Bildirim
Playstation Now [ANA KONU] - Güncellendi (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İnternet hızınız kaç mbit? Speedtest ile kaç ping alıyorsunuz? İnternet sağlayıcınız ne? Son olarak opendns ile denediniz mi?
@UltraFast Fifa 15 yok sistemde oyunların listesi ilk mesajda var. Olan oyunların tüm özellikleri kullanılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: game07
İnternet hızınız kaç mbit? Speedtest ile kaç ping alıyorsunuz? İnternet sağlayıcınız ne? Son olarak opendns ile denediniz mi?
@UltraFast Fifa 15 yok sistemde oyunların listesi ilk mesajda var. Olan oyunların tüm özellikleri kullanılıyor.
Open DNS nedir? Nasıl deneniyor? -
-
quote:
OpenDNS IP Addresses
208.67.222.222
208.67.220.220
ps4 ile internete baglanirken manueli seç, dns hariç geri kalanı otomatik yap dns manuel yapınca da yukarıdaki değerleri gir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
quote:
Orijinalden alıntı: game07
Tamam işte orda 1 ay'ı seç ve kredi kartı bilgilerini gir, parayı çekmiycek ve sana 7 gün deneme hakkı vericek 7 gün sonra yenilemeden iptal edebilirsin, iptal etmezsen yenilemeye devam eder. Ben yenilemeyi düşünmüyorum yeni hesap açıp oynarım heralde tabi akk dolmazsa.
@SAVIAR dün aynısı oldu bana sonra far cry'a girdim orda da touchpad çalışmadı. Sonra kolu açtım baya uğraştım youtubedan videolarla en son çalıştı ama tekrar ps now ile deneme fırsatım olmadı. Drake'in defterini açamadığımdan kaldım ilerleyemedim dün (select ile açılıyor)
@Greatness Awaits akk dolunca mtu deniyeceğim belki işe yarar yaramazsa maalesef 3 mbit ile oynanmıyor minimum 5 mbit istiyor.
@oa1907 ekledim hocam ama bu benim asıl hesabım değil, asıl hesabım tr. bu hesabı kardeşlik için açmıştım.
US PSN TR kartları kabul etmiyor o yüzden nasıl denemeyi alabiliriz ?
Cardfinans kullaniyorum hem TR hesabimda hemde US hesapta sikintisiz kullanıyorum bugüne dek kartimi hangi hesaba kaydettiysem sorun olmadı.
Bonus veya World kartta butur problem yasayanlar varmı acaba ben bankami değiştirmeyi düşünüyorum da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Enpara alın. psn alışverişlerinde aylık 25'tlye kadar iade yapıyor(50 tllik alışverişe) hiçbir ücret yok. Us psn e ekleniyor.
Arkadaslar 20mbit download 5mbit upload hizim var.
Uncharted 2 oynamak icin yeter mi? Sadece Uncharted.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablosuz bağlayarak hız kaybı yaşamıyorsanız çok rahat yeter.
Enpara us psn'de geçiyor mu ki ?
Geçip geçmemesini denemedim büyük ihtimal geçmiyordur ama eklenebiliyor. Bu şekilde 7 gün trial aldım.
Ben bugün ps now deneme sürümünü başlattım ve peşinden tüm uncharted,god of war,infaumos serilerini kurdum. dow.25 mbps.upl.512 kb, 12de god of war serilerine başladım hd ve asce.bitirdim. malum ayin 20si olduğu için akn 50 gb dolmuş ve hizim 3e sabitlenmis bunuda nette 1 saat önce hiz testi yaparken farkettim, fakat hala oynamaya devam ediyorum. Hizla ilgisi varmi yorum yapmak zor.bence tamamen internet saglayici kaynaklida olabilir.benimki dsmart -
Oyunlarda beta aşamasında günlük haftalik aylık kiralama sistemi vardi. Nette o bilgiye ulaşamadım. kiralama sistemi bitirildimi ?. Direk 1 yada 3 aylık abonelik alinca.tüm oyunlar o sure boyunca ucretsizmi ? -
Yillik aidati vs varmi enparanin TR psn de alisveris yapinca minimum nekadar alisverisin %50 sini veriyor mesela.
