Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birkan79

Bencede en azindan online oynama hizmetini acsinlar, PSN Store veya PSN Home sonra gelsede olur.
    En azindan millet susar sizde hata yapmadan rahat rahat diger hizmetleri yola koyarsiniz.

kesinlikle katılıyorum.verecekleri hediyeyi açıklayana kadar en azından online oyunu açsalarda herkes rahat etse bu şekildede yapılan tüm yorum ve hakaretleri durdurup diğer hizmetler için yapacakları çalışmaları daha rahat bi ortamda yaparlar.tabii bu yapılan yorum ve hakaretleri ciddiye alıyorlarsa sayın sony yetkilisi çekik gözlüler...
  • mesajım bulunsun!
  • Zaten PSN Store daha sonra gelicek
  • Bu hafta sonuda psn siz geçmez arkadaş...!!
  • Ara ara deneyip bilgi vermeye çalışırım.
    Saat:10:44-PSN Kapalı
  • Bu saatten sonra gelirsede ......... gelmessede ............

2 ay ders calıstık fazla vakıt ayıramadık sınavlar bıttı 1 ay dınlenme verdım kendıme o bır ayın 15 gunudur kapalı ay sonunda yıne sınavlar var ders çalışmaya basladım.Sınavlar bıtıcek askerlıge bas vurcam hemen alsınlar benı dıye.
    Bu yakın zamanlık bır durum degıl anlasılan çünkü ;

Yakın bir tarih olsa mutlaka tarih verirlerdi çunku şu anda kan kaybediyorar vericekleri net bir tarih bile kan kaybını önler.

Uzun vadeli bir durum var bunuda söylemek istemiyorlar çünkü bu sefer çok daha fazla müşteri kaybederler.

3-4 gunde bir üstü kapalı açıklamalarla bugun-yarın acılıcaga getırıyorlar olayı.

PSN kapandıgı ilk gun 20 gun sonra anca acılır dıye bir acıklama yapılsaydı bugun burda bekleyen arkadaslarımızın cogu konsolları takas yapmıs olabılırdı.
    Ama su anda noldu 15 gun bekledım yakın bır zamanda acılır acılır pısıkolojısındeyız.
    Bana kalırsa hepimizi ayakta uyutmaya çalışıyorlar.

Olay'dan once resmi paylaşım sitelerine gunde en az 15 ileti giren bir firma şimdi 3-4 gunde bir çaışıyoruz diye ileti giriyor.
    Kardeşim 15 gun olmuş senın hergun 3-4 saatte bır benı bılgılendırmen lazım ben magdurum ben senı beklıyorum.Dışarda kulaktan kulaga dolasan haberlerle geriliyorum buna bır son verıceksın.

28 yaşındayım çocuklugumdan beri gönül verdiğim bir marka ve konsol 15 gunde benı kendınden soguttu.Bunun sebebi PSN kapalı olması veya kişisel bilgilerimi redi kartımıçaldırması değil benı sövüşlenicek bir kaz olarak görüp uyutmaya çalışmalarıdır.Eğerki önümde askerlik görevin olmasaydı bugun gider konsolumu değiştirirdim.
    kalite benim için müşterisini memnun etmekdir.Buyuklugune yakışır bir şekılde çıkıp bizim serverlar soyle boyle dıyıp 15 gun 20 gun neyse hızmet veremıycez dıceksın.Bana laf salataası yapıp her gun onlarca sıteye gırıp geldımı gıttımı o bunu dedı su soyle dıyor gıbı seylere ınandırmıycasın.
    yüzlerce sitede yalan haberler dolaşıyor ama SOny bir tanesine cvp vermiyor.
    Başta dedğim gibi ;

Bu saatten sonra PSN gelsede ............ gelmesede .................

