Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BadWolf umarım doğru söylüyorsundur yoksa büyük vebal alırsın üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: The M

@ [ Asi ] denen kişilik sana konunun selameti için cevap vermiyorum.

Arkadaşlar eğer BadWolf arkadaşımızın yaptığı telefon konuşması doğruysa gerçekten süper olur.

O zaman PSN'in açılmasına saatler kaldı diyebiliriz.

Bencede verme iyi yaparsın yoksa dediğim gibi sen ve senin gibileri yüzünden bu kaçıncı konu oldu sayamadım sus saçma yorumlar ve düşüncelerini yazma insanların asabını iyice bozma ve akabinde insanların asabını bozup konunun kapanmasını sağlama.Düzgün bir resmi bilgi bulursan paylaş teşekür edelim sana.
  • çıldırdım artık psn açılınca killzone 3 katliam yapıcam.

kimse oyuna girmesin yoksa arada kaynarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 5 Mayıs 2011; 22:05:41 >
  • "6 mayıs" evet yine yeni bir tarih daha. tüm forum ahalisine hayırlı ola. yok mu artıran?

bu arada "salı" diyen vatandaşlar banlandılar mı? hiç birinden ses yok?
  • benim aklıma takılan hep bu vericez dediği ıvır zıvırlar. trpsn hesabı olan sanırım hiçbirinden faydalanamayacak. yazan açıklamanın altındaki not tedirgin etti. uk hesabım falanda yok. biz yalanmı olduk şimdi?
  • Bu PSN ni hackliyenlerin ahirette iki elim yakalarında olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

"6 mayıs" evet yine yeni bir tarih daha. tüm forum ahalisine hayırlı ola. yok mu artıran?

6 mayıs mı? link, kaynak falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

"6 mayıs" evet yine yeni bir tarih daha. tüm forum ahalisine hayırlı ola. yok mu artıran?

6 mayıs mı? link, kaynak falan?

link :http://newstaar.com/playstation-network-back-online-by-may-6th-according-to-sony-psn-representatives/353293/

%100 fake tir bakabilirsin

• arkadaşlar tarih verenlere irtiba etmeyin derim. SONY den açıklama gelene kadar bekleyeceğiz başka yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Asi ]

quote:

Orijinalden alıntı: The M

@ [ Asi ] denen kişilik sana konunun selameti için cevap vermiyorum.

Arkadaşlar eğer BadWolf arkadaşımızın yaptığı telefon konuşması doğruysa gerçekten süper olur.

O zaman PSN'in açılmasına saatler kaldı diyebiliriz.

Bencede verme iyi yaparsın yoksa dediğim gibi sen ve senin gibileri yüzünden bu kaçıncı konu oldu sayamadım sus saçma yorumlar ve düşüncelerini yazma insanların asabını iyice bozma ve akabinde insanların asabını bozup konunun kapanmasını sağlama.Düzgün bir resmi bilgi bulursan paylaş teşekür edelim sana.

yeter bence dostum daha fazla kirletmeyelim bu forumu , kapattırmak içinmi uğraşıyorsunuz ?

• Dün SONY yetkililerine attığım mail e dönüş yapmışlar.

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony ürünlerine olan ilginiz için teşekkür ederiz.

Sistemimize dışardan yapılan bir ihlal neticesinde Playstation Network servisimiz etkilenmiştir. Detaylı bir inceleme yapmak ve Network servisimizin güvenli olarak tekrar çalışmaya başlamasını sağlamak için 20 Nisan Çarşamba günü Playstation Network servisimizi kapattık. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza kaliteli eğlence hizmeti sunmak yıllardır bizim birinci önceliğimiz.Bu durumu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz.

Playstation Network'ün ne zaman normale döneceği ile ilgili bilgi beklediğnizi biliyoruz. Malesef şu an için durumda bir değişiklik yok, sizelere ne zaman düzeleceğini söyleyemiyoruz.

Yazılımcılarımız PSN'i daha güvenlikli şekilde tekrar çalışır hale döndürmeye çalışıyorlar. Daha detaylı bilgiye ulaşır ulaşmaz sizlerle de paylaşacağız.

Sabrınız için teşekkür ederiz. Son gelişmeleri en yetkili ağızlardan PSN Blog'undan tüm dünya ile anı anda İngilizce olarak takip edebilirsiniz.

http://blog.eu.playstation.com/

Bilgilerinize arz ederiz.

Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri

444 SONY/444 7669

• ooooooh zeki site yöneticileri.. Direk psn şu gün online olucak haberini uydurup hit oluyor.. Ne güzel hayat be ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-MoTioNZz-o

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bu ay ben pek bir şey beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Sanırım tüm altyapıyı yeniden kuruyorlar.

