Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

inanın psn falan umurumda değil sony hiç değil
    tek üzüldüğüm iyi bir oyun gurubu arkadaşlarımın olmasıydı
    onlarla biran önce buluşmak için sabırsızlanıyorum
    şimdi sony nin bu yaptığını bize sony nin düşmanları yapmazdı inanın
    kardeşim ne çalışmasıymış bu yetti gari
    ne tarih veriyorsun ne bir doğrudüzgün bilgi
    çıkıyorlar gıvır zıvır şeyler söylüyorlar herşey mualakta
    çokmu zor bu onlıne bölümünü açmak bari toptan kapatta sende rahat et
    bizde rahat edelim
    onbeşgünde düzeltemediğin işi 2-3 günde nasıl düzeltecen
    hayır sabrında bir sınırı var yani ne tarih veriliyor nede düzgün bilgi her şey havada
    bu insanlarada günah kardeşim

doğru ve kesin bilgi istiyoruz

ali abime katılıyorum cidden özledim arkadaşlarımı. keşke tam bir tarih verselerdi de bu ayın 10'u olsaydı.

Ensar ben de seni özledim. Ah ah nerde o sarbiiiiiiiiii bindirmelerin...

Cantosman ın dediği gibi daha çok tepkiye yol açıyor muallakta kalmak, kaldı ki ya kapatın network ü yada geçici süre istiyorsanız çıkın adam gibi şu tarihte açacağız diye bildirin, kurumsal bir şirkete kesinlikle uymuyor bu tavırlar, sonuçta bu hal böyle devam ederse microsoft kazanacak yeni müşterilerini

Ps3 den ayrılan ve xbox a geçenlerde fazlaca tahmini 10 000 lerce kişi olacağından Live sistemimizde olur, forumda ki xbox fanlar dahada mutlu olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 5 Mayıs 2011; 11:38:47 >

• bide şahsi ricam; hani akıllı mantıklı postları çocukça eleştirmesek forum daha bi güzel olur kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

inanın psn falan umurumda değil sony hiç değil
    tek üzüldüğüm iyi bir oyun gurubu arkadaşlarımın olmasıydı
    onlarla biran önce buluşmak için sabırsızlanıyorum
    şimdi sony nin bu yaptığını bize sony nin düşmanları yapmazdı inanın
    kardeşim ne çalışmasıymış bu yetti gari
    ne tarih veriyorsun ne bir doğrudüzgün bilgi
    çıkıyorlar gıvır zıvır şeyler söylüyorlar herşey mualakta
    çokmu zor bu onlıne bölümünü açmak bari toptan kapatta sende rahat et
    bizde rahat edelim
    onbeşgünde düzeltemediğin işi 2-3 günde nasıl düzeltecen
    hayır sabrında bir sınırı var yani ne tarih veriliyor nede düzgün bilgi her şey havada
    bu insanlarada günah kardeşim

doğru ve kesin bilgi istiyoruz

ali abime katılıyorum cidden özledim arkadaşlarımı. keşke tam bir tarih verselerdi de bu ayın 10'u olsaydı.

Ensar ben de seni özledim. Ah ah nerde o sarbiiiiiiiiii bindirmelerin...

O kadar uğraş kadro kur sonra herşey pufff

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar
    şöyle bişeye rastgeldim arkadaşlar gezinirken.bilemem ciddiyetini ama üstteki kırmızı yazı yeşil olduğunda online olaca diyo üstteki açıklamada..

http://www.playstationjunkie.co.uk/psnstatus/

verildiyse özür dilerim..

sakamısın sen ya bunu bılmeyen yoktur...foruma bak zuhaaaa

@Bloodstar
    Güzel paylaşım dostum teşşekkurler

@Turkopol
    Senin şu postundaki saçmalık inan PSN'in saçmalığından çok daha fazla...

