. lazım.Navigationla FPS türündeki oyunları oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 19 Eylül 2010; 22:53:53 >
  • quote:

quote:

Sports Champions 57,99
    Move Starter Pack 99,99
    209 tl yapar
    2 nin yanndaki sıfırı attık mı ne kaldı
    9 un yanında sıfır solda sıfır bla bla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sports Champions 57,99
    Move Starter Pack 99,99
    209 tl yapar

Shopto da 25,85 £ + 5 £ , 30 u gecer, 30£ 57 tl mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sports Champions 57,99
    Move Starter Pack 99,99
    209 tl yapar

Shopto da 25,85 £ + 5 £ , 30 u gecer, 30£ 57 tl mi?

Kargo ücretlerini hesaplamadım sports champions tr "de 100 tl shopto "dan almak isteyen kargo ücretine fazla önem verceğini sanmıyorum

• Arkadaslar isten vakit bulamadim fotolari cekemedim henuz, sports champions oynadik aksam bu move harika bir cihaz , online olmasi falanda cabasi sports champions oyununda disk golf diye bir oyun var frisibi atiyorsunuz ve dikine zincilerle kapli potaya en az atisla sokmaniz gerek, parkular degisiyor her bolumde, ve atislari yaparken elinizle aci vermeniz gerekiyor saga sola yatirarak cunku onunuzde agac veya tepe oluyor falso vererek gitmeniz lazim birebir tepki veriyor ben cok begendim, goruntulerde cok guzel. Wii'yi arkadasimda oynamistim ancak Move bu olayi gercekten cok farkli bir boyuta tasimis bu kontrollere sahip olunca ne dedigimi anlicaksiniz, hardcore oyuncu olup ilgi duymuyor olsanizda kesinlikle tavsiye ederim, dilerdimki Sony bu kadar bekleyecegine(4 sene) keske daha erken cikarsaydin, onumuzdeki aylarda cok daha ve eglenceli bircok oyun cikacagindan hic suphem yok. Kinect henuz cikmadi onuda imkan olursa denemek istiyorum fakat move'daki gibi karsilik verebilicek bir cihaz oldugunu sanmiyorum, ayrica elinizde birsey tutmadan ne kadar keyif alirsiniz bilmiyorum, mesela Start the Party'de bunu cok iyi anliyacaksiniz misal whack a mole diye bir oyun var bilrsiniz boyle onunuzdeki deliklerden kostebek cikar kafasina cekicle vurursunuz falan, siz vurdukca kotroller titriyor tabikide gercek olmasada dolu bir deneyim yasatiyor, sport championsda kilic kalkan oyunu var 2 kontrolle oynadim olayi darbe yediginizde kotroller titriyor yada kilicla vurdugunuzda ayni sekilde, simdi dusununce eger elimde bir kontroller olmasa bana yaptiklarimla ilgili hissi vericek tek sey gorsellik ve isitsellik ama temas olmayinca o hissi kaybediyorsun, Kevi Butler'in dedigi gibi ilkokuldamiyiz neyiz elimizi tabanca gibi kullanip phew phew diye atesmi edicez??!! Son olarak Kinect'in cikmasina daha var benim yazdiklarim tamamiyle ongorustur denemedim cunku Kinect'i umarim dusunduklerimde yanilirim cunku farkli bir teknoloji ve degisik bir deneyim sunabilirde bekleyip gorucez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Arkadaslar isten vakit bulamadim fotolari cekemedim henuz, sports champions oynadik aksam bu move harika bir cihaz , online olmasi falanda cabasi sports champions oyununda disk golf diye bir oyun var frisibi atiyorsunuz ve dikine zincilerle kapli potaya en az atisla sokmaniz gerek, parkular degisiyor her bolumde, ve atislari yaparken elinizle aci vermeniz gerekiyor saga sola yatirarak cunku onunuzde agac veya tepe oluyor falso vererek gitmeniz lazim birebir tepki veriyor ben cok begendim, goruntulerde cok guzel. Wii'yi arkadasimda oynamistim ancak Move bu olayi gercekten cok farkli bir boyuta tasimis bu kontrollere sahip olunca ne dedigimi anlicaksiniz, hardcore oyuncu olup ilgi duymuyor olsanizda kesinlikle tavsiye ederim, dilerdimki Sony bu kadar bekleyecegine(4 sene) keske daha erken cikarsaydin, onumuzdeki aylarda cok daha ve eglenceli bircok oyun cikacagindan hic suphem yok. Kinect henuz cikmadi onuda imkan olursa denemek istiyorum fakat move'daki gibi karsilik verebilicek bir cihaz oldugunu sanmiyorum, ayrica elinizde birsey tutmadan ne kadar keyif alirsiniz bilmiyorum, mesela Start the Party'de bunu cok iyi anliyacaksiniz misal whack a mole diye bir oyun var bilrsiniz boyle onunuzdeki deliklerden kostebek cikar kafasina cekicle vurursunuz falan, siz vurdukca kotroller titriyor tabikide gercek olmasada dolu bir deneyim yasatiyor, sport championsda kilic kalkan oyunu var 2 kontrolle oynadim olayi darbe yediginizde kotroller titriyor yada kilicla vurdugunuzda ayni sekilde, simdi dusununce eger elimde bir kontroller olmasa bana yaptiklarimla ilgili hissi vericek tek sey gorsellik ve isitsellik ama temas olmayinca o hissi kaybediyorsun, Kevi Butler'in dedigi gibi ilkokuldamiyiz neyiz elimizi tabanca gibi kullanip phew phew diye atesmi edicez??!! Son olarak Kinect'in cikmasina daha var benim yazdiklarim tamamiyle ongorustur denemedim cunku Kinect'i umarim dusunduklerimde yanilirim cunku farkli bir teknoloji ve degisik bir deneyim sunabilirde bekleyip gorucez.

