Şimdi Ara

Playstation network girş başarısız DELİRDİM (sanırım hallettim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kemik iliği nakli için hastaneye yattım ps4ü de götürmüştüm hastane internetine telefon vs. Bağlanırken cihaz bağlanmadı telefonun internetinden girdim sürekli kesildiği için kaldırdım rafa. Eve geldim aradan 4-5 hafta geçmiş oldu toplam. Önceden direk modeme bağlanıyordum sinyal güçsüz olduğu için access point aldım ve repeater olarak kullanıyorum bağlantı hızım iyi dmz mtu her şeyi yaptım internete bağlı cihaz psn giriş yapmıyor güncelleme de yapamadım bu yüzden. Ne yapabilirim arkadaşlar vallahi delireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 5 Aralık 2016; 21:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direkt kablo ile bağlayıp PS4'ü güncelleyin.
  • Bot olarak tekrar düşeyim
    Bağlantıyı test ettiğimde psn girş başarısız diyor ayarlardan psn girş yapmak istediğimde güncelleme istiyor güncelle dediğimde ağ bağlantısı kesildi nw31229-7 gibi bir hata veriyor. Cihaza reset de atmak istemiyorum gtayı indirrmem çok uzun sürcek sıkıldım artık

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam kablolu olarak bağlandım ama sprun devam ediyor psn giriş başarısız güncelle deyince ağ bağlantısı kesildi diyor. Modemi bağlamam imkansız uzakta kalıyor ve kablo yok

• İnternet sağlayıcınız nedir?
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Malum firma türk telekom. İnternette herhangi bi sıkıntı da yok halbuki tüm bilgisayar ve telefonlar gayet hızlı girypr

• millet 2 saattir uğraşıyorum makineyi kapatıp açtım psnye girdi güncellemeye başladı. Hay kafama.. Bakalım tekrar bi sorun çıkarsa burdan bildiririm şimdilik iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.