• kullanıcıların mağduriyeti karşılığında sony'nin kendilerini affettirme için verilicek hediyeler bölge bölge farklı olacakmış,

şimdi buna istinaden bu çalışmanın uzunluğu; her bölgeye ayrı ayrı hediye grupları (oyun,içerik vs. gibi) bunların planlanması ve dağılımının yapılması bu denli zaman alıyor olabilirmi açıkçası şahsen bunu gecikmedeki sebeplerin başında geldiğini düşünüyorum.
  • Konudışında gördüğümüz çoluk çoluk muhabetti ne yazık ki içeriği dolu bölümlere de kaydı. Bu ne terbiyesizliktir ya. 14 Gün olmuş herkes elinden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışıyor. Çoluk çoçuk zırvasıda saçma salak dh replikleri ile yazmak için eleştiri yazıyor. Kendinize gelin; paylaşın; paylaşıma emeğe saygı duyun ve geyiğinizi konu dılında yapın!!!!

Xbox Wii ve pLaystation kullanan hatta net üzerinden alışveriş yapan arkadaşlar. Net dünyasında ki bu güvensizliği göz alarak alışverişlerini havale ile yapmanızı öneririm. Sanal kart kullanabilirsiniz. Playstation sahipleri psn kart ile alışveriş yapabilirler. Bu arada tam bir haber olmasa da mağdur olan varsa geçmiş olsun.

"en güvenli makine nterneti olmayan makinedir" bill gates diyorum.

• sürekli araştırma halindeyim.farklı farklı sitelerden haberler bulmaya çalışıyorum ki benzer haberlerin farklı sitelerde çakışması doğruluk payını arttırabilir diye düşünmekteyim.bu nedenlede araştırırken bulduklarımıda paylaşmaya devam edeceğim.şaka olarak görmek isteyen dostlarada saygılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

şöyle bişeye rastgeldim arkadaşlar gezinirken.bilemem ciddiyetini ama üstteki kırmızı yazı yeşil olduğunda online olaca diyo üstteki açıklamada..

http://www.playstationjunkie.co.uk/psnstatus/

verildiyse özür dilerim..

sakamısın sen ya bunu bılmeyen yoktur...foruma bak zuhaaaa

sanırım şaka sensin.gördüğün gibi ilgisini çeken arkadaşlar ve daha önce görmeyen arkadaşlarımız varmış.sen git playstationunun başına otur orda bekle istersen açıldımı açılmadımı diye..

Dostum boşver muhattap olma. Sen paylaşım yapıyorsun gereksiz mesaj yazan belli bu durumda. Şikayet et geç. Ben de bilmiyordum siteyi yeni öğrendim. Sağolasın. Bilmeyen diğer arkadaşlar da öğrenmiş oldu. Bilen zuhahha diyen arkadaşta açsın bir tarafına gülsün :)

• Resmi sitede bu açıklama var ama en son güncel olan aciklamasiymis ....

This morning, a press conference took place in Tokyo, Japan and the following press release is now being distributed worldwide. We would also like to once again thank you for your patience.

On 1 May 2011, Sony Computer Entertainment (SCE) and Sony Network Entertainment International (SNEI, the company) announced they will shortly begin a phased restoration by region of PlayStation Network and Qriocity services, beginning with gaming, music and video services to be turned on. 

The company also announced both a series of immediate steps to enhance security across the network and a new customer appreciation programme to thank its customers for their patience and loyalty.

Following a criminal cyber attack on the company's data centre located in San Diego, California, USA, SNEI quickly turned off PlayStation Network and Qriocity services, engaged multiple expert information security firms over the course of several days, and conducted an extensive audit of the system. 

Since then, the company has implemented a variety of new security measures to provide greater protection of personal information. SNEI and its third party experts have conducted extensive tests to verify the security strength of PlayStation Network and Qriocity services.

With these measures in place, SCE and SNEI plan to start a phased roll-out by region of the services shortly. The initial phase of the roll-out will include, but is not limited to, the following:

Restoration of online gameplay across PlayStation 3 and PSP systems, including titles requiring online verification and downloaded games.
    Access to Q Music Unlimited for PS3/PSP for existing subscribers.
    Access to account management and password reset.
    Access to download unexpired movie rentals on PS3, PSP and Media Go.
    PlayStation Home.
    Friends List.
    Chat functionality.
    Working closely with several outside security firms, the company has implemented significant security measures to further detect unauthorized activity and provide consumers with greater protection of their personal information.

