Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker
    beyler sony calisanlarinin tweeterdaki yazilarini okuyorum onlar bile tarih bilmiyor suan bu hafta olacak diye hep yazmislar soranlara cevap olarak ama "bize belirtilmeyen bir tarihi size soyleyemeyiz" tarzinda cevaplari var hep anlicaniz bosverin siteleri falan hepsi hikaye ya yok su gun acilacak bu gun acilacak muhtemelen bu hafta bu krizi cozeceklerdir ama tweeterdan sony adminlerinin yazdiklarini okumanizda fayda olabilir sicagi sicagina atiyor elemanlar hemen

ben bastan berı soyluyorum admınlerı takıp edın dıye..ama konuyu cope donduren mallar yuzunden gormuyor kımse...yanlız bu hafta kelımesınde ısrar edıyor admınler...en azından bu hafta tamamlanır psn restore ıslemlerı

aynen en azindan adamlar samimi cevap veriyor , hic vermemelerinden iyi yani

• Birde benim aklıma takılan bir şey var. Neden her bölgeye ayrı hediyeler verilecek? yani amerikalılar bize çok para kazandırıyor aman onlara daha iyi şeyler verelim türkiye az kazandırıyor onlara daha çakma hediyeler verelim diye mi düşünülüyor? Tabi bu bir örnek bunun gibi bir politika izliyorlarsa ve bir bölgenin hediyesi diger bölgeden çok çok daha iyiyse vayyy ozaman sony'nin haline. İsyan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Birde benim aklıma takılan bir şey var. Neden her bölgeye ayrı hediyeler verilecek? yani amerikalılar bize çok para kazandırıyor aman onlara daha iyi şeyler verelim türkiye az kazandırıyor onlara daha çakma hediyeler verelim diye mi düşünülüyor? Tabi bu bir örnek bunun gibi bir politika izliyorlarsa ve bir bölgenin hediyesi diger bölgeden çok çok daha iyiyse vayyy ozaman sony'nin haline. İsyan çıkar

arkadasim bosverin hediyeleri ya , zaten bu tarz seyler normal full surum oyun gibi seyler olamaz ufak capta ozur niteliginde adamlar birseyler vermek istiyor. cok birsey beklemeyin yani bu sadece psn kapandi diye insanlara ufak bir nezaket gosterisi olucak ayrica salla gitsin hediyeleri onlarin olsun psni acsinlar yeter :)

• PSN açıldı da beleş içeriği tartışıyoruz :) Bölgeye göre farklı içerik öncekilerden farklı bir uygulama değil. Daha önce mesela PSN+ da bölgeye göre verilen oyunlar farklıydı. Yine aynı olur.
  • Bu hafta da açılmazsa Sony Ceo su böyle olacak.

Not:Çiğ etten müşterisi zehirlenen Japon`un özür dileyişi
  • o kadar çok buradan gelecek güzel bi habere odaklandımki sanırım psn açıldığında bi boşluğa düşücem.bi eksiklik olacak bu topici takip etmemek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Birde benim aklıma takılan bir şey var. Neden her bölgeye ayrı hediyeler verilecek? yani amerikalılar bize çok para kazandırıyor aman onlara daha iyi şeyler verelim türkiye az kazandırıyor onlara daha çakma hediyeler verelim diye mi düşünülüyor? Tabi bu bir örnek bunun gibi bir politika izliyorlarsa ve bir bölgenin hediyesi diger bölgeden çok çok daha iyiyse vayyy ozaman sony'nin haline. İsyan çıkar

İyide zaten adam bizi öyle fazla hesaba katmıyor ki. PSN Plus üyeliği verecek ama Türkiye PSN bu uygulamayı desteklemiyor. Bizler Avrupa yada Amerika hesaplarımız sayesinde resmen sebebleneceğiz.

Amerika, İngiltere ve Japonya gibi üç en önemli pazar verken işi gücü bırakıp Türkiyeyimi düşünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 6 Mayıs 2011; 10:21:15 >

