Şimdi Ara

PlayStation Network Card Pre-order da ( shopto sen bizim herşeyimizsin) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

hadi beni tavsiye ette seninde hayatın şen olsun, ben spariş vermedim daha..
    quote:

Arkadaşlar, 20 sterlinlik bir psn kart için ön sipariş vereceğim ve henüz sipariş vermemiş bir arkadaş arıyorum. Karşılıklı tavsiye edelim ve ondan sonra ön siparişi erelim. 1 sterlin kazanalım.

Hadi daha fazla bekletmeyin yahu

Mail adresini pm'den gönderir misin? Ben de benimkini göndereyim. Sonra karşılıklı tavsiye edelim ve gelen tavsiyeyi kabul edelim.

• quote:

tamam gönderdim dostum..
    quote:

quote:

hadi beni tavsiye ette seninde hayatın şen olsun, ben spariş vermedim daha..
    quote:

Arkadaşlar, 20 sterlinlik bir psn kart için ön sipariş vereceğim ve henüz sipariş vermemiş bir arkadaş arıyorum. Karşılıklı tavsiye edelim ve ondan sonra ön siparişi erelim. 1 sterlin kazanalım.

Hadi daha fazla bekletmeyin yahu

Mail adresini pm'den gönderir misin? Ben de benimkini göndereyim. Sonra karşılıklı tavsiye edelim ve gelen tavsiyeyi kabul edelim.

Tavsiye ettim. Gelen tavsiye üzerinden sipariş vermeni bekliyorum.

Ayrıca senin tavsiyeni de bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

En sonunda kz2 dlc'lerini indirebileceğiz.Zaten ilk işim kz2 dlc'lerini indirmek olacak....

paylaşalım güzelleşelim
  • Iste bu güzel haber.Tabı yıne oradan alıpta gg dan milletı kazıklamak ısteyenler de cıkacaktır.
  • @PlayStation3lack

Dostum hala tavsiyemi kabul etmeni ve ayrıca bana da tavsiye etmeni bekilyorum.

En kısa sürede tavsiyemi kabul etmeni rica ediyorum. Ve bir de, bana da tavsiye etmeni.
  • arkadaşlar bazı sorularım olcaktı, yardımcı olursanız sevinirim.
    1-bu psn kartlar sadece shoptoda falan mı satılıo yoksa teknosa,sony center vs gibi yerlerde satılcak mı?
    2-poundluk kartlar mı satılcak sadece yoksa ytl kartlar da olcak mı?
    3-uk psn adresim var ülke olarak ingiltere gözüküyor, bu psn cardla internetten bir şey indirmek istediğim zaman ülkeyi tr yapmama gerek var mı yoksa normal olarak kodu girip indirebilcemmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

arkadaşlar bazı sorularım olcaktı, yardımcı olursanız sevinirim.
    1-bu psn kartlar sadece shoptoda falan mı satılıo yoksa teknosa,sony center vs gibi yerlerde satılcak mı?
    2-poundluk kartlar mı satılcak sadece yoksa ytl kartlar da olcak mı?
    3-uk psn adresim var ülke olarak ingiltere gözüküyor, bu psn cardla internetten bir şey indirmek istediğim zaman ülkeyi tr yapmama gerek var mı yoksa normal olarak kodu girip indirebilcemmi?

1- muhtemelen sadece şoptodan alabileceğiz, türkiye tr store bağlı ama tr de store yok, o yüzden sony şoplarda satılması mantıksız olur. ama burası türkiye kesin konuşmamak lazım. sana şöyle örnek veriyim. uk psn cardını almanya storeunda kullanamazsın
    2- türkiyede store olana kadar, euro,sterlin ve dolar olarak olacak tabi japon yeni falanda olur, türkiyede store açılınca tl de olu
    3-yok zaten ingiltere storundan indirebileceksin

• mailin geldi kabul ettim tavsiyeni..nerden tavsiye ediceğimi anlayamadım ama..
    quote:

@PlayStation3lack

En kısa sürede tavsiyemi kabul etmeni rica ediyorum. Ve bir de, bana da tavsiye etmeni.
  • Killzone 2'nin tüm dlc'leri ne kadar tutyor toplam...
  • Arkadaşlar birileri alışveriş etsinde nasıl olduğunu öğrenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Arkadaşlar birileri alışveriş etsinde nasıl olduğunu öğrenelim