The company is also creating the position of Chief Information Security Officer, directly reporting to Shinji Hasejima, Chief Information Officer of Sony Corporation, to add a new position of expertise in and accountability for customer data protection, and to supplement existing information security personnel.

The new security measures implemented include, but are not limited to, the following:

Added automated software monitoring and configuration management to help defend against new attacks.
    Enhanced levels of data protection and encryption.
    Enhanced ability to detect software intrusions within the network, unauthorized access and unusual activity patterns.
    Implementation of additional firewalls.
    The company also expedited an already planned move of the system to a new data centre in a different location that has been under construction and development for several months. 

In addition, PS3 will have a forced system software update that will require all registered PlayStation Network users to change their account passwords before being able to sign into the service. As an added layer of security, that password can only be changed on the same PS3 in which that account was activated, or through validated email confirmation, a critical step to help further protect customer data.

The company is conducting a thorough and ongoing investigation and working with law enforcement to track down and prosecute those responsible for the illegal intrusion.

"This criminal act against our network had a significant impact not only on our consumers, but our entire industry," said Kazuo Hirai, Executive Deputy President, Sony Corporation. "These illegal attacks obviously highlight the widespread problem with cyber security. We take the security of our consumers' information very seriously and are committed to helping our consumers protect their personal data. In addition, the organization has worked around the clock to bring these services back online, and are doing so only after we had verified increased levels of security across our networks. Our global audience of PlayStation Network and Qriocity consumers was disrupted. We have learned lessons along the way about the valued relationship with our consumers, and to that end, we will be launching a customer appreciation programme for registered consumers as a way of expressing our gratitude for their loyalty during this network downtime, as we work even harder to restore and regain their trust in us and our services."

Complimentary Offering and "Welcome Back" Appreciation Programme

While there is no evidence at this time that credit card data was taken, the company is committed to helping its customers protect their personal data and will provide a complimentary offering to assist users in enrolling in identity theft protection services and/or similar programmes. The implementation will be at a local level and further details will be made available shortly in each region. 

The company will also roll out the PlayStation Network and Qriocity "Welcome Back" programme, to be offered worldwide, which will be tailored to specific markets to provide our consumers with a selection of service options and premium content as an expression of the company's appreciation for their patience, support and continued loyalty.

Central components of the "Welcome Back" programme will include:

Each territory will be offering selected PlayStation entertainment content for free download. Specific details of this content will be announced in each region soon. 
    All existing PlayStation Network customers will be provided with 30 days free membership in the PlayStation Plus premium service. Current members of PlayStation Plus will receive 30 days free service. 
    Q Music Unlimited subscribers (in countries where the service is available) will receive 30 days free service.
    Additional "Welcome Back" entertainment and service offerings will be rolled out over the coming weeks as the company returns the PlayStation Network and Qriocity services to the quality standard users have grown to enjoy and strive to exceed those exceptions. 

SNEI will continue to reinforce and verify security for transactions before resuming the PlayStation Store and other Qriocity operations, scheduled for this month.

For more information about the PlayStation Network and Qriocity services intrusion and restoration, keep an eye on PlayStation.Blog at blog.eu.playstation.com, twitter.com/PlayStationEU and eu.playstation.com for the latest updates.

• Xbox alıcam ben bugün sanırım, bekle bekle nereye kadar. Hale bak ya, 20 nisanda ps3 aldım (bilmiyordum bu psn olayını) ve o gün bugündür giremiyorum. Hergün artık takıntı oldu online oldu mu diye bakmak. Ben size birşey söyliyeyim mi, bu psn gelmiyecek uzuuun bir süre, arkadaşın dediği gibi 1 ay daha en az süre lazım derler ise çoğu insan Live a geçer diye riske girmek istemiyorlar. Ama ben artık alacağım kusura bakmasın sony. Zaten şurda boş vaktim vardı kısa süre için onun içinde s.çıldı. Olmadı exclusive için ps3 multi platform için live kullanırım ne yapayım. Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Xbox alıcam ben bugün sanırım, bekle bekle nereye kadar. Hale bak ya, 20 nisanda ps3 aldım (bilmiyordum bu psn olayını) ve o gün bugündür giremiyorum. Hergün artık takıntı oldu online oldu mu diye bakmak. Ben size birşey söyliyeyim mi, bu psn gelmiyecek uzuuun bir süre, arkadaşın dediği gibi 1 ay daha en az süre lazım derler ise çoğu insan Live a geçer diye riske girmek istemiyorlar. Ama ben artık alacağım kusura bakmasın sony. Zaten şurda boş vaktim vardı kısa süre için onun içinde s.çıldı. Olmadı exclusive için ps3 multi platform için live kullanırım ne yapayım. Siz ne dersiniz?

