Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
9
Favori
163.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir carrefoursa teknosa extra ya gidiyorum. 10dk sonra yazarim sonucu. Extralara gelmistir umarim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Az önce bir iki yere gittim, bir iki yere de telefon ettim, hiçbir yerde bulamadım. Anadolu yakasındayım bu arada.

Optimum Mediamarkt'ta ay sonunda gelir dediler, hiç haberi yokmuş gibi duruyordu söyleyen.
    Optimum Sony yetkili satıcısı ay sonunda gelir dedi.
    Nautilus Teknosa bu hafta içi gelir dedi.
    Nautilus Bimeks bir iki hafta içinde gelir dedi.
    Vatan call center'ı aradım, olayla alakaları bile yokmuş.

Şu an en yakın zamanda Teknosa'dan alabilirim gibime geliyor. Starter pack yanında tek motion controller da getirirlerse iyi olur benim için. Teknosa'yı gelene kadar her gün arayacağım, inşallah yarın gelir.
  • Move'a talep oldukça fazla gibi... Daha sonra bulamama gibi bir sorun olmaz umarım. peki şu an için hangi oyunlar oynanabiliyor?
  • Psn'e bakabilirsin oraki tüm demoları oynayabilirsin.10-12 demo var.
  • Evet beyler teknosa extrada yok. Sony Center a girdim. Her an bekliyoruz dediler.
  • Yalnız Teknosa'nın yaptığı terbiyesizlik

20 Eylül diye reklam yapıyolr ama hiç bi yerde yok.

Bi arkadaş bu konuda "TEKNOSADAN BEDAVAYA OLSA ALMAM" tarzı bi yorum yapmıştı, haklıymış gerçekten.
  • Teknosa hakkını kaybetti, oyunlar tahtakaleye düştü 5 gibi de cihaz geliyormuş, ben almaya gidiyorum
  • Teknosa God of War 3 gelmeden önce de aynısını yapmıştı. Söyledikleri tarihten bir hafta falan sonra anca alabilmiştim oyunu. Saturn'u aradım bir iki kere, bağlanamadım bir yere. Bana çok uzak da olsa eğer varsa yarın gider alırım.
  • Arkadaşlar Bu Tenosanın 149 Tl'lik paketinde 2 tanemi move var 1 tanemi
  • Bir tane
  • 2 Move alip bi kontrolor alsan shopto da 250 TL ye geliyor. TR de 300 u rahat gecer. Cok para.
  • Shopto.net'te starter pack artı bir motion ve bir navigation controller kargoyla birlikte 250 civarına geliyor. Burda starter pack teknosa'da 150 lira, tek motion controller için birisi 100 lira yazmıştı, navigation controller da hadi iyimser bir tahminle 50 desek 300e gelir.
  • vall shopto da starter pack+ sports champion alsam 68 GBP yapar, 7 GBP de kargo desek yaklaşık 175 TL... Shopto dan alan arkadaşlar da kargo+gümrükte sıkıntı yaşıyor. Böyle birşey olmasa shopto dan alıcam hakikaten....
  • Bizimkiler ürün pozisyonlamayı bilmiyor, Türk halkına hiç tanıtmadılar Move'u. Avrupa, Amerika oynuyor Türk halkı hala bekliyor. Anlam veremiyorum, o kadar büyük kurumsun, altında sözümona çalışan o kadar profesyonel adam var hala ürün piyasada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

vall shopto da starter pack+ sports champion alsam 68 GBP yapar, 7 GBP de kargo desek yaklaşık 175 TL... Shopto dan alan arkadaşlar da kargo+gümrükte sıkıntı yaşıyor. Böyle birşey olmasa shopto dan alıcam hakikaten....

ne sıkıntısı varmış? 150€ altı bir tutar sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Teknosa hakkını kaybetti, oyunlar tahtakaleye düştü 5 gibi de cihaz geliyormuş, ben almaya gidiyorum

Alet tahtakale'ye geldi mi harbi? Eğer geldiyse başka bir yeri beklemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

Bizimkiler ürün pozisyonlamayı bilmiyor, Türk halkına hiç tanıtmadılar Move'u. Avrupa, Amerika oynuyor Türk halkı hala bekliyor. Anlam veremiyorum, o kadar büyük kurumsun, altında sözümona çalışan o kadar profesyonel adam var hala ürün piyasada yok.

Bunun reklamlarini bir cikar turk tv lerinde milletin %70 i anlamayacagi icin Rtuk u arayip vibrator satiyolar gunduz vakti tivide diye sikayet ederler. Ar namus kalmadi diye de eklerler.
  • bende gittim teknosa da 24 ünde kesin geliyormuş gümrükte sorun olmuş darty ye sordum bilgileri yok electro world e sordum ordada bilgileri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

Bizimkiler ürün pozisyonlamayı bilmiyor, Türk halkına hiç tanıtmadılar Move'u. Avrupa, Amerika oynuyor Türk halkı hala bekliyor. Anlam veremiyorum, o kadar büyük kurumsun, altında sözümona çalışan o kadar profesyonel adam var hala ürün piyasada yok.

Bunun reklamlarini bir cikar turk tv lerinde milletin %70 i anlamayacagi icin Rtuk u arayip vibrator satiyolar gunduz vakti tivide diye sikayet ederler. Ar namus kalmadi diye de eklerler.

eğer reklamı çıkarsa tv de bunun olacağına eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Arkadaşlar Bu Tenosanın 149 Tl'lik paketinde 2 tanemi move var 1 tanemi

1 move 1 kamera ve bir demo oyun diski...ama şunu söylemeliyimki bu aletleri tam kapasite kullanmak ve tam zevk alabilmek için 2 move 1 navigasyon koluna ihtiyacınız olacak...yani aşağıdaki gibi en az bir takım olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 20 Eylül 2010; 18:44:39 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.