Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 ayrı teknosa magazasını aradım, genelde move starter pack deyince neeey diye tepki aldım:) 1 tanesinin haberi yok, 1 tanesi ögleden sonra gelebilir, diğeri ise gümrükten kaynaklanan problem sebebiyle 2 gün ertelenebilir dediler, kozyatağı teknosa da aynı şeyi demişti. umarım tüüm teknosa magazaları için geçerli bir problem değildir...
  • komedi ki ne komedi, morfare yi aradım yetkili sony satıcısı ya, dedim ne zaman gelicek, cevap: ekim ayını bulur, ön sipariş alıyoruz:)
  • sabah gittim teknosaya daha gelmemiş ne zaman geliceklerinide bilmiyorlar =) çok ilgililer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

komedi ki ne komedi, morfare yi aradım yetkili sony satıcısı ya, dedim ne zaman gelicek, cevap: ekim ayını bulur, ön sipariş alıyoruz:)

Morfare nin kendi satis sitesinde de aynisi yaziyordu keske bir kontrol etseydin. Bu move zimbirtisi gec gelecek gibi buralara.
  • media markt falan bakmak lazım acaba ne zaman gelicek
  • sipariş üzerine işleme alındığını zaten biliyorum, ama sitede belli bir tarih ben göremedim..
  • quote:

sipariş üzerine işleme alındığını zaten biliyorum, ama sitede belli bir tarih ben göremedim..

***ÖN SİPARİŞ***

Ön Sipariş Koşulları ürün detayında yer almaktadır.

***EKİMDE TESLİM***

http://www.morfare.com/asp/product/4316/Sony-Playsation-Move-Paketi
  • Satürn mağazasına geldihlgini aynı gün bittiğini söyledi eleman
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

Satürn mağazasına geldihlgini aynı gün bittiğini söyledi eleman

bugün gelmiş 1-2 saatte bitmişmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

sipariş üzerine işleme alındığını zaten biliyorum, ama sitede belli bir tarih ben göremedim..

***ÖN SİPARİŞ***

Ön Sipariş Koşulları ürün detayında yer almaktadır.

***EKİMDE TESLİM***

http://www.morfare.com/asp/product/4316/Sony-Playsation-Move-Paketi

gözümden kaçmış, tşkler...teknosa getiriyorken ( ki inşallah getirir:),ekim ayını telafuz etmeleri de başka bir mesele...

• BEYLER ŞİMDİ TEKNOSANIN GENEL STOK BİLGİ ELEMANIYLA GÖRÜŞTÜM. HAKKATEN GÜMRÜKTE PROBLEM OLMUŞ MALLARI ÇEKEMEMİŞLER. 24 EYLÜL GÜNÜ BÜTÜN MAĞAZALARA GELİCEKMİŞ. O YÜZDEN BUGÜN GİTMEKLE FALAN UĞRAŞMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

BEYLER ŞİMDİ TEKNOSANIN GENEL STOK BİLGİ ELEMANIYLA GÖRÜŞTÜM. HAKKATEN GÜMRÜKTE PROBLEM OLMUŞ MALLARI ÇEKEMEMİŞLER. 24 EYLÜL GÜNÜ BÜTÜN MAĞAZALARA GELİCEKMİŞ. O YÜZDEN BUGÜN GİTMEKLE FALAN UĞRAŞMAYIN

o zaman kötü olmuş ama ben bakırköye gidicem bi bakıyım electro world bimeks falan
  • Arkadaşlar herhangibir mağazada bulan olursa paylaşırsa sevinirim, ben de akşam üzeri cevahir teknosaya soracağım.
  • ulen o kadar 20 eylül yazıyorsun, problem çıkıyor, o zaman yazma milleti kandırma yahu,, tahtakaleye falan gelse bugn gidip alırm vlla
  • Arkadaşlar ben Starter Pack'i Almanya'dan aldım geçen hafta (iş için bi günlüğüne gitmiştik aradan kaptım tabi ki ), 3-5 gündür kurcalama fırsatım oldu o sayede. Sports Championship direkt Wii'nin Wii Sports'u gibi, ilk baştan edinilmesi gereken oyun bence, hem kendiniz kontrollere alışmanız hem de millete göstermeniz açısından, hem de eğlenceli oyunlar yani Tek Move ile oynanıyor oyunların hepsi, ama bazılarını 2 kişi aynı anda oynamak için 2 tane gerekiyor, ve yine bazı oyunlarda da (mesela Gladiator Duel) 2 tane Move'u tek kişi kullanıp çok daha keyifli oynayabiliyorsunuz. Ben arkadaşa da bir Starter Pack almıştım, onun Move'unu da kullanarak test etme fırsatı buldum biraz, mesela Gladiator'da 2 Move varsa birisi kılıç birisi kalkan olarak kullanılıyor. Tek Move ile oynanırsa da kalkanı kullanmak için tetik tuşuna basılarak yapılıyor, ama 2 tane olmasının tadı başka, hem iki kişi oynamak için de lazım.