İmkanın varsa en iyisi ikisininde güzel tarafları var.

İphone 4 almayı kafaya koydum yoksa bende çoktan alırdım ps3'ün yanına diğerini

• quote:

Orijinalden alıntı: Heretique
    Xbox alıcam ben bugün sanırım, bekle bekle nereye kadar. Hale bak ya, 20 nisanda ps3 aldım (bilmiyordum bu psn olayını) ve o gün bugündür giremiyorum. Hergün artık takıntı oldu online oldu mu diye bakmak. Ben size birşey söyliyeyim mi, bu psn gelmiyecek uzuuun bir süre, arkadaşın dediği gibi 1 ay daha en az süre lazım derler ise çoğu insan Live a geçer diye riske girmek istemiyorlar. Ama ben artık alacağım kusura bakmasın sony. Zaten şurda boş vaktim vardı kısa süre için onun içinde s.çıldı. Olmadı exclusive için ps3 multi platform için live kullanırım ne yapayım. Siz ne dersiniz?

Single oynamayı deneseniz. Yeni aldığınıza göre bir çok exc oyun var single oynayabileceğiniz. Tabii bu PSN sorununda Sony i haklı çıkarmaz ama yapılabilecek en iyi şey açılana kadar single oynamak ve gelişmeleri takip etmek. İnanın PS^de çok iyi signle oyunlar var ve hepsini oynarsanız uzun süre online bile olmanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

sony soyle dusunuyor olabilir biz cekik gozluler sony olarak dunya deviyiz kullanicimiza hesap mi ? verecegiz :-)
    adam konsolunu satmis oyunu nu satmis ben istersem acarim istersem kapatirim diye icinden dusunuyordur 3.60 i kirsalarda 320gb lik hd dolana kadar kopya oyun atacagim :-)))

hocam orası ne türkiye ne avrupa ...

Adamlar işini doğru düzgün yaptığı için sony zaten. Adamın yaptığı barajda hata çıktığında istifa ediyor gerisini sen düşün.
    biraz sabır, kullanıcılarına süprizlerle geri dönecek. Şahsi görüşüm bu yönde.
  • Al birde buradan yak. Sadrazamın ikram......

PS3 sahiplerinin online Mortal Kombat oynaması zor

PSN açılsa bile, şansınız çok zor.

PSN birkaç gün içerisinde açılacak ama Mortal Kombat'ı aldıysanız ve çevrimiçi olarak oynamayı düşünüyorsanız, işiniz oldukça zor. Zira PSN açılsa bile Mortal Kombat'ı yeni alanların hiçbiri çevrimiçi olarak oynayamayacak.

[Mortal Kombat 2011]

Bunun sebebi, PSN açıldığında bile PS Store'un açılmasının birkaç hafta daha gecikecek olması. Çünkü Mortal Kombat'ın sahip olduğu "Redeem Code"u kullanmak için oyunun otomatik olarak PlayStation Store'a bağlanmak istiyor ve bağlanamazsa oyunun çevrimiçi özelliklerinden faydalanamıyorsunuz.

PlayStation Store yeniden işlevsel hale geldiğinde ise, tüm PS3 kullanıcıları sorunsuz olarak oyunu online olarak oynayabilecekler.

kaynak:http://www.merlininkazani.com/PS3_sahiplerinin_online_Mortal_Kombat_oynamasi_zor-oyun_haber-41191p1.html

• bi makale buldum yazan arkadaşın kendi fikirleride var sanırım ama sonlara doğru bi kısmı dikkatimi çekti çünkü wall street journal'da yayınlanan bi yazı ile ilgili atıfta bulunmuş yakın zamanda psn 'in açılması ile ilgili bi kısım ve gazetenin görüşü sanırım.tam metni koyuyorum..

