Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.chip.com.tr/konu/playstation-network-kademeli-olarak-aciliyor_26782.html

buda gece yarısı chip sitesinde yayına konulmuş olan bi yazı.adam alenen serverler kademeli olarak kullanıma açılıyo yazmış.ilginç geldi...
  • Japonyada Tarih : 06-05-2011 - 16:55
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

quote:

Ben yenı ps3 aldım profıl yarattım öylesıne psn açıldıgında thopyler aktarılırmı psn dekı profıle ?

evet
  • arkdşlar bugün testler başlıyormuş...
  • konu psn in durumu ile ilgili ama nedense herkes guzin abla ya mesaj gonderir gibi soyle yapsam sifirlanir mi? sunu alsam iyi olur mu? gibi sorulari neden burdan soruyorsunuz anlamiyorum arkadaslar sizi , konu basligini diger olacak sekilde acin sorun ne ogrenmek istiyorsaniz forumu takip edenler zaten yardimci oluyor bildiklerimizi paylasiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Ben yenı ps3 aldım profıl yarattım öylesıne psn açıldıgında thopyler aktarılırmı psn dekı profıle ?

dıger mallar gıttı sımdı sen geldın...konuyu bu sefer seb cope cevır

Arkadas neden insanlari kucuk dusurucu hitap ediyosun mallar filan diye.daha kibarca soyleybilirsin.git baska yerde soarcagini sor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

quote:

quote:

Arkadas neden insanlari kucuk dusurucu hitap ediyosun mallar filan diye.daha kibarca soyleybilirsin.git baska yerde soarcagini sor diye.

• Kaç gün oldu ayıptır ya artık aktif hale gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Yukarıdaki mesajı biraz çevirmeye çalışarak anladıklarımı yazayım.. eksiklikler olabilir.. elimden geleni yapayım..

Hepimiz için sinir bozucu bir zaman olduğunu biliyorum..

şirketimiz tamamıyla bize yapılan saldırının (siber atak) hasarlarını tamir etmeye odaklandı.. elimizden geldiği kadar hızlı bir şekilde daha güvenli bir sistem ile karşınıza çıkarak sabrınızı ödüllendireceğiz.

kredi kartı bilgilerinin çalındığı ile ilgili olarak şu an itibariyle kesinleşmiş bir kanıt yok. tüm dünya çapında kullanıcılarımızn güvenliğini korumak için belli bir plan dahilinde hareket ediyoruz. bugün erken saatlerde başlatılan bir program ile bütün kullanıcılar için sigorta yapmaya başladık. ( sanırım kullanıcı başına milyon dolar - emin değilim)

daha önce söylediğimiz gibi tüm müşteriler "tekrar hoşgeldiniz" adı altında bir paket ierigine hak kazanacak. bu paket iceriginde bir aylık playstation plus üyeliği ve music unlimited programından yararlanmak olacak.

şirket ve ben tüm müşterilerimizden bu saldırı sonucları sebebiyle özür diliyoruz. kazou hirai liderliğinde , tüm ekibimiz bu sorunu mümkün olduğunca hızlı bir şekilde hizmetlerimize tekrar güvenli olarak bağlanabilmeniz için calışıyor.

müşterilerimize daha önceden haber vermemiz gerekirdi ama saldırının farkına vardığımız anda PSN'i kapattık. dışarıdan uzman kişileri işe aldık ve şu an hangi bilgilerin çalınmış olup olmadığını anlamaya başladık.

calışmalarımız devam ediyor ve bir daha böyle bir atak olursa sistemimiz artık daha güçlü bir şekilde olacak.

geçtiğimiz birkac ay icersinde şirketimiz , Japonya'daki korkunc deprem ve tsunami felaketi ile yüzyüze geldi. ama şimdi doğanın değil insanların suç teşkil edern saldırıları ile uğraşıyoruz. FBI ve diğer kanun kurumları ile gereken çalışmaları da yapıyoruz.

gelecek günlerde servisleri düzelteceğiz ve sizi tekrar eğlenceye davet edeceğiz. size daha iyi ve güclü bir şekilde hizmet edip Sony'nin tecrübelerinden faydalandıracağız vs vs vs....

