Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

1- Önce PSN'e bağlanma problemi ortadan kalkacak.

2- Ardından oyuncular oyunları tekrar "online" olarak oynayabilecekler.

3- Kullanıcılar hesapları üzerinde oynama yapabilecekler.

4- PSN üzerinden video içerikleri izlenebilecek.

5- Toro Station, haftalık olarak hizmete girecek.

6- "PlayStation Portable" için Ad-Hoc partisi düzenlenecek.

7- "PlayStation Home" tekrar hizmete açılacak.

8- Kazandığınız trophy'lerin sisteme işlenmesi gerçekleşecek.

9- Arkadaş listeleri kullanılabilir hale gelecek.

10- Mesaj sistemi, görüntülü ve yazılı konuşma sistemleri devrede olacak.

PSN sırayla açılacakmış. Peki 3. madde ile 9. madde çelişmiyor mu? Yani 9. madde gerçekleşmeden 3. madde nasıl hizmete girecek acaba?

hesap üzerinde oynamadan kastı sadece paralo ve sign in ID maili değiştirmektir kastı. yoksa herkesin nicki ve arkadaşları trophyleri falan kalacak zaten. kalmazsa zaten bu sefer sony i kimse kurtaramaz.

Gizli Yanıtı Değiştirebiliyor Muyduk? Ben Öyle Bir şey Hatırlamıyorum Ama Bilen Varsa Aydınlatırsa Sevinirim..

buyuk ihtimal gizli soruyu değiştirme imkanımız olur rahat ol.

• Çelişen şu; arkadaş listelerinin kullanılabilir hale gelmesi son maddelerde yani geç açılacak, peki arakadaş listeleri kullanılı hale gelmeden millet nasıl online oynayacak. Yoksa herkes her arkadaşını tekrar mı ekleyecek. Ama böyle olursa yine arkadaş listesinin kullanılır olması gerek.
    Sonsuz tekrara bağlayan benim kafa gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bugün 22.00 gibi açılacak türünden payşalımlar var deniliyor ama PSN açılacak olsa Sony bunun duyurusunu yapmaz mı ? (İnşallah açılır)

Birde bölgeleri ayrı ayrı zaman dilimlerinde açabilirlerde sonuçta bir anda yüklenme serverda ciddi bir ağırlaşmaya yada çökmeye yol açabilir tabi başka bir önlemde almış olabilirler bu yüklenme durumuna karşın.

walla arkadaşım bencede %100 bunun haberi gelirdi o yüzden o tarz laflara hiç inanma umutlanma da.Resmi bilgi gelmedikçe diğer tüm yazılar havada kalıyor boşa umut taşıyor ve sonunda yalan oluyor...
  • Kullanıcılar hesapları üzerinde bulundukları bölgeyi değiştirebilme imkanı olsa müthiş olur. Bunu yapsınlar PSN Plus falan istemez.
  • quote:

Çelişen şu; arkadaş listelerinin kullanılabilir hale gelmesi son maddelerde yani geç açılacak, peki arakadaş listeleri kullanılı hale gelmeden millet nasıl online oynayacak. Yoksa herkes her arkadaşını tekrar mı ekleyecek. Ama böyle olursa yine arkadaş listesinin kullanılır olması gerek.

yeni arkdş ekleme yada silme gibi işlemler olmaz belki..yani liste gözükür ama yeni işlem belli süre yapılmaz
  • Bölge taşıma bence de güzel olur.
    Kesin bir saat yok, internet efsanesi, bugünkü sony nin açıklamasında çalışmaların sürdüğünden bahsetmiş.
  • quote:

Çelişen şu; arkadaş listelerinin kullanılabilir hale gelmesi son maddelerde yani geç açılacak, peki arakadaş listeleri kullanılı hale gelmeden millet nasıl online oynayacak. Yoksa herkes her arkadaşını tekrar mı ekleyecek. Ama böyle olursa yine arkadaş listesinin kullanılır olması gerek.

orda sadece madde madde yazmış. aşama aşama olma yani sırasıyla olmıcak onlar hepsi birden olacak.

kısaca PSN açılsın her şey normal olacak.
  • arkadaşlar şimdiden söylüyorum PS3 ile XBOX arasında Yine karşıklaştırma yapacak , Gerilim Yaratacak Mesajalrı Şikayet edicem..
  • Merakla bekliyoruz açılmasını. Uzun zaman geçti artık açılsa iyi olur. Zaten sony baya bi kullanıcı kaybetti şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

arkadaşlar şimdiden söylüyorum PS3 ile XBOX arasında Yine karşıklaştırma yapacak , Gerilim Yaratacak Mesajalrı Şikayet edicem..

