Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: call me Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80.278
Cevap
1.669
Favori
4.119.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 40104011401240134014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç aya alışacaksın hocam, oynadıkça. Herkes bu yoldan geçti. Alışınca inanılmaz keyif alacaksın. Eski halinden bile daha çok seveceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • call me kullanıcısına yanıt

Ayda yılda bir online gşreyim diyorum nefes alsırmıyorlar. 12. 13 yıldır ps sahibiyim ama biraz beceriksizlik var

• Venomstr kullanıcısına yanıt

cevabın için teşekkür ederim. digital olarak ps4 yazanların hepsini yine ps5 de digital olarak oynayabiliyorum doğru anladım değilmi. nioh 2 var mesela ps4 de benim ama ps5 tarafında fiyat çıkıyor anlamadım onu. bende o yüzden çekiniyorum :) uncharted de mesela yükseltme varmış 90 tl onu öyle yapmıştım

• spawn3434 kullanıcısına yanıt

Sende PS4 versiyonu varsa PS4 versiyonunu oynarsın. Ayrıca PS5 versiyonları çıkmışsa yükseltmesi varsa yükseltmesi yapılabilir. Cross-buy’u varsa PS5 sürümü de sana ücretsiz olur. Fakat hiçbiri yoksa ayrıca PS5 sürümünü de satın alman gerekebilir. Tabii sendeki PS4 sürümünü oynamak istemezsen.

Edit: Sürüm seçme var. Sürüm seçip sendeki PS4 sürümünü indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Ocak 2025; 14:21:42 >
  • HighLimit kullanıcısına yanıt

Hocam malesef psn hediye kartı Türkiye de pek bulunmuyor anlam veremediğim bir şekilde. Xbox hediye kartı her yerde birebir fiyat ile satılıyor ama psn hediye kartı ben bulamadım. En son migros var dedi ama satın alıma izin vermiyor son aşamada (5m migros kasalarında)

rdr 2 nin ps5 yükseltmesi yok ama ps4 versiyonu alınca ps5 de oynayabilirim değil mi şimdi.

• spawn3434 kullanıcısına yanıt

RDR 2’nin hiç PS5 sürümü çıkmadı zaten. Herkes PS4 sürümünü oynuyor. Evet, oynayabilirsin.

tmmdır çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için

O zaman bir ayarı vs yok galiba alışmam gerekecek :) Dualsense o kadar keyifli ki katlanmayı göze aldım.

• qqEagless kullanıcısına yanıt

Oyunda auto aim özelliği varsa, onu açıp daha kolay nişan alabilirsin. Ama daha net alışmak için oyunun standart ayarı ne ise o şekilde oynamanı tavsiye ederim. Tabii orası sana kalmış. Önce single player tek kişilik hikayeli oyunlar bitirerek alışın. Direkt online oyunlara geçmeyin.

Ayarlarını kurcaladım 4 tane falan seçenek vardı hepsini denedim ama aynıydı. Orijinal ayarına çekip bıraktım sonra. Online dediğiniz gibi en son yoksa kanser ederler :D

GTA 5’te “Settings > Targeting” kısmında “Assisted Aim” olması lazım. Onu değiştirince nişan yardımı açılıyor veya kapatılabiliyor.

Edit: Asisted Aim - Full yaparsan en yüksek yardımlısı odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Ocak 2025; 15:14:42 >

Sizin tavsiyeniz nedir peki hocam? Alışmaya çalışmak daha mı iyidir? CoD, BF gibi oyunlarda da mı bu şekilde yoksa GTA5'in mi böyle? PC'yi bırakalı yıllar oldu geri dönmeyi düşünmüyorum.

Ben bütün oyunları standart default haliyle oynuyorum. Eğer hep asist şeklinde gidersen asist olmayan oyunlara denk gelince zorlanabilirsin. Ama zaten hikayeli oyunlardan oynayacağın için bunu yapmana gerek yok. Öle öle, oyunları bitire bitire kendiliğinden alışırsın. Oyunların doğal hali sanki hep öyleymiş gibi gelir artık. Böyle daha zevkliymiş dersin. Çünkü kolla ateş edince sana ekstradan nişan alma hissiyatı veriyor. Gerçekten ateş etmişsin gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Ocak 2025; 15:37:20 >
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt

Bence o zaman forumda kartı psn'de çalışanlar ufak bir komisyon alarak bir sektör oluşturabilir şimdiye kadar nasıl böyle bir şey başlamamış ona da ayrı şaşırdım

Teşekkürler hocam :)

bende sizinle benzer bir durum yaşamıştım. zamanla alışıyorsunuz.

bide ek olarak size kontrolfreek var, araştırmanızı öneririm. fps için olanları taktığınızda baya bir farkediyor. eğer pahalı derseniz müdavimi olan ürünlerde var aliexpresste. onları da tercih edebilirsiniz.

• Katalog oyunları bugün mü açıklanıyor

• first9 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam alışmaya çalışacağım bakalım :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 40104011401240134014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.