Hocam süpermiş o zaman. Bu toplu olan move da titriyor mu?

• Bu hassaslikta bir cihazla lightsaber kullanabilecegimiz bir star wars oyunu ne mukemmel giderdi be (:
  • quote:

Bu hassaslikta bir cihazla lightsaber kullanabilecegimiz bir star wars oyunu ne mukemmel giderdi be (:

Of of muhteşem ötesi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Bu hassaslikta bir cihazla lightsaber kullanabilecegimiz bir star wars oyunu ne mukemmel giderdi be (:

Of of muhteşem ötesi olurdu.

Kinect e cikacak ya keske multi platform olsaydi da bunda oynayabilseydik, yine de 1 yila kadar duyurulur diye umuyorum benzer bir sey..
  • Yarın TeknoSA dan move ları ve sport champions oyununu almaya karar verdim. Evimin yakınında Teknosa Extra var. Oraya mutlaka gelir.

Eğer zamanım olursa videolu inceleme yapmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Arkadaslar isten vakit bulamadim fotolari cekemedim henuz, sports champions oynadik aksam bu move harika bir cihaz , online olmasi falanda cabasi sports champions oyununda disk golf diye bir oyun var frisibi atiyorsunuz ve dikine zincilerle kapli potaya en az atisla sokmaniz gerek, parkular degisiyor her bolumde, ve atislari yaparken elinizle aci vermeniz gerekiyor saga sola yatirarak cunku onunuzde agac veya tepe oluyor falso vererek gitmeniz lazim birebir tepki veriyor ben cok begendim, goruntulerde cok guzel. Wii'yi arkadasimda oynamistim ancak Move bu olayi gercekten cok farkli bir boyuta tasimis bu kontrollere sahip olunca ne dedigimi anlicaksiniz, hardcore oyuncu olup ilgi duymuyor olsanizda kesinlikle tavsiye ederim, dilerdimki Sony bu kadar bekleyecegine(4 sene) keske daha erken cikarsaydin, onumuzdeki aylarda cok daha ve eglenceli bircok oyun cikacagindan hic suphem yok. Kinect henuz cikmadi onuda imkan olursa denemek istiyorum fakat move'daki gibi karsilik verebilicek bir cihaz oldugunu sanmiyorum, ayrica elinizde birsey tutmadan ne kadar keyif alirsiniz bilmiyorum, mesela Start the Party'de bunu cok iyi anliyacaksiniz misal whack a mole diye bir oyun var bilrsiniz boyle onunuzdeki deliklerden kostebek cikar kafasina cekicle vurursunuz falan, siz vurdukca kotroller titriyor tabikide gercek olmasada dolu bir deneyim yasatiyor, sport championsda kilic kalkan oyunu var 2 kontrolle oynadim olayi darbe yediginizde kotroller titriyor yada kilicla vurdugunuzda ayni sekilde, simdi dusununce eger elimde bir kontroller olmasa bana yaptiklarimla ilgili hissi vericek tek sey gorsellik ve isitsellik ama temas olmayinca o hissi kaybediyorsun, Kevi Butler'in dedigi gibi ilkokuldamiyiz neyiz elimizi tabanca gibi kullanip phew phew diye atesmi edicez??!! Son olarak Kinect'in cikmasina daha var benim yazdiklarim tamamiyle ongorustur denemedim cunku Kinect'i umarim dusunduklerimde yanilirim cunku farkli bir teknoloji ve degisik bir deneyim sunabilirde bekleyip gorucez.

Hocam süpermiş o zaman. Bu toplu olan move da titriyor mu?

Toplu olan motion kontroller titriyor ancak navigator'i henuz bilmiyorum, onuda aldim ama oynayabilicegim bir oyun yok heavy rain'in update'ini indirip denicem eger oda titriyorsa super. Dediginiz gibi move destekli bir star wars oyunu kesinlikle cikmali bencede super olur

• Wiide tv ye olan ayarı sensör bar sayesinde yapıyordu.Şimdi move kullanırsak tv yi tanıması için tv nin herhangi bir yerine birşey koymamız gerekiyor mu??
  • arkadaşlar bugün gidecek olan varsa bimeks media markt electro world gibi yerlere move un fiyatını yazın bir zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Wiide tv ye olan ayarı sensör bar sayesinde yapıyordu.Şimdi move kullanırsak tv yi tanıması için tv nin herhangi bir yerine birşey koymamız gerekiyor mu??

Evet kamera gerekli
  • teknosa ve ya diğer tekno marketlerde starter pack i bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

teknosa ve ya diğer tekno marketlerde starter pack i bulan var mı?

gelmiştir sanırım ama daha saat erken 2-3 saate gidip alan çıkar
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.