Herkese selamlar PSN UK hesabını açtım geriye hediye kartı almak kaldı Amazon dan alacağım ama sadece Amazon UK müşterilerine veriyorlar not düşmüşler Amazon dan alan arkadaşlar varsa nasıl aldılar yardımcı olabilirler mi ? |
PlayStation Now PC [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Bir sorum olacaktı arkadaşlar. Örneğin Last Of Us 2 nin açıklamasında a streamed at maximum 720p diyor. Gow 2018 de de öyle. Oyunları 1080p vermiyorlar mı demektir bu?
-
Hocam şu anda offgamerste 10.66 dolar oraya bakabilirsiniz.
Link:https://www.offgamers.com/buynow/playstation-now-1-month-subscription-uk-discount-promo.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 6 Ekim 2021; 17:34:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam teşekkür ederim yardımınız için.Şuan hesaba tanımladım kullanabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVKit -- 6 Ekim 2021; 17:57:30 > -
Hocam Offgamers sitesinden almıştım, bu site toslanin o kampanyasına kayıtlı görünüyor, ödeme aşamasında tosla kartı kullandım. Ödeyince iadeniz düşmüyor, mevcut kampanya açıklamasında da yazıldığı üzere diğer ayın başında yatacak. Aynı şekilde daha önce ubisofttan da iade aldığım için o konuda sorun yaşatmayacagini umuyorum toslanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır hocam teşekkür ederiz yardımlarınız için.
rewasd da böyle bir ayar yaptım uygunmudur?
-
Hocam ben kullandığım gamepadle hic sorun yaşamadığımdan indirmedim uygulamayı. Siz sorunca arastirmistim ordan biliyorum sadece. Ama temelde olması gerektiği gibi yapmışsınız, sorun yaşamazsınız.
-
dostum internetim şu şekilde. geforcenow, xcloud ve ps now kullanıyorum, tüm hizmetlerden son derece memnunum. en kaliteli hizmet veren açık ara geforcenow olsa da neticede hepsinin avantajı başka.
-
Hocam merhaba god of war ve the lust of us 2 ye bakabilirmisiniz ingiltere hesapta türkçe altyazı ya da türkçe dublaj mevcutmu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mevcut hocam ben denedim hepsini. Gow3 te bile türkçe altyazı var. UK hesabı TR ile aynı dilleri destekliyor.
-
Ya bu Rewasd ile DS yerine klavye-mouse kullanmak mümkün oluyor mu?
Edit: Kendi cevabımı kendim buldum, oluyormuş. Bu baya güzel bir gelişme oldu.
Rewasd programı + advanced mapping şeklinde programı aldım. İsteyenler için kürekli versiyonlar falan da internet ortamında var ama böyle şeylerle pek uğraşmak istemediğimden aldım geçtim.
Standart versiyon ile mouse+klavye kullanımı mümkün ancak oyunların hassasiyet ayarlarına göre deneyimler de farklı olabiliyor denilmiş. Advanced mapping ile alınırsa, parmakla kontrol edilen sticklerin de mouse emülasyonunda ölü alan, hızlanma yavaşlama vesaire gibi hareketleri de belirlemek mümkün hale geliyor.
Bu açıdan beklentileri baya karşılayan bir ürün olabilir.
60 TL std versiyon, 120 TL ise advanced mapping dahil hali.
Bunların haricinde eğer kombo, rapid fire vs. gibi özellikler istenirse bunlar da 7 dolarlık modüller halinde.
Bunun yanında 19 dolara hepsi dahil satılıyor. Ha bu arada TR'den alımlarda 2 dolar da kdv ekledi, bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 7 Ekim 2021; 14:52:24 >
-
Birde merak ettiğim birşey var oyunlarda titreşim var mı
Var tabi ki hocam.
Hocam touchpad ayarlayamadım rewasd den nasıl yapabilirim?
-
free triale ulaşamıyor 404 not found diyor sayfa :/ ps now uygulaması indirdim üyelik aldım ama free triale ulaşamıyorum
-
Play stationcı elemanlar sistemi suistimal ettiği için kaldırıldı deneme sürümü
Benim o konuda bir bilgim yok hocam maalesef. Touchpad isteyen bir tek inFamous Second Son'a denk geldim, onu da oynamadım zaten.
Aylık ücret mi verecez illla deneyimleseydim alacaktım ztn ya şansa bak İnternetim 100 indirme 10 yükleme ama gene de görmek isterdim almadan önce
Rewasd baya güzel bir programmış, kesinlikle tavsiye ederim.
Arayüz ve ayarlama işleri biraz zorluyor anlayana kadar ama sonrasında baya uğraşabiliyor ve her düğmeyi her yere atayabiliyorsunuz.
Kısa ve üzerinde fazla uğraşmadan ufak tefek 1-2 ayar yapıp Killzone 1 ile başladım. Mouse + Klavye ile oynamak canavar oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X