< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4014. sayfa)
-
-
Saolasin br de tr yok sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hintte var hocam, diğerlerine göre en uygunu hint psn forumda da nasıl alınacağı ile ilgili konuda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oldukça çağdışı bir şekilde hocam. Form dolduruyorsunuz tüm detayları içeren sonra ort. 10-15 gün cevap gelecek diye mail bekliyorsunuz (en azından benim tecrübem böyle)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 12 Ocak 2025; 0:33:26 >
-
Webden herhangi bir ülkenin Ps store girip oyunun ana sayfasında en altta destekli dilleri yazar. Brezilya psnde Türkçe mevcut.
En altta bize e-posta gönderin yazar . Ona basacaksınız
www.playstation.comBize ulaşınhttps://www.playstation.com/tr-tr/support/contact-us/?category=store&subCategory=refundsSonra form sayfasına yönlendirecek, formu doldurup gönderin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güncel ps plus üyelik ücretleri nedir arkadaşlar ? üyelik olmadan göremiyorum.
xbox dan geçmeyi düşünüyorum duruma göre.
-
Bu çıktıyı hangi siteden aldınız hocam?
psprices
Arkadaşlar merhaba, ben Şubat ayında yurtdışına taşınıyorum. 2027 yılına kadar deluxe üyeliğim var, şimdi 3-5 sene daha satın alsam ve gittiğimde ülkemi değiştirsem sorun yaşar mıyım ?
-
Aynı hesabi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ülke degisturme diye birşey yok.quote:
Orijinalden alıntı: hDundarArkadaşlar merhaba, ben Şubat ayında yurtdışına taşınıyorum. 2027 yılına kadar deluxe üyeliğim var, şimdi 3-5 sene daha satın alsam ve gittiğimde ülkemi değiştirsem sorun yaşar mıyım ?
Hocam ona pek güvenmemek lazım bence. Çünkü Türkçe destekli oyunların tamamı UK veya US psnlerinde de Türkçe desteklediği yazıyor. Bildiğim kadarıyla bu store üzerinden alınan oyunlarda Türkçe olmuyor.
-
açıklamada türkçe yazıyorsa türkçe vardır hocam açıklamada yazıp oyunda yok olmaz. ayrıca son 1-2 yılda çıkan türkçe oyunlar tüm psnlerde türkçe oluyor.
O zaman durumlar değişmiş. Bir tane Brezilya Spn adresi açmıştım. Ücretsiz Türkçe oyunları indirip bir denemek lazım.
-
ESSENTIAL : 1400
EXTRA 2340
DELUX:2740 yıllık ücretler bu şekilde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X