Şimdi Ara

Playstation Oyun Salonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • belli bir süre işin başında olmak gerekir en azından ama ilerleyen saatlerde bir eleman alınarak bu iş çözümlenebilir yada aileden bir kişi daha bu işte yardımcı olabilir. tabiki bunlar maliyetle alakalı şeyler kazanç durumunu hesaplamak gerekiyor. ilk mesajdaki sorularımdan 1 tanesi bu kar olarak 3 bin ile 5 bin tl arası birşey kazanmam mümkünmüdür bu işte yada bunu kazanabilmek için ne gibi dolulukla ne gibi oranda çalışmam gerekir bu ince detaylara sahip olmam gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

oyunları kesinlikle orjinal alma 3-5 tane al sadece
    arkadaşım ps3 kafesi var flash gibi birşey sayesinde bir dünya oyun yükledi ps lere

yasal bir sorumluluk yok mu bu konuda ?
  • benim ufak bir yapmış olduğum araştırmada var en azından yakalandığında adam sana korsan oyun oynatıyorsun cezasıda bu derse ses çıkartamazsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

oyunları kesinlikle orjinal alma 3-5 tane al sadece
    arkadaşım ps3 kafesi var flash gibi birşey sayesinde bir dünya oyun yükledi ps lere

yasal bir sorumluluk yok mu bu konuda ?

bilmiyorum ama olması lazım
    bir miktar orjinal oyun al en azından sayısı az olsun denetlemeye geldiklerinde bunları gösterirsin
    içindeki oyunlarada demo dersin
  • PS salonları eskisi gibi tutarmı bilemem pes zaten zevksizleşti millette fifaya alışamadı.Kaliteli elit bir mekanda yer tutarsan iş yapar içecek yiyecek falanda satarsın.Kısacası kar edip etmemesi sana bağlı iyi bir yerde kaliteli hizmet verirsen tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

Çevredeki portföy her ikisinide barındıracak cinsten ilk okul ve orta okul çocuklarının süreklilik kazanmaması adına da sabahtan akşam üstüne kadar olan zamana kadar girişleri serbest olup 18:00 dan sonra müşteri portföyünü değişiklik kılabiliriz aslında

Güzel olabilir.Ayrıca işler yolunda giderse ikinci dükkanı eskişehire bekleriz :) karşı karşıya salonlar vardır ve yer bulamıyoruz o kadar doluluk var.aylık 3 karım var diyordu 5-6 kol yenileme hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bunu en sona bırakmam gereklı

öncelikle ilk mesajımdaki bazı sorulara cevap almam gerekiyor bu işe adım atmam için
  • @LawLess437

Tabiki bu durum benle alakalı bir durum ve çevre analizinin iyi yapılması yönünde olum dönecek bir işlem ancak Playstation salonları en azından benim çevremdikler hala doluluk oranı düşmeden bu işleme devam ediyor. Marka değeri düşmeden devam ediyor sanırım

@Agrios

Bi yerden başlamak lazım aslında ilk önce ilkini bir gerçekleştirirsek ileride düşünülür öyle şeyler tabikide analizi iyi yapmak gerekiyor ilk önce
  • quote:

@inex2

Tabikide ilk önce ruhsat işi halledilerek bu işlemleri yapmak en mantıklısı

@kuluk02

İnternet cafe 150 metre ilerde var ancak ikisi çok farklı şeyler değil mi ?

@ComandanteBilic

Tabiki buda alternatif maliyeti düşürmek adına yapılabilir hocam.

Toplam 4 sokakta: 5 internet kafe, 3 playstation kafe mevcut. Hepsi tiklim tiklim is yapiyor. Kalabalik bir bolgede olsun yeter. Ayrica kendi salonun digerlerinden + bir ozellige sahip olursa tamamdir.

Oneri: puf kullan armutlar var ya cok rahatlar, cift kisilik yumusak sandalyelerden de olsun. Langirt koy, mutlaka klima olsun 1 tane sicak soguk ufleyeb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGold

ben 2 senedir ps cafede çalışıyorum (yarın işten ayrılıyorum üniversite için) 50 cihaz (140 cm led tv) 2 adet 30 m2 localarımız vardı. Çalıştığım işyeri 1000 m2 idi 2 katlı. Genelde doluyduk ben oranın sorumlusuydum .

Sana şöyle söyleyeyim tek yapacaksan çekilecek dert değil . sabah erken saatte açıp gece en geç saatte kapatıyosun tatilin yok. Burda 2 ps cafede bahsettiğin şekildeydi adamlar tek başlarına çalışıyordu. Birine güncellemeleri falan yapmaya gittim. Adam dedi ki 7 aydır açık 1 kere tatilim olmadı sabah 9 gece 12 burdayım. Üzüldüm şahsen bizde 8 eleman 1 ben 2 patron çalışıyoruz. Günde 8 saat çalışıyordum çekilmiyordu bi süreden sonra .

kolay para kazanmak istiyorsa tatil falan yapmıcak oturduğu yerden para kazanıyor zaten gitsin bir işte calışsın bakalım ondan sonra tatil yapar

• @inex2

öneriler için teşekkür ederim.

@sessizlerin_umudu

Çalışmadığımın kanısına nereden vardınız ?
  • quote:

@canyilmaz

Kafamdaki düşünce zaten 8-10 makinalı bir yer olmasındandı. İzmir de açmayı düşünüyorum.

@kuluk02

tabikide haklısınız bu konuda ama zaten müşteri portföyünü 12 ve 15 yaş arası çocuklara özel olarak kurmayı düşünmüyorum.

Öğrencilerin aktif olduğu saatler arasında dükkana girişleri olacak ve bu saatler arasında 5 se 4 TL 4 se 3 TL şeklinde kampanyalar olacak ama belli bir saatten sonra da yaş sınırlaması devreye girecek en azından bu şekilde müşteri portföyünü çekilebilir bir hale getirme olasılığı olacak

İzmirin enresi?
  • @RobinHoods35

Şirinyer bölgesi
  • quote:

@RobinHoods35

Şirinyer bölgesi

Şirinyer'i pek bilmiyorum ama Küçükparkta yaparsn çok iş yapabilir.

Bir de açacağın yerde kızlar da gelebilir diye hesap yaparsan beki guitar her ofalan alabilirsin.
  • Kitle olarak birazda elit olmasına özen göstermek lazım haklısın o yüzden düşünülebilecek bir durum
  • quote:

Kitle olarak birazda elit olmasına özen göstermek lazım haklısın o yüzden düşünülebilecek bir durum

Eğer böyle bir şey düşünüyopsan ve o elit kitle yani kızlı erkekli gelebileceklerini düşünüyosan localı odalar yapabilirsin. Mesela Küçükparkta playstion cuda 4-5 tane oda var her odanın kapısı var kapıyı kapatıyon 4-5 kişi istediğin gibi takılıyon içeride. Çok tercih ediliyo. Öyle bir kitlenin geleceğini düş ünüyosan çok iş yapabilir bu ve diğerlerinden ayırır.
  • Saati 5 lira olur mu ya? Günlüğü 20 lira burda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Robinhood35

Öyle birşey daha ilgi çekici olur tabiki

@Ragnar Lodbrok

5 TL olmasada 4 TL den başlamakta saati
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.