The Sony PlayStation Network remains down, but the company said it is taking its time to bring its PSN back online. This runs counter to the belief of PS3 players and sites that the network is nearly back up.

The network outage is rapidly becoming a nightmare that morphs itself by the minute.

As sites report information, often duplicates of earlier reports, one things is certain -- the Sony PlayStation Network is not back online yet.

There is no mistake that the network hacking of the San Diego database lessened the trust in 77 million PSN subscribers of the PS3 gaming system.

After all, 24.6 million credit cards may have fallen into the hands of hackers, according to Nick Caplin, Head of Communications at Sony.

Whether it's 1 or 100 million credit cards exposed and for sale, the debacle is wearing on PSN gamers' patience with the PlayStation Network down.

While the investigations continue with the FBI and global governments, it is important that subscribers and casual players stay patient, as a formal process exists.

With the Sony PlayStation Network down, the company is predicting a return of service this week, but that is merely a projection or wishful thinking.

According to the Wall Street Journal, the electronics company is taking its time and does not want to rush the system back online. In doing so, it risks the same mistakes in network security.

"It will be as soon as we are 100% confident that we can resume a safe and secure service," the company said in a statement.

buda link..

http://technology.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474979288708

• Arkadaşlar 1 aydan fazla sürecek diyenlere 1 Mayısta Sony tarafından atılan twett'i gösteriyorum

@PlayStation
    Press Release: Some PlayStation Network and Qriocity Services to be Available This Weekhttp://bit.ly/mNSKW9
    1 May

Link
    http://twitter.com/#!/PlayStation
  • Dahada sürecek gibi bu hafta sonundanda ümidi kestim
  • quote:

bi makale buldum yazan arkadaşın kendi fikirleride var sanırım ama sonlara doğru bi kısmı dikkatimi çekti çünkü wall street journal'da yayınlanan bi yazı ile ilgili atıfta bulunmuş yakın zamanda psn 'in açılması ile ilgili bi kısım ve gazetenin görüşü sanırım.tam metni koyuyorum..

The Sony PlayStation Network remains down, but the company said it is taking its time to bring its PSN back online. This runs counter to the belief of PS3 players and sites that the network is nearly back up.

The network outage is rapidly becoming a nightmare that morphs itself by the minute.

As sites report information, often duplicates of earlier reports, one things is certain -- the Sony PlayStation Network is not back online yet.

There is no mistake that the network hacking of the San Diego database lessened the trust in 77 million PSN subscribers of the PS3 gaming system.

After all, 24.6 million credit cards may have fallen into the hands of hackers, according to Nick Caplin, Head of Communications at Sony.

Whether it's 1 or 100 million credit cards exposed and for sale, the debacle is wearing on PSN gamers' patience with the PlayStation Network down.

While the investigations continue with the FBI and global governments, it is important that subscribers and casual players stay patient, as a formal process exists.

With the Sony PlayStation Network down, the company is predicting a return of service this week, but that is merely a projection or wishful thinking.

According to the Wall Street Journal, the electronics company is taking its time and does not want to rush the system back online. In doing so, it risks the same mistakes in network security.

"It will be as soon as we are 100% confident that we can resume a safe and secure service," the company said in a statement.

buda link..

http://technology.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474979288708

arkadaşlar sizlerden ricam herkes ingilizce anlamıyor olabilir şu bilgileri koyarken türkçe çeviri olarak koysanız hani linklere tıklarken yanlarında türkçe çeviri yazar ya öyle tıklayıp koysanız bir zahmet teşekkürler

• linke tıklarken türkçe çeviri yazarya dediğin kısmı anlamadım hocam.yanlış anlama bilmediğimden söylüyorum anlatırsan bana o şekilde koyarım bir dahaki sefere.
    google chromun bi özelliğimi yoksa ben normal kullandığım için bilmiyor olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodstar -- 5 Mayıs 2011; 12:13:46 >
  • noldu var mı gelişme ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.