< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4005. sayfa)
-
-
Order 1886'yı seneler sonra aldım, 10 senedir oynamaya niyetlenip oynamadığım tek oyun kendisi. Biraz oynadım görsel, sinematik şahane ama xbox'da oynayıp bitirdiğim ryse son of rome hissi verdi baya. Sinematik, iyi grafik, sığ tırt oynanış iki oyunu tek ben mi benzettim anlamadım.
-
2015 yapimi sadece konsola cikan bir oyun 10 sene sonra size gorselleri sahane dedirtiyorsa bence sadece tek bu sebep sizin icin yeterli olmalı. Oyunlar cikis yiliyla degerlendirilir
Teknik acidan son of rome dan daha iyi. son of rome yanlis hatirlamiyorsam 720p calisiyordu. Bir de aslında kinect oyunu olarak gelistirilip sonradan final halini aldi. iki oyunda sig oynanis olarak ama grafik acidan PS4 de en iyi gozuken oyun ve boyle oyunlar hellblade ve bu gibi deneysel oyunlar 2017 den sonra PS da bitti ve bir daha asla cikmayacak. en fazla psychonauts 2 gibi 20 yil sonra gelirse gelir. o yuzden kiymetini bilmek lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 3 Ocak 2025; 20:44:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet eminim, Cyberpunk 2077 ve Cyberpunk 2077: Ultimate Edition (PS5) purchased (satın alındı) olarak görünüyor.
Aşağıya PS Appten ekran görüntüsü de ekliyorum.
Phantom Liberty 300 küsüre düşmüş de Cyberpunk nedense beni pek sarmadığı için hiç alasım gelmiyor şu dlcyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cyberpunk ana oyunun hikayesi süperdi,
ut sürümü 700den almıştım kalsın kütüphanede, genel olarak beğendim diyemem ama son yıllarda çıkan oyun kalitesine bakıyorum Cyberpunk bunların yanında çok daha iyidir yine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rdr 2’yi deluxe paket ile eklemiştim sanırım ne kadar daha kalacak bilen var mı? 1’i oynamamıştım ikisi birlikte şu an mantıklı gibi görünüyor
Ben de Appten baktım şimdi PS4 sürümü free olarak gözükmeye başlamış ekledim oldu hocam sağol. Konsol üzerinde free gözükmemişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Al geç direkt 650 lira iki şaheser için bedava.
RDR 2 şu an kütüphanede miydi bilmiyorum ama Rockstar oyunları genelde 3 ay falan kalıyor diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekken 8 almayı düşünüyorum. Online ile işim yok arkadaşlar ile yan yana 2 kol oynarım. Tekken 3 zamanı hep öyle oynardık. Asıl sorum şu 3 karakter var ve bunlar Ultimate paketine dahil sizce değer mi 800 TL. farka? (Eddy, Heihachi, Lidia) Eskiden böyle değildi karakterleri bile paket yapmışlar Eddy ve Heihachi ile oynamayı çok severdim.
RDR2 PS5 de oluyor mu ps4 yazıyor da
-
Oluyor
Bence değmez, Tekken8 resmen ucube gibi bi oyuna döndü süper falan çekiyorsun heat modu rage modu screw modu bound modu cart modu cort modu derken oyun street fighterdan daha karmaşık hâle geldi, heihachinin özel süper modu var eddy nin kendine can basma modu var yazarken sıkıldım ben gene de tercih meselesi herkesin zevkli farklı ama net söylüyorum çok çabuk sıkılacaksın
Ryse Son of Rome diye bir oyun olduğunu neredeyse herkes unutmuştur, The order 1886 ise bence bir sanat eseri ve daha nice yıllar sonra da hatırlanır, birbirini tekrar eden yan görevler sunmadı diye, bomboş arazilerde açık dünya sunmadı diye, zorluğuyla joystick yoldurmadı diye popüler kültüre aykırı olması bu oyunu "tırt" yapmaz. Alternatif bir gerçeklikle Teslayla çalışmak başlı başına bir sanat eseri, bunu herkes anlayamaz, ahşap zeminde yürürken çıkan ses ve ışık parlaması bile yeter.
tarayicidan giriyorum Mortal Kombat 11 34.90 TL ps4 cihaz store da 279 TL..nasıl oluyor bu iş
Harbi mi dümdüz oynamak işkence o zaman desenize. Peki MK 1 nasıldır? SF hiç ilgimi çekmediği için onu eledim.
Valla ben sadece ana oyunu 400 küsüre almıştım, başladım ancak beni pek sarmadı. Böyle ağır başlangıçları olan oyunların içine giremiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O eski Tekken ruhundan eser yok hocam birkaç oynanış videosu izlersen demek istediğimi anlarsın, MK1 de çok tutmadı yancı karakter olayı yüzünden anlık eski oyun MK11 oyuncusundan bile daha az oyuncusu var, SF ilginç şekilde şu an açık ara önde ama benim de ilgimi çekmiyor, kendi adıma ben Virtua Fighter 6'nın çıkmasını bekliyorum.
Bu arada MK1 o kadar tutmadı ki hatta karakter DLC'sini iptal ettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 4 Ocak 2025; 15:10:3 >
O zaman Deluxe içinde hangisi varsa deneyip ona göre almak daha mantıklı. MK11 vardı diye hatırlıyorum. Teşekkürler hocam :)
Başta öyle sonradan açılıyor oyun, yan görevleri pek sevmedim o yüzden ana oyunu bitirmiştim sadece
Hikayesi için bitirmeye değer kesinlikle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X