ben the sopranos izlicem beyler arada bakarım gelişme var mı diye. siz var gucunuzle trollerle savaşın kımseye post kastırtmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Virtue34
quote:
Orijinalden alıntı: spearfishing
yaw arkadasım mesajlar sılınıyor edıyor ne oluyor yahu
ağır bir denetim altındayız şuanda, sanırım 1 moderatör sırf bu konunun düzenini sağlamakla meşgul şuanda
modun allah yardımcısı olsun ne dıyım:) herkese ıyı aksamlar
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Saat 23:30 daha gelmedi yokmu bi haber
Arkadasim haber olsa burada yazardi degil mi? Daha kac kere soracaksiniz geldi mi? Calisiyor mu? diye.
iyi geceler millet bu gecede bekledik ama olmadı malum yarın iş var.Umarım sabah iyi haberlerle uyanırız..
yeni gelişme varmı
quote:
Orijinalden alıntı: herykivil
yeni gelişme varmı
Yok. Olsa yazılırdı. MahS3R'in dediği gibi soru sorcağınıza yorumları okuyun her sayfada aynı soru var.
Sanırım bugünde heba oldu. Yarın veya bu gece gelir mi bilmiyorum ama bu iş Cumaya kadar uzar ben buna şimdi daha çok inanıyorum.
bugünde yalan oldu
PSN saat 22.00'da açılacak yada benzeri paylaşımlar yapılıyorda yeni bir şirket PSN'i kontrol etmeye ve gerekli müdahaleleri yapmak devreye girdi birde şu SOE durumu patlak verdi. SOE, Cuma gününe kadar kapalı kalacakmış hatta dahada uzayabilirmiş bu süreç.
Bu karışıklık içinde PSN'nin bu gece yada yarın falan açılması bana zor geliyor inşallah ben yanılırım.
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
PSN saat 22.00'da açılacak yada benzeri paylaşımlar yapılıyorda yeni bir şirket PSN'i kontrol etmeye ve gerekli müdahaleleri yapmak devreye girdi birde şu SOE durumu patlak verdi. SOE, Cuma gününe kadar kapalı kalacakmış hatta dahada uzayabilirmiş bu süreç.
Bu karışıklık içinde PSN'nin bu gece yada yarın falan açılması bana zor geliyor inşallah ben yanılırım.
acikcasi ben kimsenin yorumunu dikkate almiyorum artik cunku hepimiz yaniliyoruz bosverin abi acilacagi zaman sony duyuru yapacak baska turlu kimsenin bilme sansi yok cok sacma geliyor bana biri diyor su saat biri diyor yarin yahu siz nerden bileceksiniz adamlar kimseye paylasmamis babamizin oglu sony sanki beklicez adamlarin duyuru yapmasini baska birsey yok ypacak
SOE nedir psn'yle ne alakası var
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
bugünde yalan oldu
bu arada 4 mayısta açılmazsa diyenler de ortada yok farkındamısınız
bence bu ayı da unutalım
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
SOE nedir psn'yle ne alakası var
Sony Online Entertainment.
neyse hepinize iyi geceler ve nöbetler yarın iş var nede olsa
Cuma veya Pazar gelecek gibime geliyor bugünde bitti Herkese iyi geceler
Almanya'da hala acilmadi valla arkadaslar. Bu arada 4 mayista acilicak diyip duran arkadaslarin kulaklarini baya cinlattim.
bizzat denedim yokk psn kapalı bütün serverlar japon usa TR
Bu iş kolay bir iş degil. Eger bu hack olayı birkez daha yasanacak olursa ps biter.. O yüzden Sony çok ince eleyip sık dokuyordur arkadaslar.. Sistem güvenligini tam kapasite ile saglayıp ve bundan %100 emin olup sonra acacaktır.. Suan öyle geliyorki PSN hazır durumdadır belkide son teknikleri yapıyorlardır denemeye alınıyordur.. Dedigim gibi bu durumun bir kez daha tekrarlanma şansı yok bu olay büyük bi olay.. Sony' nin birkez daha çıkıp özür dileme şansı yok.. Geç olsun saglam olsun arkadaslar sonucta bizim için bu..
blacktower35: Dogru söylüyorsun. Insallah birdaha böyle bir problem olmaz.
Kesinlikle katılıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: blacktower35
Bu iş kolay bir iş degil. Eger bu hack olayı birkez daha yasanacak olursa ps biter.. O yüzden Sony çok ince eleyip sık dokuyordur arkadaslar.. Sistem güvenligini tam kapasite ile saglayıp ve bundan %100 emin olup sonra acacaktır.. Suan öyle geliyorki PSN hazır durumdadır belkide son teknikleri yapıyorlardır denemeye alınıyordur.. Dedigim gibi bu durumun bir kez daha tekrarlanma şansı yok bu olay büyük bi olay.. Sony' nin birkez daha çıkıp özür dileme şansı yok.. Geç olsun saglam olsun arkadaslar sonucta bizim için bu..