Şimdi Ara

PlayStation Network Card Pre-order da ( shopto sen bizim herşeyimizsin) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel haber,teşekkürler.Gittigidiyorda 20 dolarlık kartı 80 liraya satanlar utansın
  • Shopto'ile satın alındıgında zaman anında şifre elde edilebilecek yani kargo beklemeye gerekmeden... yalnız bu paypal üstünden nasıl ödeme yapıcaz onu bilen varmı??
  • aklınızda bulunsun, arkadaşlarınızla tavsiye işbirliği yapın
    1£ kar edin. biz başladık tavsiyelere
  • bende 3 adet oyun sipariş edeceğim ( gh5 gt 5 ve uncharted 2) 3 kişi ile karşılıklı önerme yapabiliriz. isteyen pmden ulaşsın 1 pound 1 pounddur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

Shopto'ile satın alındıgında zaman anında şifre elde edilebilecek yani kargo beklemeye gerekmeden... yalnız bu paypal üstünden nasıl ödeme yapıcaz onu bilen varmı??

sanırım stoklara girince sipariş verebileceğiz bende paypal ile alacağım
  • paypalın nasıl kullanıldığını ben de merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R

MW2 yi sen oynayamassin Uk zaten PAL demek us dedin heralde neyse dedigim gibi MW2 sana gore deil

öğreniriz kardeş merak etme yeter ki bilen biri olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

paypalın nasıl kullanıldığını ben de merak ediyorum

Ben biliyorum ben biliyorum
  • Network kartın ne olduğunu anlamadım (PS3'üm yok, 1 ay içinde olacak) ama siz Oyunların ek paketleri, haritalar, falan filan meşmekan için de mi para ödüyorsunuz? ohooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Network kartın ne olduğunu anlamadım (PS3'üm yok, 1 ay içinde olacak) ama siz Oyunların ek paketleri, haritalar, falan filan meşmekan için de mi para ödüyorsunuz? ohooooo

bir nevi kontör kartı gibi düşün,bu karttaki şifreyi hesabındaki store yüklüyorsun ve sana lazım olanı indiriyorsun
  • Arkadaşlar, 20 sterlinlik bir psn kart için ön sipariş vereceğim ve henüz sipariş ermemiş bir arkadaş arıyorum. Karşılıklı tavsiye edelim ve piyasaya çıkıp satın alındığında 1'er sterlin kazanalım.
  • Arkadaşlar shopto'dan çok ağzım yandı o yüzden çok şüpheli yaklaşıyorum artık Eğer paypal kullanırsak yine hacklenme gibi durum olur mu ? Bir daha para kaptırmak istemiyorum şer**sizlere
  • boss geçmiş olsun.
    genelde sanal kart kullanıyorum şahsen ama paypal çok daha güvenli diyorlar ben de ilk aşışverişimde paypal için uğraşacağım
  • paypal ile sorun olmaz. PAYPAL in SHOPTO ile bağlantısı yok. ayrı bir kurumdur. PAYPAL a güvenin.
  • Arkadaşlar daha önce shopto'dan alışveriş yapmıştım ama galiba kredi kartı vurgunu oldu bi ara şimdi kredi kartı ile alışveriş yapsak aynı şey olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THX

Arkadaşlar daha önce shopto'dan alışveriş yapmıştım ama galiba kredi kartı vurgunu oldu bi ara şimdi kredi kartı ile alışveriş yapsak aynı şey olur mu?

ben o yüzden paypal a geçtim ne olur ne olmaz
    sende paypala geç derim
    bir farkı yok daha dün aldım paypal ile 1 oyun
  • döviz kuru sterlin olunca psn kartları tuzlu oluyo tek dezavantajı bu bence
  • Arkadaşlar, 20 sterlinlik bir psn kart için ön sipariş vereceğim ve henüz sipariş vermemiş bir arkadaş arıyorum. Karşılıklı tavsiye edelim ve ondan sonra ön siparişi erelim. 1 sterlin kazanalım.

Hadi daha fazla bekletmeyin yahu
  • hadi beni tavsiye ette seninde hayatın şen olsun, ben spariş vermedim daha..
    quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Arkadaşlar, 20 sterlinlik bir psn kart için ön sipariş vereceğim ve henüz sipariş vermemiş bir arkadaş arıyorum. Karşılıklı tavsiye edelim ve ondan sonra ön siparişi erelim. 1 sterlin kazanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 4 Eylül 2009; 18:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

hadi beni tavsiye ette seninde hayatın şen olsun, ben spariş vermedim daha..
    quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Arkadaşlar, 20 sterlinlik bir psn kart için ön sipariş vereceğim ve henüz sipariş vermemiş bir arkadaş arıyorum. Karşılıklı tavsiye edelim ve ondan sonra ön siparişi erelim. 1 sterlin kazanalım.

Mail adresini pm'den gönderir misin? Ben de benimkini göndereyim. Sonra karşılıklı tavsiye edelim ve gelen tavsiyeyi kabul edelim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.