Şimdi Ara

Playstation Oyun Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Adminlerin Affına Sığınarak bu konuyu açmak istiyorum yeterli derece de bilgiye ulaşamadığım için ve eski tarihli konular olmadığı için net bilgiye ulaşmak adına konuyu açma gereksinimi hissettim.

Sizlerden yardımlarınızı fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.

Şimdiden Teşekkür ederim.

Kafamdaki düşünce şu şekilde,

8 ile 10 masa arasında Playstation dükkanı oluşturmak Bunların yarısı PS3 olacak yarısı da PS4 olacak Orjinal oyunlar ile oynatma düşüncem mevcut. sonucta masa sayısı az olduğu için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Ortalama 25 ile 30 bin TL arasında bir tutarla bu işe girsem bu işin altından kalkabilirmiyim ?

Oyun Salonu Ruhsatı almam için neler yapmam gerekir ?

Aklıma takılan en önemli olaylardan biri salonda oyun oynayacak kişilerin yaş sınırlaması kanunen varmıdır ?

100 ve 200 metre uzaklıklarda 2 adet okul ve çevredeki çocuk sayısı düşünülerek bu soru sorulmuştur.

Salon içerisinde gıda ve içecek tarzı ürünler satmak için ekstra bir ruhsat almamız gereklimidir ?

Belirlediğim sermaye ile bu kafamdaki düşünceleri gerçekleştirme olasılığım nedir ?

Yapılacak yatırım mantıklı bir yatırım mıdır ?

Günde ortalama 10 ile 12 saat arasında açık olacak dükkandan kira(max 1500-2000TL) ve elektrik masraflarını çıkardıktan sonra 4 ile 5 TL arası Kar yapma olasılığı nedir.

Bilgisi olan ve işletme sahibi üyelerimizden saygı ve sevgi çerçevesinde yorumlar rica edeceğim.

Herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim.

• Sana tek onerim: Once kafe acma izni al sonra Playstationlari alirsin. Bir tanidigim izin cikmadan 10 tane PS4 aldi, izin vermediler kafe acmasina, neredeyse yari fiyatina gitti urunler aldigi yere iade..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsat vb . Anlamamda eğer etrafta bi internet kafe varsa girme o ise. Internet kafe saati.1 tl . Senin kar etmen icin en az.5tl.yapman lazim. Ogrenciler biraz zor gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orjinal oyuna gerek yok 1 cd ye 5 6 oyun at ucuza kapat işte ne gerek var o kadar paraya

• @inex2

Tabikide ilk önce ruhsat işi halledilerek bu işlemleri yapmak en mantıklısı

@kuluk02

İnternet cafe 150 metre ilerde var ancak ikisi çok farklı şeyler değil mi ?

@ComandanteBilic

Tabiki buda alternatif maliyeti düşürmek adına yapılabilir hocam.
  • oyunları kesinlikle orjinal alma 3-5 tane al sadece
    arkadaşım ps3 kafesi var flash gibi birşey sayesinde bir dünya oyun yükledi ps lere
  • Bu konuda araştırma yapmadan orjinal oyun kısmına girmem tabiki ancak oyundan önce bir de diğer soru işareti olarak oluşturduğum şeyler önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YEME İÇME İÇİN DE İZİN ALMAN GEREKİYOR. ONUNDA Bİ SINIRI VAR. BENDE AÇMAYI DÜŞÜNÜYORDUM MADDİ OLANAKLAR YÜZÜNDEN VAZGEÇTİK.. SANA TAVSİYEM ŞİMDİLİK PS3ÜDE ÇOK ALMA 4ÜDE. EN FAZLA 5 TANE PS3 OLSUN 3 TANE PS4 OLSUN. BAKTIN İŞLER GÜZEL GİDER ALIRSIN. YOKSA ELİNDE KALMASIN YAZIK. ZATEN HERKEZ PS3 OYNUYOR HANGİ ŞEHİRDE AÇMAYI DŞÜNÜYORSUN
  • Kardeş ayrı şeyler fakat düşün bir öğrenci ortalama kac tl harçlık alıyoki ? İnternet kafede 5 saat oynayabilecekken nicin gelip ps kafede 1 saat oynasin ?
    Tavsiyem yemek vb. De kullanarak daha.cazip ve ucuz teklifler yapman...

• @canyilmaz

Kafamdaki düşünce zaten 8-10 makinalı bir yer olmasındandı. İzmir de açmayı düşünüyorum.

@kuluk02

tabikide haklısınız bu konuda ama zaten müşteri portföyünü 12 ve 15 yaş arası çocuklara özel olarak kurmayı düşünmüyorum.

Öğrencilerin aktif olduğu saatler arasında dükkana girişleri olacak ve bu saatler arasında 5 se 4 TL 4 se 3 TL şeklinde kampanyalar olacak ama belli bir saatten sonra da yaş sınırlaması devreye girecek en azından bu şekilde müşteri portföyünü çekilebilir bir hale getirme olasılığı olacak
  • O şekilde yaparsanız daha verimli olur hocam . Yakınlarda bi ps.cafe o yüzden battı. Fakat yiyecek falan icin ayrı ruhsatlar gerekiyor.diye biliyorum , ona dikkat edin.