• ben kendimi bukadar psn bağımlısı bilmezdim hala açılmamış artık içim daralmaya başladı krize girecem ayıp artık yaa madem acamıyorsun sony bari günlük bilgilendirme verde takip edelim her kafadan cıkan seslere kulak vermeyelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmLtPc

Ara ara deneyip bilgi vermeye çalışırım.
    Saat:10:44-PSN Kapalı

valla çalışıyo olmam ve işyerinde olmam sebebi ile kendi adıma çok sevinirim ve teşekkür ederim..
  • 5 Mayısa kadar açılacak diye bi söylenti vardı bunu SONY mi açıkladı yoksa bu hafta içinde mi açılacak dedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.ARDA.K

5 Mayısa kadar açılacak diye bi söylenti vardı bunu SONY mi açıkladı yoksa bu hafta içinde mi açılacak dedi ?

nisan 26 27 28 de bi takim psn multiplayer eventleri vardi. firmalar bunu ayin 4 5 mayis a aldilar. haliyle 4 yada 5inde acilcagina inanildi. simdi ayni firmalar bunu ayin 26sina aldiki hakkaten cok uzun bir zaman dilimi. bende acikcasi bu hafta gelemicegine inanlardan oldum.
  • kaptanin seyir defteri;

16. gun,

Hala psn yok , umudumuz azalmaya basladi. Bu gidisle sony firmayi kapatip microsoft ta ise baslayacak.
  • Pazar gününe kadar gelir umarım. En azından online'ı açsınlar Store bir süre daha bekleyebilir. Bekle bekle nereye kadar, fazla müşteri kaybetmeden çöz şu işi artık Sony,
  • az önce eu.playstation.com da forum sayfasında şöyle bi post gördüm çevirebilecek varsa seviniriz.

ITS TRUE.... PSN was on todayhttp://n4g.com/news/757150/sony-tested-psn-today-t​rophies-synced

buda link..

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/PSN-Outage-UPDATE-Sunday-1st-May-2011/td-p/12758774/page/293

en alttan ikinci post..

bi bakayım dedim ama verdiği link için üyelik istiyo.neye dayanarak bunu dedi anlamadım ama sanırım japonyada bugün sistemin test edileceği ile ilgili bişeyler varmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodstar -- 5 Mayıs 2011; 11:07:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.ARDA.K

5 Mayısa kadar açılacak diye bi söylenti vardı bunu SONY mi açıkladı yoksa bu hafta içinde mi açılacak dedi ?

3-4-5-6-7 mayıs tamamen söylentilerden ibaret. adamlar basın toplantısında; bu haftayı işaret ederek, ''önümüzdeki hafta içi'' dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

az önce eu.playstation.com da forum sayfasında şöyle bi post gördüm çevirebilecek varsa seviniriz.

ITS TRUE.... PSN was on todayhttp://n4g.com/news/757150/sony-tested-psn-today-t​rophies-synced

buda link..

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/PSN-Outage-UPDATE-Sunday-1st-May-2011/td-p/12758774/page/293

en alttan ikinci post..

uyelik istedigi icin okuyamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: orknt

mesajım bulunsun!

Bu ne oluyor arkadaşlar allah aşkına.Yıllardır bu forumu takip ederim ,son zamanlarda görüyorum bu modayı. ''Mesajım bulunsun'' ???
  • yıl 2054 hala bekleyen varmı bilemiyorum ama ben ölücem artık.Bumesajı okuyan birileri varsa lütfen mezar taşıma beklerken öldü ama umudunu hiç yitirmedi yazabilirmi
    Len ne iş ya hala gelmedi gene tropyh kasayım biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

az önce eu.playstation.com da forum sayfasında şöyle bi post gördüm çevirebilecek varsa seviniriz.

buda link..

en alttan ikinci post..

bi bakayım dedim ama verdiği link için üyelik istiyo.neye dayanarak bunu dedi anlamadım ama sanırım japonyada bugün sistemin test edileceği ile ilgili bişeyler varmış..

orasıda burası gibi bi forum hani burada atıp tutan arkadaşlar oluyor ya bazı linklere dayanıp oradada bu tip arkadaşlardan mevcut (sözüm meclisten dışarı)

• Store da bir an önce gelse bari, o konu hakkında gelişme var mı?
  • şu an üye olmaya çalışıyorum halledince ne yazıyosa iletirim burda bi çeviren çıkar sanırım..neye dayanarak atmışlar bi bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.