hocam internet hızınız ve genel performans hakkında ne dersiniz? 2 yıl kadar önce god of war oynamıştım ve 35 mbit ile zaman zaman sıkıntı oluyordu. arkada youtube'da bir video açsam görüntü kalitesi 144p'ye falan düşüyordu. şimdi 24 mbit var, emin olamıyorum düzgün çalışacağına. keşke 1-2 saatte olsa deneme verseydiler. |
PlayStation Now PC [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Hocam öncelikle benim 70 mbps internetim var ve turknet(vdsl) kullanıyorum. 1 saat god of war denedim. Sonuçtan son derece memnun kaldım. Geforcenow ve xcloud da kullanmış birisi olarak geforcetan kötü, xclouddan iyi bir bağlantı kalitesi var. 1 saatlik denemede hiçbir donma, takılma yaşamadım. Ama tabi burada 1080p, 30fps sınırının olması da etkili. Yani bir anda stream edilecek öge sayısı azaldığında stutter olmuyor çok fazla. Ama stream ederken hızınız ne kadar olursa olsun arka planda da video izlemek gibi veri transferi işlemi yaparsanız hızınız ne olursa olsun her türlü kalite kaybı yaşarsınız. Download etmek gibi düşünün bir indirme yaparken başka bir işlem, mevcut kapasiteyi sınırlandırıyor.
Bence eğer imkanınız varsa alın, memnun kalmaz ya da kullanamazsaniz forumda vs satarsınız, şu aralar revaçta bu hizmet, alıcı bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir kaç sene önce 7 günlük ücretsiz deneme oluyordu öyle denemiştim hala mevcut mu acaba ?
-
Hocam o yol kullanılamıyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki gow 2018 hissiyatı nasıl? Konsolda Oynadiysaniz karsilastirabilir misiniz? Ps4 varken tam alışamadıgim dönemde 30fps gowda çok yormustu beni oynamayıp bırakmıştım. Eğer streamde daha kötüyse hiç girmeyeyim bu topa
Hocam ps4 pro'da oyunu oynamış birisi olarak ps now ile ps4 pro arasında 1 saatlik sürede negatif ve pozitif yönde çok bir fark göremedim. Tabi genel olarak pc oyunlarıyla arasında bir fark var yani 30fps'i hissedebiliyorsunuz. PS exclusive oyunlarını daha uygun fiyata oynama şansım olmadığından bu servisi kullanmak bana hala mantıklı geliyor. Ama genis çerçevede streaming için mantıklı değil.
Btw, darısı nintendo switch'in başına. Ona da exclusive oynatacak bir streaming gelse de deneyemediklerimizi denesek.
@lethele güzel anlatmış, ben de aynı yöntemle PS Now sahibi oldum.
Ancak, daha önce 380 TL gibi bir fiyatla not etmiş olmama rağmen, bu indirimi kaçırmışım sanıyorum, CDkeys, bilmemne vs gibi sitelerde 500 küsür TL'lerden fiyatlar vardı. ABD ve UK fiyatları da çok yakındı.
Sonra Oyunfor sitesinde idi galiba, bu fiyatlara çok yakın görünce öyle aldım. Ancak taksit yapmak isterseniz yanlış hatırlamıyorsam vade farkı koyuluyor. Yine de avantajlı diye bu şekilde almayı tercih ettim.
Sonrasında yine arkadaşın dediği gibi kod alıyorsunuz ve Redeem dediğinizde zaten oluyor.
Yalnızca hesap açmayı VPN ile yapsanız yeterli, PS Now uygulaması falan da VPN'siz çok rahat açılıyor.
Bu arada dünkü internet bağlantısı sıkıntılarına rağmen PS Now servislerine sıkıntısız erişip Killzone 1 ile bir deneyeyim dedim. Bazen internet kaynaklı olduğunu düşündüğüm ufak tefek takılmalar, FPS düşüşü gibi şeyler gördüm ancak oynanabilirliği çok derin etkilemedi.
Kablonet 100mbit bu arada bağlantım.
Last of Us 2'nin gelmesi baya iyi oldu yalnız, Killzone'ları bitireyim diyordum, buna abanacağım galiba.
Bi yandan Gamepass bi yandan bu, bir sürü oyun, adam gibi zaman yok, nasıl yapacağım bakalım
-
Hocam eskiden oyun yoktu, zaman çoktu. Şimdi oyun çok, zaman yok. utanmasam yıllık izin alacağım last of us 2 için :D
@lethele Sorma hocam, Steam kütüphanesi uçuyor şu anda, HDD'ler dolu, kimi oyunları kurmadım bile daha, 2 sene önce satın alınmış ama kurulmamış sıfır oyun var kütüphanede, o derece diyeyim
Ara ara fırsat bulup "hadi şuna bakayım" deyip bitiriyorum. Sonra siliyorum komple.
