Şimdi Ara

Playstation Network Hatası !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum şu update etmeden psn e girme olayında . araştırmadığım rehber kalmadı fakat aldığım hataya hiç bi yerde rastlayamadım . dün gece ps3proxy kullanıp updatelist.txt dosyalarının yerlerini de değiştirmeyi başardım . south asia malı olan 1.50 ps3 ümü internete de bağladım hem de network update için interneti aradığımda ps3ümün en yüksek fwye sahip olduğunu söylüyor. web browser la gezebiliyorum online manual leri okuyabiliyorum . hem de psn ye girebilmek için gerekli olan 1.81 fw sinden hiç bi farkım da yok (ps3proxy sayesinde) fakat psn sign in dediğimde "a network connection to the server could not be established "hatası veriyor. modemimde tüm gerekli portları açdım . ps3 ü ethernet ile bilgisayara bağlıyorum . bilgisayarda internet connection sharing de açık fakat tek problem var o da psn ye her girmek istediğimde bu hatayı almam . bunun sebebi nedir acaba bilen var mı ?
    ilgilenenlere şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merenk -- 20 Haziran 2007; 0:15:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.