Şimdi Ara

PlayStation Network Card Pre-order da ( shopto sen bizim herşeyimizsin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Psn kart kodunu aynı gün alacağız.Posta için falan beklemek yok.Alışverişi yapar yapmaz Shopto hesabımızda kolaylıkla görünecek

You can now receive your official PlayStation Network Card £20 code the same day! No more waiting for your code to arrive in the post, it will simply appear in your ShopTo account once you've placed your order.

iki seçenek var pahalı olan postayla geliyor ucuz olan yani yanında instant code yazan ise aynı gün elimize ulaşacak. my account kısmında code diye bir yer var code umuz aldığımız anda o kısımda görülecek ben ön siparişi verdim. code u alır almaz little big planet mgs level kit'i alacağım.

Aynen öyle dostum.Bence en mantıklısı ucuz olan, sonuçta kod işimizi görecek.Shopto'da yanlış iş olmaz

• shopto da çıkış tarihi 18 Eylül diyor yanlış anlamadıysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Psn kart kodunu aynı gün alacağız.Posta için falan beklemek yok.Alışverişi yapar yapmaz Shopto hesabımızda kolaylıkla görünecek

You can now receive your official PlayStation Network Card £20 code the same day! No more waiting for your code to arrive in the post, it will simply appear in your ShopTo account once you've placed your order.

iki seçenek var pahalı olan postayla geliyor ucuz olan yani yanında instant code yazan ise aynı gün elimize ulaşacak. my account kısmında code diye bir yer var code umuz aldığımız anda o kısımda görülecek ben ön siparişi verdim. code u alır almaz little big planet mgs level kit'i alacağım.

Öz sen vermişsin sipariş.5 kişi ye dahil et beni :) LBP için.Olmadı ben de sipariş vercektim.Kodu aynı gün veriyolarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

shopto da çıkış tarihi 18 Eylül diyor yanlış anlamadıysam

doğrudur ben de ilk mesaja ekleme yaptım
  • gözümüz aydın...
  • güzel bir haber 6 tane alışverişim sorunsuz oldu shopto'dan. teşekkürler shopto
  • bu shopto dan oyun alan arkadaşlar birşey sormakistiyorum..bu oyunlar size gelene kadar kutuda yerinden çıkmış falan olmuyor mu?iyi mi ambalajlıyorlar onu merak ettim..genelde diskler ufak bir darbede kutuda yerinden çıkıyor ve acayip çiziliyor shoptodan alış veriş yapanlar böyle birşeyşe karşılaştımı ?
  • acaba e-mail ile mi gönderecekler?
  • email yoluyla yollayacaklar şifreyi öyle yazıyordu orda.. 3 gün içinde.
  • shopto ya ayrı ayrı koymuşlar,sanırım kutusuz olanda şifre e-mail ile gönderilecek(ayrıca bunun fiyatı daha ucuz)
    diğerinde elimize geçince öğrenicez.

düzeltme:hepsi kutusuzmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 2 Eylül 2009; 17:09:37 >
  • PlayStation Network Card £50 Instant Code
    *PRE-ORDER NOTICE: Please note that when we receive stock you will be e-mailed to advise of this and be required to check the item out manually with your credit or debit card.*

You can now receive your official PlayStation Network Card £50 code the same day! No more waiting for your code to arrive in the post, it will simply appear in your ShopTo account once you've placed your order.

If you have a mobile phone number on file with us we will also send your code to you via text message.

FAQ:

•Q. Where can I find my code?
    •A. Your code can be found by clicking My Account and then the Codes tab.
    •Q. How long does it take to appear?
    •A. Once your order has been confirmed your code will appear within a couple of minutes.
    •Q. Can I cancel my order?
    •A. Unfortunately due to the instant nature of this service once you have placed your order it cannot be cancelled.
    •Q. My code doesn't work! What should I do?
    PlayStation Network Cards are a great way to add credit easily to your PlayStation Network wallet. Simply purchase a PlayStation Network Card, enter the 12 digit code and start treating yourself to some great downloadable content.

Then you're free to purchase PLAYSTATION 3 and PSP content from PlayStation Store, a range of items within PlayStation Home and even songs from the SingStore.

With all of the great content available, PlayStation Network cards make a great gift for family or friends.

•Add funds to your PlayStation Network wallet without needing a credit card
    •Purchase content across a range of PlayStation platforms

satın aldıktan sonra my account=>code bölümünde yer alacakmış reedem cod..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 2 Eylül 2009; 17:08:54 >

• orcun süper haber kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

bu shopto dan oyun alan arkadaşlar birşey sormakistiyorum..bu oyunlar size gelene kadar kutuda yerinden çıkmış falan olmuyor mu?iyi mi ambalajlıyorlar onu merak ettim..genelde diskler ufak bir darbede kutuda yerinden çıkıyor ve acayip çiziliyor shoptodan alış veriş yapanlar böyle birşeyşe karşılaştımı ?

Genellikle evet. Aldığım oyunların çoğunda, disk yerinden çıkmış haldeydi. Ama hiç çizildiğini görmedim. Diskin çıkmasının nedeni, sanırım bizim postacılarımızın paketi çok hırpalaması.
  • Shopto sen bizim herşeyimizsin Haber için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

bu shopto dan oyun alan arkadaşlar birşey sormakistiyorum..bu oyunlar size gelene kadar kutuda yerinden çıkmış falan olmuyor mu?iyi mi ambalajlıyorlar onu merak ettim..genelde diskler ufak bir darbede kutuda yerinden çıkıyor ve acayip çiziliyor shoptodan alış veriş yapanlar böyle birşeyşe karşılaştımı ?

Genellikle evet. Aldığım oyunların çoğunda, disk yerinden çıkmış haldeydi. Ama hiç çizildiğini görmedim. Diskin çıkmasının nedeni, sanırım bizim postacılarımızın paketi çok hırpalaması.

tahmin ettim ps3 ün gözüne daha çabuk elveda demek için artık shopto var

• harbi süper haber...

o zaman artık MW II yi illa ki uk almaya gerek yok adam gibi PAL alırız sonra ver elini DLC ler
  • MW2 yi sen oynayamassin Uk zaten PAL demek us dedin heralde neyse dedigim gibi MW2 sana gore deil
  • little big planet level kitlerini uk psnden indirmek için 20 poundluk psn kart önsiparişini verdim. 5 kişiyle paylaşabilirim. benimle birlikte 3 kişi hazır. 2 kişilik kontenjan var. 5 te 1 fiyata sadece little big planet level kitleri almak isteyenler adını yazdırsın.

katılanlar:
    1- Öz...
    2- pudinkk
    3- gs_emre
    4-?
    5-?
  • Orçunum
  • yaw sanki us psn card daha ucuza geliyo gibi. e baydan aldığımızda anında numarayı veriolar 24 dolara 20 dolarlık kart oluyor 36 tl ye gelmiş oluyor.
    shoptonunki 42 tl ye gelmiş oluyor.
    acaba us psn le uk psndeki oyun fiyatları aynı bazdamı yanı us de 9 dolarlık oyun uk de 9 strerlinmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.