evet baktım cidden fark varmış. aldım kütüphanede duruyor şimdi. bir deneyeceğim müsait zamanımda artık teşekkür ederim hocam. |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3997. sayfa)
-
-
Prolog kısmı 6 saat. Onu geçtikten sonra oyun sizi serbest bırakıyor. Witcherdan daha kolay bence
-
Bilemedim hocam. İlerleyen zamanlarda belki bir daha şans verebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ilk souls tarzı oyunum. İlk 3 oyunuma koyarım. 40-50 saat oynama sürem var bi 3-4 saatlik kısım kaldı. Sevmeseniz de kütüphanenizde olmalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevilmeyen oyun neden kütüphanede olsun millete para harcatmaya ne meraklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün beğenmez yarın beğenir belki hocam. Bu sefer yarın satın almak istediğinde bundan çok daha yüksek bir fiyatla karşılaşabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun; yarın öbür gün resime belki ilgi duyarım, boya fiyatları uygunken alayım ileride pahalıdan almayayım demekten farkı yok hocam. Yönlendirme yapılmadan tavsiyeler verilmesi daha doğru olur zannımca.
-
Katılmıyorum hocam, aynı şey değil. Önceden beğenmediğim türleri veya oyun serilerini ilerde oynadıktan sonra beğendiğim çok oyun oldu. Bazı oyunları oynamadan önce “beğemem” diye düşünüyorsun, fakat oyunu bitirdikten sonra fikirlerin değişebiliyor. Ya da oyuna saatlerini harcayınca, oyunun evrenine alışıp, bu aslında güzelmiş diyebiliyorsun. Farklı türde oyunlar için de geçerli bu. Ben mesela uçak oyunlarını hiç sevmem ama geçenlerde PS3’te biraz “Tom Clancy's H.A.W.X.” oynadım ve hoşuma gitti. Hatta bu oyun hoşuma gidince birkaç tane uçak oyunu daha aldım. Zamanla fikirleriniz değişebiliyor. Ya da ön yargılarınız yanlış çıkabiliyor. Bu yüzden insanlara farklı türde değişik oyunlar oynamalarını önerebilirim. Belki de o oyunun evreninin fanı olacaksınız haberiniz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Aralık 2024; 17:42:45 >
Önermede problem yok zaten. Kendi deneyimlerinzden çıkan önerileriniz herkes için değerlidir.
"Sevmeseniz bile kütüphanenizde olmalı" cümlesi bana göre bir öneri cümlesi değil.
Verdiğim örneğin hala aynı olduğunu düşünüyorum. Tuval a iki fırça atıp bu bana keyif vermeye başladı sanki ile uçak oyununu oynamaya başlayıp sevmenizin ne gibi bir farkı var maddi farklılık dışında?
-
Oyun oynamakla, resim yapmak aynı şey değil. Sevmediğinizi düşündüğünüz bir oyunu oynamak yine “oyun oynama” kısmına giriyor. Çünkü hepsini aynı şekilde oynuyorsunuz. Resim yapmak ise tamamen çok farklı bir olay. Gerçek hayatta bungee jumping yapmak, resim yapmak, helikopter kullanmak, dağa tırmanmak... Bunların mesela gerçek hayatta birbiriyle hiç alakası yok. Birini sevmiyorsanız gerçekten sevmiyor olabilirsiniz. Fakat oyunlar öyle değil. Tüm oyunları aynı şekilde gamepad ile oynuyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Aralık 2024; 18:19:0 >
Hocam konuyu uzatmayalım isterseniz. Siz oyunları ne amaçla oynuyorsunuz? Youtuber misiniz yoksa hobi amaçlı mı oyunlar oynuyorsunuz? Eğer hobi amaçlı oynuyor iseniz; resim yapmanın da aynı şekilde para kazanma amaçlı değilde hobi amaçlı yapılıyor olduğunu düşündüğümüzde ne gibi bir farkı kalıyor?
Tüm oyunları aynı şekilde gamepad ile oynuyorum fakat örnek vermem gerekirse; daha dün GTAV de gyroscope ile uçak kullandım, bugün de aynı gamepad ile CoD oynayacağım. Bunlar birer farklılık değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 27 Aralık 2024; 18:29:41 > -
Yılın oyunu seçilmiş, hala modlu oynayan kitleye sahip bir oyunu 200₺’ya alacak sevmezse bir şey kaybetmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam siz galiba birisi size kendi söylediğinizin tersini söylediğinde rahatsız oluyorsunuz. Halbuki ben cümleme “dediğinize katılmıyorum” diye başlamıştım zaten. Yani sizin dediğiniz gibi düşünmüyorum. İnsanlar farklılıktır. Herkes sizin gibi düşünmüyor olabilir. Normal şeyler bunlar. Farklılık zenginliktir. Bakış açınızı genişletebilir. Hatta hatalı düşündüğünüzü bile size gösterebilir. Ve hatta ön yargıların yanlış çıkabileceğini de size gösterebilir. Ben, siz dahil herkes için geçerli bu.
selamlar,
it takes two tarzı iki kişi ilerlemeli oyun tavsiyeleriniz var mı? deluxe ve ea play aboneliklerim var, onun dışında ücretli de olabilir.
-
A Way Out
Unravel Two
Sackboy: A Big Adventure
Overcooked 2
Little Nightmares 2
Aklıma gelenler bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 27 Aralık 2024; 18:58:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahatsız olmuyorum aksine merak uyandırtıyor bende. Nasıl farklı olabilir ya diye. Örnekler ile açıklamaya çalışıyorum, siz de anlamaya çalışmak yerine konuya farklı bir bakış açısı kazandırıyorsunuz ve konu uzuyor.
-
Trine serisine ve guns gore and cannoli 1-2 bakabilirsiniz,
GTA 5'i ben de PS3'te bitirmiştim. Ama bi ara PS5'te de bitireceğim. PS3'te yan görevlerin hepsini yapmamıştım, içimde kaldı. Yan görev ve 60 FPS bahanesiyle tekrar bitireceğim
-
Online versiyon değil mi bu? Tek kişilik görev yapılan hikaye modu yok sanıyordum bu pakette
2 saattir oynuyorum akıcı olarak oynamak 11 yil sonra nasip oldu dünya varmış ya. Size kolay gelsin iyi oyunlar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X