Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MessiTugi , osmandemi2 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80.423
Cevap
1.676
Favori
4.135.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40134014401540164017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plus üyeliğim bitti artık Origins almama izin veriyor allah razı olsun Sony'den :) Bu seferde indirim yok ama :) Bakalım tekrar Plus yapınca yine engelleyecek mi. Gerçi şu an Mirage hariç tüm oyunlar katalogda var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 13 Ocak 2025; 16:31:37 >
  • Üstteki gibi çok daha ucuza satılan RDR2 Ultimate sürümünü (204₺) de hatırlatmış olayım:

https://www.playstation.com/en-tr/games/red-dead-redemption-2/

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Ocak 2025; 15:59:40 >

• İkisi de oyunlara göre güzel fiyatlar. Almayan varsa kalmasın [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

Lost Judgement'i sanıyorum geçen sene idi, PSN'de böyle bi indirimde yakalayıp almıştım.

Geçen gün de Xbox mağaza indiriminde Judgement oyunu böyle bir fiyatlara veriliyordu, onu da oradan aldım [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

RDR2 de güzel fiyat. Kaçırılmasın...

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Muhtemelen o hesaba tanımlı diye büyük ihtimalle engelleyecek.

Makinede 3 tane PSN hesabım var böyle.

Biri ABD idi galiba, oradan bi key mi bir şey aldım, ABD hesabı açıp öyle aktif etmiştim.

Sonra normal yıllardır kullandığım hesaba devam ettim, ona PSN almıştım, işte sonrasında en üste yükselttim falan filan..

Baktım eski PS'imden kalan hesabım, mailim falan da duruyor, onları da açtım hemen makinede.

Bu şekilde bi satınalma sorunu yaşadığımda aklıma geldi, dur yav bunun da ülke aynı, diğer taraftan alayım diye.

Kütüphanenizde eklenmiş PS Plus oyunları varsa aslında hiç kasmayın, açın bi hesap daha, oradan alın geçin alacaksanız.. Başka türlü olmayacak galiba. Yani en azından uğraşmamış oluruz.

• 18'inde indirimler bittiğinde hangi indirimleri tekrar ısıtıp yayınlayacaklar merak ediyorum :D

• Bykclk kullanıcısına yanıt

Ben Şubatta Plus indirimi bekliyorum bir ihtimal, geçen sene olduğu gibi.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Plus indirimi gelmeden indirim gelsede satın alsam o halde hesaba :) Gerçi bunlar bu saatten sonra Ubisoft+'tan kalkmaz heralde dolayısı ile Extra ve Premium katalogunda da kalmaya devam ederler gibi?

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Ha evet Ubi+ içinde ise çok büyük ihtimalle kalmaya devam ederler.

Plus indirimi olayını da benzer şekilde Gamepass'te yapmıştık.

Mevcut üyeliklere indirim yoktu, yeni katılımlara vardı, düşük fiyattan GP olmayan veya devam etmeyen hesaplarımız ile ucuzdan alıp dönüşüm yapıp 3 senelik yapıştırmıştık bu şekilde, ama artık yapmıyorlar [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

PS Plus indirimi de böyle kovalanabilir eğer çok uzun süreli üyelik kalmadıysa.. 3-5 ay kaldıysa direkt yapıştırılabilir mesela indirimli fiyat olursa başka hesaplardan...

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam sizi Ps konularında görmek çok garip geliyor bana [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Katalogta iken oynamıştım, kısa sürede kalkacağı için hızlı oynadığımdan mı bilmiyorum fakat aşırı sıkılmıştım, bitiremediğim halde bu fiyattan yine almak istemedim, ama değerlendirmek isteyenler için fırsat gibi duruyor.

• s1LENT kullanıcısına yanıt
    Bu oyun Yakuza serisinin 3876.oyunu muydu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avrupa'dan ps plus premium nasıl/nereden alınır ? Türkiye bankalarının kredi kartlarını kabul etmiyor sanırım. Cloud gaming için yurtdışından almak istiyorum.

• Yeni zırttan indirimler gelmiş. Gerçek indirim bulan varsa değerlendirelim.

• vay be benim efsane oyun serisini Ps da görmek ne tuhaf hissettirdi.

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

efsaneeee. ön siparişten aldım. ama bu aralar işler yoğun başladım ama bitiremedim.

nicklerden belli zaten bizim durum  

• raziel82 kullanıcısına yanıt

ooo Raziel hem de [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] ben biraz daha uyguna dusunce alirim sanirim.dönemine göre harika bir hikaye ve oynanış vardı.[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

Güya ön sipariş. %10 indirim ile 944 liraya aldım. Muhtemelen satış az ise erken düşürdüler fiyat. Her ay cüzdana 200 lira naystan atarak, bir defa bonus 200/100 ile aldım. Ona sayalım artık aldığımız iade ile. Kesinlikle oynanış hikaye sesler müzikler zamanına göre çok iyi. Soul reaver 1 ve blood omen 1 hariç oynamıştım pcde. Onları da şimdi oynuyorum işte. Umarım iki karakteri beraber oynadığımız son oyun defiance de gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enis Kirazoğlu'nun oyunu 92 liraya düşmüş. Dikkatimi çeken tek indirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Vay canına hiç haberim yoktu yeniden geldiğine... hey gidi hey 25 sene önceye gittim resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40134014401540164017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.