Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni haber varmı?
  • 2 haftası var 1 ay olur artık psn'den herkes xbox live geçicek bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN32BURSA

Yeni haber varmı?

Yok hocam kapalı hala
  • Off be halen gelmemiş. inşallah haftaya yada haftasonuna kalmaz
  • Yemin ediyorum çocukluğumdan Sony hastası olan biriydim ama bu şerefsizlerin yaptıklarında artık sıtkım siyrildi yemin ediyorum ya bu kadar da olmaz rezillik ya koskocaman dünya markasının düştüğü hale bak yemin ediyorum soğudum artık ya kendi paramizla rezil olduk ..... Yazıklar olsun...
  • evde hanımda dizi izlemekten makinayı açtırmıyo :( burdan takip edenbiliyorum sadece son durumu ne olmuş acaba diye.yukarıda bi arkadaş yavaş yavaş bişeyler oluyo demiş kalbim duracaktı :) ben senin yavaş yavaş bişeyler olabilme ihtimalini sevdim PSN :))
  • gelmemiş ya sırf sony kazansın bizde online oynıyalım die orj alıyo herkez ama sony baksana oyalıyolar
  • şeytana uyarım cfw falan aklım karışır diye özellikle 3.55 makina almıştım hemen 3.60 yaptım online için..çıktı bi anonymus denen cibilliyetsizler şu düştüğümüz duruma bak.çocuğu olacak babanın ameliyathane kapısında beklediği gibi geldimi gittimi ne oldu yandım bittim diye garip bi hale büründük :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

evde hanımda dizi izlemekten makinayı açtırmıyo :( burdan takip edenbiliyorum sadece son durumu ne olmuş acaba diye.yukarıda bi arkadaş yavaş yavaş bişeyler oluyo demiş kalbim duracaktı :) ben senin yavaş yavaş bişeyler olabilme ihtimalini sevdim PSN :))

Al benden de o kadar resmen bu sayede dizilerin reytingleri artmıştır len fatmagüle bakıverdim bir ara ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

2 haftası var 1 ay olur artık psn'den herkes xbox live geçicek bu gidişle

Aynen Xbox cephesi ++++ kara çoktan geçti extra dan. Minimum 1 ay bencede 2 hafta daha bekleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Yemin ediyorum çocukluğumdan Sony hastası olan biriydim ama bu şerefsizlerin yaptıklarında artık sıtkım siyrildi yemin ediyorum ya bu kadar da olmaz rezillik ya koskocaman dünya markasının düştüğü hale bak yemin ediyorum soğudum artık ya kendi paramizla rezil olduk ..... Yazıklar olsun...

arkadasim sen bu dediklerini sonye degil bu serefsizligi yapan ANONYMOUS grubuna soyle. Evet Sony'in network sisteminin kotu oldugunu burdan anladik ama sonucta internet sisteminde her zaman en iyi firmalarda bile acik vardir. Bu magduriyeti yasatan o serefsizlere aslinda laf soylemek lazim 77 milyon hesabin en az 30 milyonu aktif kullanicidir kimsenin bu kadar sure insanlar magdur etmeye hakki yok Sonyde de az suc yok degil adam gibi sistem yaparlar umarim
  • Açık olur ama sistemlerinde gerekli güncellemeleri yapmazsan olur. Bunu yapmakta ilgili sistemden sorumlu kişilerin görevidir. Sen açık bırakırsan bulan adamda girer. Sızan hacker kadar, gerekli önlemi ve güncellemeyi yapmayanda sorumludur.

Sony , Amerikan senatosunun sorularına cevap göndermiş 8 sayfa. Tarih 3 mayıs...

