Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
80.281
Cevap
1.668
Favori
4.120.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40054006400740084009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zor değil, sinir bozucu ve saçma. Ben şahsen uçan traktör ve buzdolabına ölmekten hoşlanmıyorum ve sinirlerim bozuluyor. Bu arada ilk oyundan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 5 Ocak 2025; 14:8:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Ben de ilk oyuna başlayacağım beğenirsem 2. oyunu alacağım umarım kanser etmez şu an Little Nightmares 1'in DLC kısmını oynuyorum o bile bazen kanser ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Alınır. Keşke tüm dlc'ler içinde olsaydı, ben de alacaktım ama sadece hikâye için ise kesinlikle alınır.

• 4'ü 443 TL'ye geldi değdi mi değmedi mi göreceğiz bakalım :)
    [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

• qqEagless kullanıcısına yanıt
    Bende call of duty düşünüyorum acaba en iyi alınabilecek oyunu hangisidir? plus full üyeliğim var fakat hiç bu seriden vermediler sanırım kütüphaneye

• chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Ww2 ve black ops 3 u verdiler aylık oyun olarak. Galiba 1-2 tane daha var. Eski üye değilseniz ondan sizde olmayabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ww2 ve remasteri verdiler zamanında plus ile

Vanguard'ın yorumları iyi alınacaksa tek olarak bu alınabilir. WW2'de f/p olduğu için alınabilir. MW serisini ise çok sevdiğimden ve tekrar deneyimlemek için aldım.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    2023 de 4 yıllık almıştım hocam şuan call of duty serisinden plus için verilen aktif de varmı bir oyun yada gelir mi yoksa ww2 ve modern warfare 2 remaster uygunmuş alınır mı beklemelimiyim

Galiba 2022 öncesinde verildi dediklerim. Tekrar verirler mi bilmem. Sanmıyorum ama sonuçta Activision'ı Microsoft satın aldı. Xbox a bile eski oyunları eklenmedi daha. Uygun geliyorsa alın size kalmış. Ww2 single denemiştim güzeldi.

Anladım teşekkür ederim, bende single oynarım hikaye seviyorum multi bana göre değil.
    O zaman beklemenin bir anlamı yok Ww2 ve modern warfare 2 uygun olduğundan alayım diyorum başka tavsiyeniz olur mu

Modern warfare remastered, ww2, Black ops 4 ve cold war vermişlerdi sanırım

• Neco. kullanıcısına yanıt
    Tekrar gelme durumu olmaz sanırım değil mi?

• Ps plus ortaklaşa almak isteyen olursa uzun vadeli ortak almayı düşünüyorum ilgilenen pm atabilir tercihim eski üyelerden

Tekrar oyun verilmiyor. Yeni serileri oynamadım o yüzden tavsiye edeceğim oyun yok.

Teşekkür ediyorum hocam

Aylık olarak verilmez, kataloğa eklenirse bilmem ama onu da zannetmiyorum.

• qqEagless kullanıcısına yanıt

@qqEagless adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

4'ü 443 TL'ye geldi değdi mi değmedi mi göreceğiz bakalım :)

Hocam Degmek derken.

Orijinal infinity wardla Modern warfare ve modern warfare 2 efsane vince zempalla ve justin clarke tarafindan yapildi. ilk iki oyunun sirf diyaloglarini al duvara as. oyle konusmalar var. Bunun yani sira gercek captain price i seslendiren adamda bu seri de. ikinci oyun o kadar guzel ki, call of duty markasinin onune gecti zamaninda.Activision para olaylari yuzunden bu iki gelisticiyi kovdu. Bu adamda orjinal infinity ward ekibini alarak respawn i kurdu

Daha gecen gun tekrar bitirdigim Cod mw3 2011 yapimi oyun bu iki oyunun yanindan bile gecmiyor. Ne hikaye acisindan ne de oyundaki gorev ve level kisimlarindan. Orjinal infinity ward ayrildiktan sonra mw3 icin tam 5 studyo infinity Ward · Sledgehammer Games · Raven Software · Neversoft Entertainment · Treyarch Cod MW3 u yapmak icin ugrasti iki yilda ama ortaya cikan oyun orjinal infinity ward ekibinin yaptigi MW serisinin yanindan bile gecmedi. Zaten Call of duty markasina ne olduysa orjinal infinity ward in ayrilmasindan sonra oldu.

Sadece o da degil, orjinal Treyarch gelistircileri cod b.ops ve ikinci oyundan sonra ayrildilar. Yine 2012 yilindan beri bu kendini kanitlayan studyo da patladi.

Siz 400 tl ye iki harika oyun aldiniz. diger iki oyun aklinizda bile kalmayacak.Su zamanda ne boyle bir Cod var, ne de benzer bir seri. Degerini bilin👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 6 Ocak 2025; 1:26:39 >

• Arkadaşlar selam, ps5 digital sürümde 1 tb yetersiz kaldığı düşüncesi ile cd li versyonu tercih etniştim.Daha cd almadım.Ama sanırım cd ile oyun oynamakta aynı storeden indirmek kadr yer kaplıyormuş.Öylemi gerçekten

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt

Hem doğru hem yanlış. Eğer oyun çok güncelleme aldıysa CD takar takmaz güncellemeler başlıyor yani tak oyna gibi durum pek olmuyor (genelde 3a oyunlarda) bu ayar kapatılabilir mi bilmiyorum tabi.

• 
Sayfa: önceki 40054006400740084009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.