iç serinleten bir açıklama oldu :D |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4010. sayfa)
-
-
7021 hocam şimdi kutudan da baktım konsol içerisinde hakkında bölümünde hiç bir bilgi yok yunanistandan alınma sadece dışında 3 çizgi ve 2 TB kapasiteye sahip seri numarasıda F14 ile başlıyor ama sony sitesinden teyit edemedim bir türlü
-
7021’deki sonu 21 ile bitenler Avrupa ve Arap Emirlikleri bölgesi oluyor. Yunanistan’dan aldığınıza göre Avrupa’da satılan PS5 Pro’dur herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yılbaşı indirimleri bitti sayılır. Bakalım yeni indirimler ne olacak.
-
Sırf euro2024 lisansı var diye geçen yaz Epic ten 350 ye falan almıştım o bile gözüme geldi. Çünkü oyunun ömrü kısa. Yeni sezonda kadrolar bile güncellenmiyor. UFL de dandik geldi bana. Eski havası olmasa da bana hitap eden en iyi efootball. Türkçe spiker de olması baya iyi oldu.
Orijinal olmayan, PSN'e bağlanabilen, PS oyunlarını oynatabilen, PS gibi gözüken bir PS5 almış olma ihtimaliniz olduğunu düşündüren nedir?
-
Seni ps oyunlarını oynadığını düşündüren cümlesi nedir? Adam burada bir soru sormuş biliyorsan cevap ver bilmiyorsan polemik yaratma
geçen Cuma günü yeni oyunlar eklendi aynı indirim grubuna. indirim bitiş tarihleri 18 Ocak olanlar.
-
Hocam sanki Sekiro için sadece PS4 yazıyor gibi bu birşey ifade ediyor mu? Bende PS5 Pro var oynatır mı rahat?
-
Neredeyse bütün ps4 oyunlarını ps5 açar.quote:
Orijinalden alıntı: AloneAssassinHocam sanki Sekiro için sadece PS4 yazıyor gibi bu birşey ifade ediyor mu? Bende PS5 Pro var oynatır mı rahat?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam burdan bakabilirsin
https://www.backwards-compatible.com/
-
ps5 ilk çıktığında verdikleri bu oyunlar kalıcı mıydı arkadaşlar? ps plus aboneliği alınca oynanabilecekler mi?
-
Evet kalıcıydı,eklediyseniz plus olduğu sürece oynarsınız
Normal fiyatını düşürmüşler ve Plus'a gelmiş. Oynamayı düşünen varsa diye paylaşıyorum. Bu gördüğüm 2 ya da 3. fiyat düşüşüydü. Umarım devamı gelir de fiyatlar normal hâline döner.
-
Bu oyun 30 lira mı ne değil miydi? Düşürülmüş falan diye inanıp oltaya gelmeyin.
Edit: 30 değil 50 liraymış. Eylül ayında almışım hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 7 Ocak 2025; 18:26:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 30 lirada kalmasını bekleyemeyiz dolar karşılığı yok 30 liranın
Düştüğü fiyat gayet iyi 50-60 indirim yediği takdirde oldukça ucuza alınabilir
Evet zaten steamde de 0.80 dolardı. Daha Eylül ayında almışım. Yani demek istediğim oyunun ederi zaten 2k değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende o sıra kapmistim ama en azından indirim yapmaları güzel yeni oyunlarini da şu fiyatlara çekseler harika olacak bazı oyunların fiyatı çok uçuk plusa oyun eklenmiyor bile zaten o yüzden bu tarz indirimler çok önemli
İndirimli fiyatı o dediğiniz. 50 TL’ye düştü indirimde. Oltalık bir durum yok. Benim paylaştığım şey indirimsiz hali bu fiyata düştü. Normal fiyatı yani. Şu anki fiyatıyla indirime girince daha da düşer. Hoş, şu anki güncel indirimsiz fiyatı bile yüksek bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 7 Ocak 2025; 18:51:4 >
Alınık ilan bölümü kapatılmasından itibaren almak istediğiniz oyunu site içinde artık ilan veremiyor muyuz? Sadece satılık ilanları mı takip etmemiz gerekiyor bilgisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X