Tüh naapsam arkadaşın Move'una el mi koysam derkem bir baktım Fulya'daki MediaMarkt'ta satışa çıkmış bile, Move tek başına 99 TL idi kaptım hemen bir tane (cumartesi günü). Starter Pack var mı bilmiyorum, görmedim yani ama genel olarak bir Move posteri reklamı yoktu yani kuzu kuzu duruyorlardı köşede, belki vardır o yüzden

Cihazın kendisi en az Wii MotionPlus kadar hassas (daha da hassas hatta sanırım da eldeki oyunlardan demolardan tam hakkını vererek anlayabileceğim bir şey henüz olmadı), öte yandan o tepedeki plastik top komik dursa da Wii'nin kızılötesi takibine göre çok daha sağlam bir optik takip sağlıyor, en basidinden kumanda ekrana bakmazken de çalışıyor. Ayrıca kamera kullandığı için "augmented reality" denilen normal vidyonun üzerine görüntü montajı yapan oyunlar var, daha önce de bahsi geçti zaten ama bunları da özellikle eğlenceli ve başarılı buldum, baya birebir eş zamanlı takip edebiliyorlar.

Ben Wii'yi ilk çıktığında yurtdışındaki bir Nintendo Center'ın önünde uyku tulumu falan sabahlayarak almıştım, o zamandan beri de severek kullanırım, ancak Sony Move ile Wii 2 çıkana kadar Nintendo'nun ipini çekmiş. Hardcore oyuncu kitlesini ne kadar toplayabilirler orası herhangi bir hareket kumandası için şüpheli bence ama Wii'ye oranla eksiği yok fazlası var, ilgisi olan kaçırmamalı bence.

Ayrıca evet, Allah rızası için birisi kılıcı birebir kontrol edebileceğimiz bir Star Wars oyunu yapsın. Gladiator Duel'ın Star Wars'lusu olsa bile yeter yani, Shield Bash yerine Force Push işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Llythem -- 20 Eylül 2010; 11:59:30 >

• quote:

ulen o kadar 20 eylül yazıyorsun, problem çıkıyor, o zaman yazma milleti kandırma yahu,, tahtakaleye falan gelse bugn gidip alırm vlla

orası öyle 20 eylül yazıolar 4 gün daha bekleteceklermiş ama bence bekle tahtakaleden falan alma tekno dan yada başka bir mağazadan garantili alırsın kafan rahat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

ulen o kadar 20 eylül yazıyorsun, problem çıkıyor, o zaman yazma milleti kandırma yahu,, tahtakaleye falan gelse bugn gidip alırm vlla

orası öyle 20 eylül yazıolar 4 gün daha bekleteceklermiş ama bence bekle tahtakaleden falan alma tekno dan yada başka bir mağazadan garantili alırsın kafan rahat olur

tanıdık biyer var ordan alırım, ama bu tür cihazlarda garanti pek önemli değil bence, parçalarda çünkü bozulması güç , yere düşürüp bozulursa zaten diyolar kullanıcı hatası almıyolar garantiye, konsol hariç dğer şeylerde garanti olayını pek takmıyorum

• Demolar multiplayer olur mu?Dün gece düşündüm bende move alıcam.1 hafta sonra falan fiyat artmaz herhalde
  • Beyler Ayin 24 une kadar beklemek zorunda degilsiniz Elimdeki tertemiz Eye Kamerayi 50 TL ye istanbul elden veririm ustune saturn den 100 tl ye move controller alirsiniz ve ayin 24 unden once move dolu saatler sizi bekliyor olur demo disk vs diyecek olanlar icin ise adresimiz PLAYSTATION STORE TURKIYE gelsin PM LEEERR
  • İzmirdeki arkdaşlar için bilgilendirme

Bugün Bestbuy+MediaMarkt 3 ayrı teknosa ve 2 ayrı Sony Center a gittm,

BestBuy 23-24üne kesin derken,

MediaMarkt bir sonraki haftayı bulur dedi,

Sony Centerlar Ekim sonu Kasım başı diyor,

Teknosanın bir tanesine tamda yeni ürünler indirilirken girdim,hemen ürün indiren elmanın yakasına yapıştım,abi listede var ama nakliye sorunu nedeniyle getiremedik,bir kaç gün içinde gelir dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 20 Eylül 2010; 13:37:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.