Çocuk anaokuluna başladı, o sayede 9 gibi falan yatıyor, hanımla bir şeyler izlemezsek oturuyorum işte en fazla 12'ye kadar falan.
H.sonları oturayım geç saate kadar diyorum, ya akşam bir şey yapıyor oluyoruz, yok arkadaşlarla buluş, yok yemeğe git bilmemne yap, gelince de yatıp uyuyoruz yorgunluktan, oyun yine yalan oluyor.
Oculus Quest 2 VR gözlük aldım, çocuğa da göstermemeye çalışıyorum yapıştı mı kurtaramayız bi daha diye, onu da yatış saatinden sonra açıyorum, ne oynayacağımı şaşırdım resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 5 Ekim 2021; 17:22:34 >
-
Beyler ben oyuna kacar.
Hayatinda playstationa para vermemis bi insan olarak windows'umda TLOU2 kasicam az sonra. Saka gibi.
-
kodu en uygun nerden alabiliriz şu an
-
hocam tam olarak en ucuz ps now yazarsanız google'a bazı yerli siteler de çıkıyor ama az yukarıdaki uzun mesajımda belirttiğim şekilde yabancı kaynaklardan daha da ucuza almak mümkün. aylığı 100'den aşağı almanız şimdiki fiyatlarla çok mümkün görünmüyor. ancak sitede ödemeyi tosladan yaparsanız oradaki gamer kampanyasındaki 20 tl cashbackle birlikte 80 TL'ye denk getirebiliyorsunuz. böyle bir aylık aldım ben. sizler de bu şekilde deneyebilirsiniz.
-
Teşekkürler hocam
Hocam internetiniz ne kadar ve nasıl bir performans aldınız?
Hocam aldığınız ürünün linkini özelden atabilirmisiniz? Bu arada tosla ile direk o siteden alışveriş mi yaptınız?
Reis ben internetin en sorunsuz olduğu Avrupa ülkelerinin birindeyim. Bağlantım 60 mbps.
Bana sorun çıkarmadı ama illaki hissediyorsun. Hafif bi gecikme görüyosun oynarken.
Oyun da zaten stealth ağırlıklı. hiç problem olmadı. Bazen gecikmeyi unuttum bile diyebilirim.
Benim için bu servisin en büyük eksi yanı 1080p oynamak.
32 inch ekranda 1440p oynuyorum hep. 1080p olunca sandalyeyi daha geriye çekip mesafeden oynadım. Çözünürlük rahatsız etmesin diye.
Ama siz 1080p ye alışkınsanız problem olmaz.
Ha bir de benim gibi pc oyuncusuysanız ds4 kontrolcünüz yoktur. Rewasd indirip touchpad butonunu simule etmeniz lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 6 Ekim 2021; 9:46:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox kontrolcüsü ile sıkıntısız oynarım sanırım. Siz orada böyle bir performans aldıyssnız benim 35/6 internet zor kaldırır yükseltmek lazım biraz
kotu degildi ki performans. dedigim gibi zaman zaman stream edildigini unuttum bile. ama illaki anlarsin stream oldugunu. turkiye'de yukseltsen daha iyi olabilir bilemem.
xbox kontrolcusu icin dedigim gibi rewasd kurup ds4'deki touchpad butonunu remap etmen lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 6 Ekim 2021; 13:18:41 > -
Hocam birde hatay dan bağlanacam 35 almama rağmen istanbuldan bağlanan birine göre daha yüksek ping vs alıyorum. 50 ye yükselttim şimdi. Bakacağım denemeden almayı pek istemiyorum. Konu açtım bakalım günlük (hatta 1 2 saatlik bile olur) 5 10 tl arasına kiralayan olursa mesaj kutuma beklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 6 Ekim 2021; 14:15:49 >
Arkadaşlar @lethele sağolsun onun mini rehberiyle bende ps now sahibi oldum. Şuan UK üyeliği olarak en uygun benim bulduğum offgamers da var 101 TL ye aldım 1 aylığı. 70 mbit internetim var. 1440p monitör olduğu için bir tık üzüyor 1080p hatta bazen 720 gibi gözükebiliyor ama yine de gayet başarılı bloodborne u akıcı bir şekilde oynayabildim. Kesinlikle exc oyunları denemek isteyenlere tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X