130 server, 50 yazılım, 77 milyon kayıtlı hesap bilgisi varmış. (130 serverın taşınması ne kadar sürer ?)
    Olayı 19 nisanda bazı serverlar plan dışı reboot olunca anlamışlar..SOE saldırısını ise 1 mayısta anlayabilmişler. Yazılım açıklarından girilmiş.
    Sızılan 10 sunucunun 9 tanesini 23 nisan akşamına kadar mirrorlamışlar ve sonrasında forensik araştırması başlamış
    25 nisanda bu ekip, kişisel bilgilerin çalındığını anlamış ama CC bilgilerinden emin olamamışlar
    26 nisandada açıklanmış.
    Ancak hesaplara ait tüm bilgiler olmasada 77 milyon hesap alınmış
    12.3 milyon kredi kart bilgisi tutuluyormuş sistemde.
    Kişisel bilgilere sorgu yapılmış ancak kredi kart bilgilerine ait sorguya rastlamamışlar

Etkilenen kullanıcılara verecekleri
    - Bölgelere göre eglence içeriği (bölgeye göre değişecek)
    - 30 günlük PSN+, hali hazır üyelerindeki uzatılacak
    - Muzikle ilgili birşey

Sony nin Senatoya Kaz Hirai imzalı 8 sayfalık cevabından çıkan başlıklar bunlar...

• görünüşe göre bu mektupta da açılış tarihi ile ilgili hiçbirşey yok...
  • geldi geldi yoksa xbox alıcam.
  • Herşey boyun eğip özür dilemekle olmuyor, hani verilen sözler
  • Yorumlara bakınca insanın yüzüne bir tebessüm geliyor :) Biz oyun oynayamıyoruz diye asabiyiz SONY de para ve imaj kaybettiği için ... onlar açılması için daha çok çalışıyordur emin olabilirsiniz
  • gelmez bu ay demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Açık olur ama sistemlerinde gerekli güncellemeleri yapmazsan olur. Bunu yapmakta ilgili sistemden sorumlu kişilerin görevidir. Sen açık bırakırsan bulan adamda girer. Sızan hacker kadar, gerekli önlemi ve güncellemeyi yapmayanda sorumludur.

Sony , Amerikan senatosunun sorularına cevap göndermiş 8 sayfa. Tarih 3 mayıs...

130 server, 50 yazılım, 77 milyon kayıtlı hesap bilgisi varmış. (130 serverın taşınması ne kadar sürer ?)
    Olayı 19 nisanda bazı serverlar plan dışı reboot olunca anlamışlar..SOE saldırısını ise 1 mayısta anlayabilmişler. Yazılım açıklarından girilmiş.
    Sızılan 10 sunucunun 9 tanesini 23 nisan akşamına kadar mirrorlamışlar ve sonrasında forensik araştırması başlamış
    25 nisanda bu ekip, kişisel bilgilerin çalındığını anlamış ama CC bilgilerinden emin olamamışlar
    26 nisandada açıklanmış.
    Ancak hesaplara ait tüm bilgiler olmasada 77 milyon hesap alınmış
    12.3 milyon kredi kart bilgisi tutuluyormuş sistemde.
    Kişisel bilgilere sorgu yapılmış ancak kredi kart bilgilerine ait sorguya rastlamamışlar

Etkilenen kullanıcılara verecekleri
    - Bölgelere göre eglence içeriği (bölgeye göre değişecek)
    - 30 günlük PSN+, hali hazır üyelerindeki uzatılacak
    - Muzikle ilgili birşey

Sony nin Senatoya Kaz Hirai imzalı 8 sayfalık cevabından çıkan başlıklar bunlar...

ben hacklere acayip kizginim da sony ede kizmamak elde degil arkadas bu kadar cok sayida kullanici olan bir sistem neden bu haldedir anlamam ve nedir bu kadar zor olan 16 gundur sistemi acamadilar madem kredi karti risk tasiyor acsinlar o zaman online oynamayi sadece insanlar yine susar psnden birsey almaya bloke koysunlar yapilamaz mi ki?

• Bencede en azindan online oynama hizmetini acsinlar, PSN Store veya PSN Home sonra gelsede olur.
    En azindan millet susar sizde hata yapmadan rahat rahat diger hizmetleri yola koyarsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.