Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Prestige , NemesiS_81 , Turcopolo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80.279
Cevap
1.668
Favori
4.119.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40074008400940104011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok teşekkürler hocam. ben ps5 ilk çıktığında bu oyunları kütüphaneme eklemiştim. şimdi tekrardan ps5 alacağım, plus aboneliği aldığımda bu oyunlara erişimim olacak mı?

• SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt

Senelerdir mevcutlara gelmiyor bu saatten sonrada gelmez. Milleti keriz gibi bağladı kendine. Yok en iyi oyunları vericez vs diyerek..adam gibi oyunda vermiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt

yenilere ne kadar hocam deluxe 12 ay?

• Rdr2 Ultimate edition 204 tl bi öncekini kaçırmıştım bu sefer Ultimate bu fiyata bahseden olmadı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haki_programmer -- 6 Ocak 2025; 18:20:43 >
  • first9 kullanıcısına yanıt

1900 küsürdü

• Spider-Man Remastered'ı daha ucuza almanın yolu var mıydı? Şu an PSN Store'da 270,73 TL.
    Miles Morales içinden daha uyguna mı alınıyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Ocak 2025; 18:10:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Inferioress kullanıcısına yanıt

Plus Kataloğundan kütüphaneye eklediğim mk11 i satın aldım plus ikonu oyundan gitti. Sıkıntı çıkmadı yani.

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Spiderman miles morales ultimate edition paketi indirim döneminde 383 TL'ye düşüyor hocam, o paketin içerisinde miles moralesle beraber alabiliyorsunuz en uygun seçenek bu ancak şuanda indirimde değil maalesef.

• justings J kullanıcısına yanıt
    Spider-Man Remastered indirimde şu an hocam, Miles Morales'den girince daha ucuza alınıyor diye söyleyenler vardı diye hatırlıyorum sanki, ondan emin olmak istedim. Miles Morales'i indiriyorum bakalım.

Şimdi Miles Morales'den girip aldım. Spider-Man Remastered 162 TL almak isteyen varsa.
    [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Ocak 2025; 21:49:13 >
  • Elden Ringi alarak uzun bir süre oyun alımını kapattım Dark Soulların 2 bin olduğu yerde Elden Ring ucuz kalıyor. Wukong, Silent Hill 2 veya Astro Botta %40 indirim olana kadar bekleyeceğim.

• Plus hakkında tam bir bilgisi olan bir arkadaşa yardımcı olabilir mi bir kaç sorum olacakta

• eltürco kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok iyi elden ringin almanız çok iyi olmuş elbet zam yer aynı şekilde sekiroda bedava bir fiyata arsivinizde yoksa onuda alın bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

Fiyatı çok iyi elden ringin almanız çok iyi olmuş elbet zam yer aynı şekilde sekiroda bedava bir fiyata arsivinizde yoksa onuda alın bulunsun
    Sekiro var hocam. Demon Souls bitsin onuda aradan çıkarıcam.

• eltürco kullanıcısına yanıt
    Aman hocam onca souls üst üste dikkat edin

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt

@oksiladoo adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Deneyimli arkadaslara bisey sormak istiyorum.

Ben daha once hic digital oyun almadim.

Hep CD li almistim.

Cd leri de satmiyorum.

Sizce hangisi daha mantikli ? Oyunlari CD almak mi yoksa digital almak mi ark

adaslar ?

Uzun vadede ikisi de mantiksiz. Bende 40 kusur kutulu vardi ve 5-6 tanesi haric digerlerini elden cikardim.

1) Kutulu oyun icin evde gerekli alan olmasi lazim

2) Oyunlari dijital almakta, kutuphane yapmak demek. yani 100 kusur PS5 oyununuz varsa PS6 ciktiginda kutuphaneniz var oldugundan yine PS6 konsolu alma olayina girebilirsiniz.

3) Hadi ileride Nostalji yapmak istediniz ve PS4 oyununu takip oynamak istediniz diyelim. Ps4 oyunlarinin cogu ileriye donuk gelisme sunmadigindan,ileride PC de Ps4 emulatoru ile 4K 60 fps ultra da oyunlari oynamak gibi bir secenek varken, Ps4 u baglayip ayni oyunu 1080P 30fps de oynamak istemeyebilirsiniz

4) Bu olayi su anda PS3 de yasiyorum. gecen gun infamous 2 yi 720P 30 fps de oynadım. PS3 emulatorunde oyun 4k 60 fps ve bayaga bir iyilestirmelerle calisiyor. iki oyun cok farkli oyun gibi.

5) Kutulu oyunlari alma erisimi her gecen gun azaliyor. o yuzden, satabiliyorken elden cikarin. simdilik Dijital ile devam edin. Eger PC planiniz varsa oynamak istediginiz oyunu zaten daha iyi sartlarda oynayacaksiniz.Onun disinda ileride de konsol ile devam etme niyetiniz varsa Dijitale gecin. Blurayi bozulma ve disk cizilme gibi sorunlari yasamazsiniz. En saglami amerika PSN kullanmak, PS3 den beri bazi TR psn oyunlarinda sansur ve oyunun satilmamasi gibi olaylar oluyor

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt

Dijitalde oyunlar indirim zamanları daha uygun fiyatlara gelebiliyor. Dijital devam edin derim.

• arkadaşlar merhaba ben ps5 pro aldım söylemesi ayıp model numarası CFI-2021 yazıyor orjinalliği için sony sitesinde model seri numara giriyorum ama bilgi göremiyorum bu konuda bir fikri olan var mı.. ayrıca ocak 2025 oyunları plusta göremiyorum ne zaman aktif olacaktır ?

• Catv4 kullanıcısına yanıt

Ocak ayı oyunları bugün sabah 11 veya 12 gibi gelmiş olur. CFI-7021 olmasın hocam. Pro’lar 7000 ile başlıyor diye biliyorum. 2000 ile başlayanlar Slim olması lazım. Bölge kodları için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

https://www.psdevwiki.com/ps5/SKU_Models

• Kararsızlığım yüzünden FC 25'i kaçırdım. "kaçan balık büyük olur" sözü bu oyun için de geçerli miydi acaba? yoksa efootball'dan devam etmek daha doğru bir seçenek mi?

(onun da lisanssız takımlar konusu can sıkıcı ama...)

• ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt

Allah korumuş, verilmiş sadakan varmış o derece [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 40074008400940104011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.