• ulan ne küfrediyorum size bir bilseniz.Sizin yapacağınız iş bu kadar olur zaten allah belanı sony
  • bu aksamdan umitliyim arkadaslar insanlarin 3. haftasonunu zehir etmeyi dusunmuyorlardir belki en azindan insanlar en cok haftasonu evde zaman geciriyorlar diye dusunup duzeltme zahmetine girerler. Hava zaten kotu disari cikacak birsey yok evdeyken bare vakit gecirebiliriz umarim iyice yilan hikayesine dondu olay
  • yazıncada suçlu oluyoruz anasını satayım.zorla adama xbox aldıracaksınız ya ulan sony bir daha yap bakalım böyle bir hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 6 Mayıs 2011; 10:29:50 >
  • acaba diyorum bu deprem ve tsunami ile birlikte sistemde ufak çaplı bi sıkıntı vardıda bu hack olayınıda fırsat bilip sistemle ilgili kapsamlı bi çalışmamı başlattılar ve bunuda söyleyemiyolar olabilirmi acaba.tabii bi tahmin benimkisi çünkü depremden sonra sony bu tarz bi sıkıntı olup olmadığı konusunda bi açıklama yaptımı bilmiyorum..
  • Ben yenı ps3 aldım profıl yarattım öylesıne psn açıldıgında thopyler aktarılırmı psn dekı profıle ?
  • Arkadaşlar biz PSN ne zaman gelecek derken bomba bir söylenti ortaya çıktı.

Söylentiye göre hackerlar yeni bir saldırı düzenleyecekler. Saldırının bu haftasonu olacağı söyleniyor.

Rumour: Hackers planning another attack on Sony
    Hackers are said to be planning yet another offensive against Sony, and have apparently claimed responsibility for the attacks of April 16.

CNET reports it was informed of the hacker’s plans by a source watching an IRC channel. No logs or screen captures have been produced. Shake some salt on.

Apparently claiming to have access to Sony servers even now, the hackers reportedly intend to publish information retrieved in the upcoming attack, and will target user’s personal data, including credit card details.

The source reported the attack will take place this weekend, and will be the group’s third attempt. It’s unclear whether this refers to the twin attacks on the PlayStation Network and Sony Online Entertainment, or the Anonymous-backed DDOS campaign against Sony sites.

Anonymous has denied any connection with the attacks on the PSN, although Sony has revealed it found a suspicious file on its servers in the aftermath, seemingly pointing at the hacktivist group’s involvement.

Sony has hired several network security firms and investigators in the wake of the attacks, and has been accused of negligence in protecting user data.

The PSN is expected to come back online before the end of the week, following final testing.

Thanks, Nozz.

http://www.vg247.com/2011/05/06/rumour-hackers-planning-another-attack-on-sony/

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

yazıncada suçlu oluyoruz anasını satayım.zorla adama xbox aldıracaksınız ya ulan sony bir daha yap bakalım böyle bir hata

yine de ille de ps3 abi fan olmaya gerek yok bu sorun elbet cozulur zorluklar atlatilir , yine de xbox almayi dusunmem sahsi fikrim bu ben online icin oynuyorum ama yine de single olarakta ps yani duzelticekler umarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

Ben yenı ps3 aldım profıl yarattım öylesıne psn açıldıgında thopyler aktarılırmı psn dekı profıle ?

• FİFA.com internet sitesinde 3 mayıs tarihli bir haber gördüm bilmiyorum daha önce gören oldumu.adamlar fifa world cup adı altında online bi turnuvadan bahsediyo sanırım ve altındaki ibarede yanlış anlamadıysam bu hafta ps networkleri açıldıktan sonra turnuvayı yapmayı umuyoruz gibi bişey var sanırım.buyrun buda link..

http://www.fifa.com/interactiveworldcup/news/newsid=1428995/index.html
  • xbox ın yanına ps3 aldım, psn olayına göz atıcaktım ama hack olayı tam bana denk geldi tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

yazıncada suçlu oluyoruz anasını satayım.zorla adama xbox aldıracaksınız ya ulan sony bir daha yap bakalım böyle bir hata

bende ciddi ciddi düşünüyorum kardesim cogu kişilerdede 2 konsolda mevcut zaten bu neslin bütün oyun zevkine ulaşmış oluruz
  • hala mı açılmadı ya. yuh diyorum. ama ben söylemiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

FİFA.com internet sitesinde 3 mayıs tarihli bir haber gördüm bilmiyorum daha önce gören oldumu.adamlar fifa world cup adı altında online bi turnuvadan bahsediyo sanırım ve altındaki ibarede yanlış anlamadıysam bu hafta ps networkleri açıldıktan sonra turnuvayı yapmayı umuyoruz gibi bişey var sanırım.buyrun buda link..

http://www.fifa.com/interactiveworldcup/news/newsid=1428995/index.html

linkte öyle bişi göremedim ama

şimdi gördüm; ''we hope'' demişler. senin benim gibi umut ediyorlarmış onlarda açılmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 6 Mayıs 2011; 10:51:53 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.