-
Abone olursan kiralamaya gerek olmadan şu oyunlar ücretsiz:
quote:
Alone in the Dark: Inferno
Alpha Protocol
Anomaly Warzone Earth
Arcana Heart 3
Batman Arkham City
Ben 10 Omniverse
Ben 10 Omniverse 2
Bioshock Infinite
BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
BlazBlue: Calamity Trigger
BlazBlue: Chrono Phantasma
BlazBlue: Continuum Shift Extend
Bound by Flame
Chime Super Deluxe
Contrast
Crazy Taxi
Critter Crunch
Cuboid Ultimate Bundle
Darksiders
Darksiders II
de Blob 2
Dead Island
Dead Island Riptide
Dead or Alive 5
DiRT 3
Dirt Showdown
Dynasty Warriors 7
Earth Defense Force 2025
echochrome
El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON
ENSLAVED: Odyssey to the West
F1 2013
Final Fantasy XIII
Galaga Legions DX
God of War 2
God of War HD
God of War: Ascension
Grid 2
Grid Autosport
Guacamelee!
Hakuoki Stories of the Shinsengumi
Hot Shots Golf: World Invitational
ICO
inFAMOUS
infamous 2
Kane & Lynch 2: Dog Days
Killzone 3
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
LocoRoco Cocoreccho!
LUMINES Supernova
Madagascar 3: The Video Game
Metal Slug
Metal Slug 2
Moto GP 13
MotorStorm Apocalypse
MX vs ATV: Reflex
Nascar ’14
NBA 2K14
Nights Into Dreams
Ninja Gaiden Sigma 2
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Red River
Overlord 2
Overlord: Raising Hell
PAC-MAN Championship Edition DX
Papo & Yo
Piyotama
Planet Minigolf
Port Royal 3: Gold
Pure Chess
Rainbow Moon
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Ratchet & Clank: Full Frontal Assault
Ratchet & Clank: Into the Nexus
Record of Agarest War
Red Faction: Armageddon
Red Faction: Guerilla
Renegade Ops
Resident Evil 5 Gold
Rise of the Guardians: The Video Game
Rocketbirds: Hardboiled Chicken
R-Type Dimensions
Saints Row 2
Saints Row IV
Saints Row: The Third The Full Package
Shadow of the Colossus
Shatter
Siren: Blood Curse Episodes 1-12
Skullgirls Encore
Sly Cooper: Thieves in Time
Sniper Elite V2
Soldner – X: Final Prototype
Sonic CD
Sonic Generations
Sonic The Hedgehog 4 Episode I
Sonic The Hedgehog 4 Episode II
Spelunky
Super Street Fighter IV
Tales from Space: About a Blob
The King of Fighters XIII
The Last Of Us
The Raven: Legacy of a Master Thief
The Sly Collection
The Walking Dead: The Complete First Season
Tokyo Jungle
Twisted Metal
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted: Drake's Fortune
Vessel
Virtua Fighter 5: Final Showdown
Warhammer 40,000: Space Marine
Warhawk
XCOM: Enemy Within
Zen Pinball 2: Zen Pinball Classics
-
Bendede enparanin atm karti hesabi v.s var. Yillik aidat kart ucreti hicbirseyi yok.olmama sebebide bu sistem tamamen sanal bankacilik uzerine olduğu icinmis. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kazumatr
Yillik aidati vs varmi enparanin TR psn de alisveris yapinca minimum nekadar alisverisin %50 sini veriyor mesela.
Yıllık aidatı vs. Yok banka hesabı psn den yapılan alışverişlerin yarısını iade ediyor maksimum 25 tl iade ediyor yani 50 tl alışveriş yapsan da 150 tl alışveriş yapsan da bir ay içinde maksimum 25 tl alabilirsin. Minimumu yok 2 liralık bir şey alsan da 1 lira iade edilir.
Sistem super de. Kiralama bedelleri yüksek gercekten. Mesela 3 aylik kiralama bedeli tl bazinda 30~40 tl oyunun kutulusu 60~70 lira....quote:
Orijinalden alıntı: Kenan.z
Bendede enparanin atm karti hesabi v.s var. Yillik aidat kart ucreti hicbirseyi yok.olmama sebebide bu sistem tamamen sanal bankacilik uzerine olduğu icinmis.Keşke psplus gibi yapsalardi.
-
Ps plus gibi değil de milletin onca hesabında ps3 oyunu var zaten satın almış. Sahip olduklarını ps now da oynatmasi lazımdı bi oyundan iki kere para almaya calisiuorlar resmen.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X