25 gün daha gelmezmi diyorsun yani

sony bunu göze alamaz , bu haftaya açmalı.

bence hafta sonu bi açıklama yapar pazartesi geliyor diye .

ama sony 20 nisanda kapanınca 9 mayısta açıcağız deseydi tepkiler çok büyük olurdu ( kayıplarınıda siz düşünün )

benim düşüncem bu , bnde beklemiyorum zaten bu hafta sonu .

( pazartesi dediğime bakmayın sadece örnek verdim )

Nie göze almasın 1 ay geç açılcak diye ps3 ümüzü satıp başka bişi mi alcaz beklemek zorundayız.Müşteri memnuniyetini kaybeder o kadar.
    Yanlışsam düzeltin xD

• arkadaşlar sizin neyiniz var resmi açıklamada bu hafta açılacağı belirtilmişti zaten siz neyi tartışıyorsunuz anlamadım yok amerikayı aramış bari nezaman açılacak deseydin neyse şimdi polemiğe girmeyelim amerikayı yeniden keşfetmeye ne gerek var zaten ortada sonynin resmi açıklaması var bende sabırsızlanıyorum ama saçmasapan yok fifa online oynadığını defalarca yazmış bi arkadaş yok bilmemne az sabredin sabreden derviş psne ermiş (çok kötü bi espri oldu kusura bakmayın neyse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

Dün SONY yetkililerine attığım mail e dönüş yapmışlar.

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony ürünlerine olan ilginiz için teşekkür ederiz.

Sistemimize dışardan yapılan bir ihlal neticesinde Playstation Network servisimiz etkilenmiştir. Detaylı bir inceleme yapmak ve Network servisimizin güvenli olarak tekrar çalışmaya başlamasını sağlamak için 20 Nisan Çarşamba günü Playstation Network servisimizi kapattık. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza kaliteli eğlence hizmeti sunmak yıllardır bizim birinci önceliğimiz.Bu durumu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz.

Playstation Network'ün ne zaman normale döneceği ile ilgili bilgi beklediğnizi biliyoruz. Malesef şu an için durumda bir değişiklik yok, sizelere ne zaman düzeleceğini söyleyemiyoruz.

Yazılımcılarımız PSN'i daha güvenlikli şekilde tekrar çalışır hale döndürmeye çalışıyorlar. Daha detaylı bilgiye ulaşır ulaşmaz sizlerle de paylaşacağız.

Sabrınız için teşekkür ederiz. Son gelişmeleri en yetkili ağızlardan PSN Blog'undan tüm dünya ile anı anda İngilizce olarak takip edebilirsiniz.

http://blog.eu.playstation.com/

Bilgilerinize arz ederiz.

Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri

444 SONY/444 7669

Bu mail taslak heralde herkese aynı mı gönderiyorlar.

• müşteri hizmetlerindende bilgi alıyorsanız .

şu gün açılacaktır gibi laflara inanmayın , sadece bu hafta veya haftaya şeklinde bir haber onlara gelmiş olabilir .

ama sony açıklamadığı bir sürece hiçbir şekilde söylenen şu günde gelecektir gibi sözler boş vaaddir , inanmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: x-MoTioNZz-o

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bu ay ben pek bir şey beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Sanırım tüm altyapıyı yeniden kuruyorlar.

25 gün daha gelmezmi diyorsun yani

sony bunu göze alamaz , bu haftaya açmalı.

bence hafta sonu bi açıklama yapar pazartesi geliyor diye .

ama sony 20 nisanda kapanınca 9 mayısta açıcağız deseydi tepkiler çok büyük olurdu ( kayıplarınıda siz düşünün )

benim düşüncem bu , bnde beklemiyorum zaten bu hafta sonu .

( pazartesi dediğime bakmayın sadece örnek verdim )

Nie göze almasın 1 ay geç açılcak diye ps3 ümüzü satıp başka bişi mi alcaz beklemek zorundayız.Müşteri memnuniyetini kaybeder o kadar.
    Yanlışsam düzeltin xD

cümlen çok çelişkili ' 1 ay geç açılcak diye ps3 ümüzü satıp başka bişi mi alcaz beklemek zorundayız . müşteri memnuniyetini kaybeder o kadar'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-MoTioNZz-o -- 5 Mayıs 2011; 22:26:52 >

• @ [ Asi ] sen bir özeline bak.

@ x-MoTioNZz-o sana aynen katılıyorum dostum türkiyedeki sony çalışanları mayısın 2.haftası diyor.Amerikada çalışanlar bu hafta diyor.
  • Yanlız adamlar 1 ay sonra düzelicek deseler kıyamet kopardı ama her gün yayınladıkları yazılarla insanları oyaladılar nerdeyse 3 hafta oldu olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.