Tamam hacı
  • koskoca bir markanın bu hallere düşeceğini hiç tahmin etmezdim.gerçekten akıl alır gibi değil dünyada konsol lideri ol ama k...kırık iki hacker gelip seni bitirsin.ve de sen hiçbir şekilde halka açıklama yapma ve problemi iki haftadır çözeme.gerçekten yazıklar olsun.aslında yapılacak en iyi şey şikayet etmek veya dava açmak ama olan bize olur.
  • Sabretmeye çalıştım ama artık sıkıntıdan kafayı yemek üzereyim.Yaklaşık 18-20 gündür ps3'e bakmıyorum nasıl oynandığını unuttum.
  • inş 22 de açılır.
  • quote:

Kullanıcılar hesapları üzerinde bulundukları bölgeyi değiştirebilme imkanı olsa müthiş olur. Bunu yapsınlar PSN Plus falan istemez.

bölge taşımanın ne faydası var dostum biraz daha açsanız konuyu
  • bu 22:00 da açılacak muhabbeti nerden çıktı bilen var mı arkadşlar yeni görüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birman

quote:

Kullanıcılar hesapları üzerinde bulundukları bölgeyi değiştirebilme imkanı olsa müthiş olur. Bunu yapsınlar PSN Plus falan istemez.

bölge taşımanın ne faydası var dostum biraz daha açsanız konuyu

Benim hesabım UK ve Trophy olsun oynadığım oyun listesi falan hep o hesabımda o yüzden istiyorum. Benim gibi birçok kullanıcı var zamanında UK hesap açmış ve Türk PSN'e hesabını taşımak isteyen. Hazır herşeyi baştan hazırlıyorlar böyle bir imkanda sunulsa fena olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

quote:

1- Önce PSN'e bağlanma problemi ortadan kalkacak.

2- Ardından oyuncular oyunları tekrar "online" olarak oynayabilecekler.

3- Kullanıcılar hesapları üzerinde oynama yapabilecekler.

4- PSN üzerinden video içerikleri izlenebilecek.

5- Toro Station, haftalık olarak hizmete girecek.

6- "PlayStation Portable" için Ad-Hoc partisi düzenlenecek.

7- "PlayStation Home" tekrar hizmete açılacak.

8- Kazandığınız trophy'lerin sisteme işlenmesi gerçekleşecek.

9- Arkadaş listeleri kullanılabilir hale gelecek.

10- Mesaj sistemi, görüntülü ve yazılı konuşma sistemleri devrede olacak.

PSN sırayla açılacakmış. Peki 3. madde ile 9. madde çelişmiyor mu? Yani 9. madde gerçekleşmeden 3. madde nasıl hizmete girecek acaba?

hesap üzerinde oynamadan kastı sadece paralo ve sign in ID maili değiştirmektir kastı. yoksa herkesin nicki ve arkadaşları trophyleri falan kalacak zaten. kalmazsa zaten bu sefer sony i kimse kurtaramaz.

Gizli Yanıtı Değiştirebiliyor Muyduk? Ben Öyle Bir şey Hatırlamıyorum Ama Bilen Varsa Aydınlatırsa Sevinirim..

buyuk ihtimal gizli soruyu değiştirme imkanımız olur rahat ol.

3 ve 9 çelişmiyor. Arkadaş listen olmaz ama seni direkt online oyunlara sokabilirim demek istemişler.

• twitter ananimus çulara küfürlerle dolup taşmaya başladı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet050

twitter ananimus çulara küfürlerle dolup taşmaya başladı,

ne kadar inkar ederlerse etsinler yapanlar zaten onlar, onlar bildiğimiz Avcı ve av olmamak için hedef şaşırtırıryorlar kafa karıştırıyorlar.
  • Sony Online Entertainment içinde gelişmeler haber dünyasına düşmeye başladı.

SOE servers to remain offline till Friday or longer

The PSN hackers mean business and simply refuse to stop. Just when we all thought that PSN would be up and running soon, the hackers strike again, this time targeting Sony Online Entertainment.

MSNBC is reporting that SOE is hiring security experts from Data Forte, Guidance Software, and Robert Half International to help repair the damage done by the breach.

Taina Rodriguez, a Sony Online Entertainment spokeswoman confirmed that SOE servers won’t be back online until Friday or longer.

She gave the statement to The San Diego Union-Tribune.

She also informed that although, both the PSN and SOE servers operate separately, some similarities are there:

“Our servers are different from the PSN servers,” she said. “We are operated separately. But since we’re both under the Sony umbrella, there is a degree of architecture that overlaps.”

As compensation, Sony will be offering thirty day subscription extensions for its MMO subscribers, and DC Universe Online players will also be getting a complimentary Batman-esque mask for their characters. When will the storm trully end?

http://www.gamersmint.com/soe-servers-to-remain-offline-till-friday-or-longer

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.