Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x-MoTioNZz-o

quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bu ay ben pek bir şey beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Sanırım tüm altyapıyı yeniden kuruyorlar.

25 gün daha gelmezmi diyorsun yani

sony bunu göze alamaz , bu haftaya açmalı.

bence hafta sonu bi açıklama yapar pazartesi geliyor diye .

ama sony 20 nisanda kapanınca 9 mayısta açıcağız deseydi tepkiler çok büyük olurdu ( kayıplarınıda siz düşünün )

benim düşüncem bu , bnde beklemiyorum zaten bu hafta sonu .

( pazartesi dediğime bakmayın sadece örnek verdim )

Nie göze almasın 1 ay geç açılcak diye ps3 ümüzü satıp başka bişi mi alcaz beklemek zorundayız.Müşteri memnuniyetini kaybeder o kadar.
    Yanlışsam düzeltin xD

cümlen çok çelişkili ' 1 ay geç açılcak diye ps3 ümüzü satıp başka bişi mi alcaz beklemek zorundayız . müşteri memnuniyetini kaybeder o kadar'

Anlıycağın müşteri memnuniyeti kaybetti die oyun almayı bırakacak değil adamlar yine parasını kazanacak

• 4 mayisti 5 oldu şimdide 6 olmuş. Yarın gelmeyince 7 olur. Biri meraktan japonya arar orası 8 mayıs der. Böyle böyle mayıs bitecek valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

http://www.oyungezer.com.tr/donanim/126-genel-haberler/5222-playstation-network-ve-qriocity-yeniden-aciliyor

bir ay boyunca PlayStation Plus Premium hizmetinden ücretsiz yararlanabilecekler (PlayStation Plus Premium'dan Türkiye'deki kullanıcılar yararlanamayacak). Qriocity hizmeti "Music Unlimited" da yine bir ay boyunca ücretsiz olarak kullanılabilecek. "Yeniden Hoş Geldiniz" programının önümüzdeki haftalarda kullanıcıların hizmetine sunulacağını belirten Sony, hayata geçirileceği güne kadar servislerin güvenliği artırılmaya devam edeceğinin de garantisini verdi.

PlayStation Plus Premium hizmeti turkiyede yok ve o hizmeti kullanan başka ülke dekiler 1 ay ucretsiz music hizmetinden faydalanıcak hediyeye bak

yine bir tarih yok kademeli açılacak turkiyeye verdikleri önme bakılırsa en son bizde açılır bu gidişle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

"6 mayıs" evet yine yeni bir tarih daha. tüm forum ahalisine hayırlı ola. yok mu artıran?

bu arada "salı" diyen vatandaşlar banlandılar mı? hiç birinden ses yok?

6 mayıs mı? link, kaynak falan?

link :http://newstaar.com/playstation-network-back-online-by-may-6th-according-to-sony-psn-representatives/353293/

%100 fake tir bakabilirsin

http'den sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: herykivil

quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

http://www.oyungezer.com.tr/donanim/126-genel-haberler/5222-playstation-network-ve-qriocity-yeniden-aciliyor

bir ay boyunca PlayStation Plus Premium hizmetinden ücretsiz yararlanabilecekler (PlayStation Plus Premium'dan Türkiye'deki kullanıcılar yararlanamayacak). Qriocity hizmeti "Music Unlimited" da yine bir ay boyunca ücretsiz olarak kullanılabilecek. "Yeniden Hoş Geldiniz" programının önümüzdeki haftalarda kullanıcıların hizmetine sunulacağını belirten Sony, hayata geçirileceği güne kadar servislerin güvenliği artırılmaya devam edeceğinin de garantisini verdi.

PlayStation Plus Premium hizmeti turkiyede yok ve o hizmeti kullanan başka ülke dekiler 1 ay ucretsiz music hizmetinden faydalanıcak hediyeye bak

yine bir tarih yok kademeli açılacak turkiyeye verdikleri önme bakılırsa en son bizde açılır bu gidişle

zaten bizde en son açılacak , ne sanıyordun amerikayla bir açılmasınımı

• sony işini sıkı tutuyo bu sefer bidaha ki hacker saldırısına karşi anlaşilan
  • quote:

Orijinalden alıntı: del piyero

Yanlız adamlar 1 ay sonra düzelicek deseler kıyamet kopardı ama her gün yayınladıkları yazılarla insanları oyaladılar nerdeyse 3 hafta oldu olacak.

