Şimdi Ara

Playstation Now [ANA KONU] - Güncellendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.304
Cevap
112
Favori
208.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki enpara hesabi açınca gonderilen kart kredi kartı gibimi yoksa içerisine para yatirinami kullanilabiliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu sevislerin bölge kısıtlaması nedir anlamıyorum. Bizde aynı paraya, hatta daha pahalıya alıyoruz konsolları. Bu ayrımcılık nedir? Bir servisi kullanmak için kırk takla atıyoruz. Açıyorsan aç bütün bölgelere, kullanabilen zaten kullanır, ne kaybın olacak? Bir dünya digital içerik var bu konsollarda kullanamadığımız. Ayıptır ya, playstation TR sadece şunu yaptık, bunu yaptık diye konuşsun dursun.
  • ps now yakın zamanda tr ye bekleniyor mu peki bilgisi olan varmı
  • Vergi sistemi farkli. Tek sebebi bu. Oyunlardaki vergilendirme ve fiyatlandirma ulkeden ulkeye degisiyor.
  • Arkadaşlar bu playstation now sayesinde ps3 oyunlarını oynarken çokluda da ps3 sahipleriyle karşılıklı oynanabilinecek mi, yoksa ps4 sahipleri sadece kendi aralarında mı oynayacak?
  • Kaç mbit upload istiyor? Download hızım 50mb sıkıntı yokta upload 1.5-2 arası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 20 Mart 2015; 13:15:47 >
  • UltraFast U kullanıcısına yanıt
    Vergi sistemi tamamen bahane, biz zaten psn'i ingiltere üzerinden kullanıyoruz. İnternet tabanlı hizmetlerde Türkiyeye ofis açmak zorunda değiller. Amazon, ebay vs. siteleri kullanabiliyoruz, sadece bölge sınırlandırmasını kaldırarak, amerikadaki, avrupadaki hizmeti alabiliriz. Herşeyi yasal yapmıyorlar zaten, engellerse devlet engelliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 20 Mart 2015; 13:22:00 >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    para yüklemen gerekiyor, borçlanma yok. Banka kartı gibi

• Upload hızım 0.60 mbit yani sorun olmaz.

@güçlü_tüfek ps3 sahipleriyle de oynayabilirsin multide kısıtlama yok

• game07 G kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim arkadaşım. Bu şekilde ps3'ün ömrü de uzar
  • Yapıkredi kartımı tek seferde tanıdı, uğraşmak zorunda kalmadım.
  • Sürekli olarak kredi kartı bilgileriniz hatalı uyarısı veriyor anlamadım gitti...

• God of War ve Uncharted 2 denedim ben.Uncharted'da görüntü kalitesi baya kötü gözüktü gözüme ama GoW pek sırıtmadı zaten ilk oyunu denedim taa 10 senelik oyun ha 1080p ha 720p ne fark etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom Snake -- 21 Mart 2015; 23:03:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şuan Uncharted 1 i oynuyorum çok şaşırdım ya bi garip geldi

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Konuda ki eski mesajlara bakiyordumda sizle ayni sorunu yasiyorum suanda Testing Connectionda takiliyor 15 dk bekledim gecmiyor orayi. Siz nasil cozdunuz acaba bu sorunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Konuda ki eski mesajlara bakiyordumda sizle ayni sorunu yasiyorum suanda Testing Connectionda takiliyor 15 dk bekledim gecmiyor orayi. Siz nasil cozdunuz acaba bu sorunu?

Valla çözmek diyemem bekledim 3-5 gün sonra bi ara açtım yine PS4'ü deneyim dedim oldu.

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Sag ol cevap icin. Biz de beklicez o zaman.

• Beyond of two souls var mi yoksa ekstra ucret karsiligi mi oynaniyor?

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Beyond two souls şimdilik ps now da yok. Belki ileride eklerler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw nasıl kredi kartını eklleyecezki bu us izin vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.