Howard Stringer - ( SOE Amerika CEO'su)

son paragraf önemli arkadaşlar son paragrafa dikkat çekiyorum gelecek günlerde servisleri düzelteceğiz demişler
    onlıne her an açılabilir ümitlenmek istiyorum

• vermiş olduğum chip sitesinin yazısını da çok sitede gördüm.sabah gazetesi de aynı haberi vermiş.bazı son dakika sitelerinde gördüm kaynak olarak chip verilmiş.umarım bu bekleyiş bitecek yakın bi zamanda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

quote:

quote:

kaç sefer uyardık..kasten yapıyor aklı sura post kasıyor...post kasınca ne olucaksa...anlamaz bunlar dam gibi soylemekten..

ARKDŞLAR YENİ GELİŞME OLUNCA PAYLAŞIN..SON GELİŞME TESTLER BAŞLAMIŞ...HAFTASONU AÇILIR AMA TÜRKİYE İÇİN BİLEMEM..

• ben bu haftasonuda pek ümitli değilim. ortada net bir tarih yok henüz. psn resmi sitesi dışında herkes bir tarih veriyor. açılacak olsa 4-5 gün önceden resmi açılış tarihi için açıklama gelir bence.
  • vermiş olduğum chip sitesinin yazısını da çok sitede gördüm.sabah gazetesi de aynı haberi vermiş.bazı son dakika sitelerinde gördüm kaynak olarak chip verilmiş.umarım bu bekleyiş bitecek yakın bi zamanda..
  • Orijinalden alıntı: cantosman

gelecek günlerde servisleri düzelteceğiz ve sizi tekrar eğlenceye davet edeceğiz. size daha iyi ve güclü bir şekilde hizmet edip Sony'nin tecrübelerinden faydalandıracağız vs vs vs....

Howard Stringer - ( SOE Amerika CEO'su)

son paragraf önemli arkadaşlar son paragrafa dikkat çekiyorum gelecek günlerde servisleri düzelteceğiz demişler
    onlıne her an açılabilir ümitlenmek istiyorum

Bence ümüdi kesin.Açıldığı 2. haftası psn yine pert olacak.Adamlar bir kere sistem yapsını biliyorlar ve belki de sony'nin beceriksiz yazılımcı tayfasının yakalayamadığı bir açıktan tekrar sızıp bu sefer kökten fişini çekebilirler.Sony bu tayfadan kurtulmak istiyorsa şu haksız yere açtığı davaları geri çekmeli ve dava açtığı kişilerin tüm giderlerini karşılamalı yoksa oyunumuzun içine edeckler yine.

• quote:

arkdşlar bugün testler başlıyormuş...

tweetmi üstad? yada farklı bi site felanmı link paylaşırmısın ?
  • Bende Psn'siz ps3 acmam. Offline multiplayer harici oyun oynamam ama sahsen verilen tepkileri cok fazla ve acimasizca buluyorum.
    Global manada calisacak public bir agdan bahsediyoruz ve ortadaki sure hepi topu 2 hafta.
    Bence cok cok az boyle bir yapilanma icin. Sonucta virus taramasi yapip sistemi acmayacak bi adamlar, sanirim yeniden kodluyorlar sistemi. Bende yazilim yapiyorum, gercekten hesaba katilamayacak onca sey cikar karsilarina ve gercekten bir teslim suresi vermeleri imkansiz gibi bir sey. Kriz surecini iyi yonetememis olabilirler, ama buda sadece oyalama mantigi ile microsofta musteri kaptirmamak icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

arkdşlar bugün testler başlıyormuş...

tweetmi üstad? yada farklı bi site felanmı link paylaşırmısın ?

resmi blog sitesi ukpsn blog.com..son bir gelişme daha var..bunlar açıcak haftasonu galiba

bu arada bakmadım twittere bugün..orda varmı bakalım gelişme..adminler paylaşmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 6 Mayıs 2011; 11:31:32 >

• blogda yayınlanan mesajın son paragrafı herşeyi anlatıyor, ve sanırım türkiyedeki SONY call centercıları ters köşeye yatıracak cinsten

''Please keep an eye on the blog as we hope to be able to announce something about this very soon ''

türkçesi; Çok yakında bu konuda bir şeyler duyurmak umuyoruz içinde bloga göz kulak edin

buda link;

http://blog.eu.playstation.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 6 Mayıs 2011; 11:44:03 >
  • linkteki yazı güzel.yakında bişeyler düzelebilir gibi inşallah..
  • haftasonu açıcaklar galiba..test ne kadar sürebilirki en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 6 Mayıs 2011; 11:45:47 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.