Katılıyorum 1 ay sonra deselerdi insanlar beklemek yerine xbox'a geçerdi
  • buraya takip etmekden sinirim bozuldu ama bakmadanda yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supercem

18.05.2011 gerisi hikaye

Yinemi sen spermcem

Not: üreyip durma
  • önemsiz mesajlarınızı silin bence arkadaşlar , admin gelip sonra konuyu kapatmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Yanlız adamlar 1 ay sonra düzelicek deseler kıyamet kopardı ama her gün yayınladıkları yazılarla insanları oyaladılar nerdeyse 3 hafta oldu olacak.

yok canım onun için 1 sene filan demeleri lazım
  • boş gevezelik yapan arkdaşlardan sıkılanlar için azda olsa iyi sayılabilcek haberler var...

periyodik olarak 7 gün içinde psn açılcakmış..psn adminleri geçiyor bunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 5 Mayıs 2011; 22:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

BadWolf umarım doğru söylüyorsundur yoksa büyük vebal alırsın üstüne

hoca;
    ben diğer arkadaşlar gibi şu gün şu saatte açılcak diye bişi yazmadım.. arkadaşlar tekrar söylüyorum umut bağlanıcak bişi söylemedim. sadece üşenmedim ve telefon parasına acımadım aradım USA'yi tekrar söylüyorm ALLAH şahidimdir.. ama yanılma olmasın kesin net şu an şu tarih ne o adamlar söledi ne ben! sadece bu hafta sonuna kadar butun bölgelerde açılacağını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

hoca;
    ben diğer arkadaşlar gibi şu gün şu saatte açılcak diye bişi yazmadım.. arkadaşlar tekrar söylüyorum umut bağlanıcak bişi söylemedim. sadece üşenmedim ve telefon parasına acımadım aradım USA'yi tekrar söylüyorm ALLAH şahidimdir.. ama yanılma olmasın kesin net şu an şu tarih ne o adamlar söledi ne ben! sadece bu hafta sonuna kadar butun bölgelerde açılacağını söyledi

Hocam İngilizcen Çok İyi Galiba...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

yok canım onun için 1 sene filan demeleri lazım

Valla yinede xbox'a geçen birçok kişi var süre söyleselerdi rakam daha fazla olurdu

• İnşallah yakında açılır, her gün killzone'da botları öldürmekten bıktım :/

• Dünyanın en merak edilen iki tarihinden biri.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

quote:

hoca;

anlaşa bilicek kadar çok şükür mevcut sorduğum iki kelimeydi; ''türkiyede yaşıyorm ve ne zaman online'a kavuşucaz '' diye soru yönelttim oda; ''bu hafta sonuna kadar bütün bölgelerde aynı anda açılacak'' cevabı için pek ahım şahım ingilizceye gerek yok diye düşünüyorum

• Ya arkadaşlar insanlar başka yerlerden duyduğu bilgileri buraya yazıyorlar bence gayet normal.

Her bilgi paylaşan kişiye hep klasik cevaplar ;

Konuyu kirletme , resmi olmayan bilgi verme , güzel saçmalıyorsun v.b.

Resmi bilgi olduğu zaman zaten bu konuda geçiyor.

Bir yerden bilgi geldiğinde insanlar ''acaba ?'' diye heyecanlanıyor.Zaten bunlar olmasa günleri say say geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The M -- 5 Mayıs 2011; 22:59:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

quote:

hoca;

anlaşa bilicek kadar çok şükür mevcut sorduğum iki kelimeydi; ''türkiyede yaşıyorm ve ne zaman online'a kavuşucaz '' diye soru yönelttim oda; ''bu hafta sonuna kadar bütün bölgelerde aynı anda açılacak'' cevabı için pek ahım şahım ingilizceye gerek yok diye düşünüyorum

o zaman bu adminler niye 7 günden bahsediyor??eğer doğru söylüyorsan store ve home için bu süre verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 5 Mayıs 2011; 22:59:19 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.