• Compass3548 kullanıcısına yanıt
    DÜKKANDA SEN Mİ DURUCAKSIN ? BAŞKASINA BIRAKILMAZ ? BİDE YAZARKASALI POS MAKİNESİ LAZIM ONLAR HEP PARA.. KOLTUKLAR MASALAR TVLER +JOİSTİKLER GİTAR DA OLMASI LAZIM .. BİDE ODALI Bİ DÜKKAN TUTARSAN SENİN İÇİN DAHA İYİ OLUR. BEN ANKARADAYIM BURDA Bİ CAFE VAR 4+1 ADAM HER ODAYA Bİ PS3 KOYMUŞ SALONUDA VİP ODA YAPMIŞ FENA PARA KALDIRIYO. KÜÇÜCÜK DÜKKANA CİHAZLARI SIKIŞTIRMAYI DÜŞÜNME NE KADAR GENİŞ OLURSA O KADAR İYİ OLUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuluk02

Kardeş ayrı şeyler fakat düşün bir öğrenci ortalama kac tl harçlık alıyoki ? İnternet kafede 5 saat oynayabilecekken nicin gelip ps kafede 1 saat oynasin ?
    Tavsiyem yemek vb. De kullanarak daha.cazip ve ucuz teklifler yapman...

Ilkokul düzeyinde gençler için internet cafe daha cazip ancak lise ve üni öğrencileri için artık pc önemini kaybediyor.Fiyatı pahalı değil sonuçta tek başına oynamayacaklar.fiyat 2 ye bölünecek.Hiçbir bilgisayar oyunu 4 kişiyle pes oynamanın tadını, heyecanını veremez :)

• @canyilmaz0

Dükkanda ağırlık ben duracağım 8 ve 10 makina arası tutmamın sebebide ortamı sıkışık yapmama adına ufak bir dükkan olmamasına zaten dükkan seçiminde özen gösterilecektir tabi. Yazarkasalı pos cihazları aşırı derece pahalı değil bildiğim kadarıyla iş oraya kadar geldikten sonra oda bir şekilde halledilir. önemli olan böyle birşeyi yaptığımda benim aylık olarak elime geçecek kazanç miktarı yada 25 30 Bin TL yi ne kadar sürede çıkaracak olmam sonuçta bu ticaret maliyeti çıkarmalıyım ki kar yapmaya başlayayım

@kuluk02

kafamdaki düşünce o yönde çeşitlilik olması adına tost ve içecek için dükkana gelenler faydalanması adına çok bir maliyeti yoksa onunda ruhsatını almak gerekecek ozaman
  • benim düşüncem ile hemen hemen aynı düşünce ancak 12-15 yaş arasındaki potansiyelide kaçırmamak adına onların yoğunlukta olduğu saatlerde indirim yapılarak değerlendirilebilir akşam 18:00 dan sonra yada 19:00 dan sonra giriş sınırı +16 olabilir mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Hocam orjinal oyuna gerek yok 1 cd ye 5 6 oyun at ucuza kapat işte ne gerek var o kadar paraya

yasak zabıtalar incelemeye gelirse korsan olduğunu görürse dükkanı mühürler int cafelerde öyle win 7 key satın alınıyor 20 pc yüklemelik öyle yükleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 23 Temmuz 2014; 12:01:51 >
  • Bunu bende duymuştum garanti iş olması adına da orjinal oyun olsun dememin birazda sebebi buydu zaten masa sayısı çok değil oynanacak oyunlarda belli başlı olacağında aşırı masraf olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

benim düşüncem ile hemen hemen aynı düşünce ancak 12-15 yaş arasındaki potansiyelide kaçırmamak adına onların yoğunlukta olduğu saatlerde indirim yapılarak değerlendirilebilir akşam 18:00 dan sonra yada 19:00 dan sonra giriş sınırı +16 olabilir mesela

eğer yakında bir öğrenci yurdu varsa ve senin açacağın salon tek seçenekse böyle birşey yapabilirsin.Şayet alternatif varsa -çevremdeki insanlara ve kendi görüşüne göre- ilkokul düzeyindeki gençlerin bulunduğu yere gitmem.Yine de senin tercihin

• Çevredeki portföy her ikisinide barındıracak cinsten ilk okul ve orta okul çocuklarının süreklilik kazanmaması adına da sabahtan akşam üstüne kadar olan zamana kadar girişleri serbest olup 18:00 dan sonra müşteri portföyünü değişiklik kılabiliriz aslında
  • ben 2 senedir ps cafede çalışıyorum (yarın işten ayrılıyorum üniversite için) 50 cihaz (140 cm led tv) 2 adet 30 m2 localarımız vardı. Çalıştığım işyeri 1000 m2 idi 2 katlı. Genelde doluyduk ben oranın sorumlusuydum .

Sana şöyle söyleyeyim tek yapacaksan çekilecek dert değil . sabah erken saatte açıp gece en geç saatte kapatıyosun tatilin yok. Burda 2 ps cafede bahsettiğin şekildeydi adamlar tek başlarına çalışıyordu. Birine güncellemeleri falan yapmaya gittim. Adam dedi ki 7 aydır açık 1 kere tatilim olmadı sabah 9 gece 12 burdayım. Üzüldüm şahsen bizde 8 eleman 1 ben 2 patron çalışıyoruz. Günde 8 saat çalışıyordum çekilmiyordu bi süreden sonra .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.