18 Eylül'den itibaren satışa başlanacak yazıyor Shopto'da, o tarihten itibaren kullanılabilir sanıyorum.
  • quote:

mailin geldi kabul ettim tavsiyeni..nerden tavsiye ediceğimi anlayamadım ama..
    quote:

@PlayStation3lack

Şöyle yapacaksın.

http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS320INSTANT-PlayStation%20Network%20Card%20%A320%20Instant%20Code.html

Shopto'ya giriş yapacaksın ve bu sayfadaki ürünü açacaksın. Sonra, en altta "Recommend a friend" yazan yere, sana gönderdiğim mail adresini yazacaksın ve göndereceksin.

(Aklıma takıldı, tekrar sorayım. Sana tavsiye ettiğim ürünü, ilk defa sipariş verdin değil mi? Çünkü daha önceden verdiysen, benim tavsiyem için silip tekrar veremezsin. Yani bu bize para kazandırmaz.)

• quote:

Killzone 2'nin tüm dlc'leri ne kadar tutyor toplam...

Dlc 2 ile 3 en güzelleri, bence ilk onları almalısın
  • quote:

Killzone 2'nin tüm dlc'leri ne kadar tutyor toplam...

9.99 sterlin
  • $50 lık US psn kartlarını 150tl ye satmaya çalışan dingillerin işi bitti desenize
  • satısı ne zaman baslıyo kartların
  • daha sipariş varmedim ama 3-5 güne kadar vericem..senden gelen mail üzerinden pre-order yapıcam..yalnız fark ediyomu bilmiyorum ama ben 50 pound lık kartlardan alıcam istersen onlardan tavsiye et bana..
    quote:

quote:

mailin geldi kabul ettim tavsiyeni..nerden tavsiye ediceğimi anlayamadım ama..
    quote:

@PlayStation3lack

Şöyle yapacaksın.

http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS320INSTANT-PlayStation%20Network%20Card%20%A320%20Instant%20Code.html

Shopto'ya giriş yapacaksın ve bu sayfadaki ürünü açacaksın. Sonra, en altta "Recommend a friend" yazan yere, sana gönderdiğim mail adresini yazacaksın ve göndereceksin.

(Aklıma takıldı, tekrar sorayım. Sana tavsiye ettiğim ürünü, ilk defa sipariş verdin değil mi? Çünkü daha önceden verdiysen, benim tavsiyem için silip tekrar veremezsin. Yani bu bize para kazandırmaz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 7 Eylül 2009; 13:21:43 >

• quote:

daha sipariş varmedim ama 3-5 güne kadar vericem..senden gelen mail üzerinden pre-order yapıcam..yalnız fark ediyomu bilmiyorum ama ben 50 pound lık kartlardan alıcam istersen onlardan tavsiye et bana..

işinize karışmak gibi olmasın ama. 2 tane 20lik almanı tavsiye ederim.
    kargo da olmadığına göre indirim aynı % 10
    2 tane sipariş verirsen sipariş başına 1 sterlin kazanabilirsiniz

( tabi aynı üründen 2 adet kabul ediyor mu bilmiyorum)
  • oda olur bakarım...
    quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

daha sipariş varmedim ama 3-5 güne kadar vericem..senden gelen mail üzerinden pre-order yapıcam..yalnız fark ediyomu bilmiyorum ama ben 50 pound lık kartlardan alıcam istersen onlardan tavsiye et bana..

işinize karışmak gibi olmasın ama. 2 tane 20lik almanı tavsiye ederim.
    kargo da olmadığına göre indirim aynı % 10
    2 tane sipariş verirsen sipariş başına 1 sterlin kazanabilirsiniz

( tabi aynı üründen 2 adet kabul ediyor mu bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 7 Eylül 2009; 13:52:57 >

• ekim de türkiye store u gelicek ve oradaki ürünleri almak bizim için alınsın diye koyulucak .. bence bu tamamen bir son kez takalım açılmadan storelar , düşüncesi ..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.