Kesinlikle hocam kataloğunuz varsa en mantıklısı paranız da cebinizde kalır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4006. sayfa)
-
-
The order:1886 benim çok merak ettiğim ama asla bu parayı haketmeyen bir oyun. Nedeni asla oyun ile alakalı değil. Ps4 çıkış oyunu hala 450 lira bana çok geliyor. COD Vangard 250 lira. Kaldı ki bu oyun nasıl hala ps plus a gelmez ben anlamıyorum. Sony yayıncısı bir de. Ben sırf protesto için almıyorum bu oyunu yoksa çok merak ediyorum 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu son plus ile verilen Sonic oyunu ne kötü oyunudur arkadaş. Ben mi yanlış düşünüyorum benim gibi düşünen varmı çok merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya kötü bir oyun.
Çok sevindim yalnız olmadığıma. Steamdeki yorumlara bakıyorum herkes beğenmiş fiyatı desen 2k zaten. Fakat bi saat zor dayandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Order bir ara indirimle 30-40 tl bandında satılıyordu. Ben 100 tl gibi olduğu dönemde almıştım. Şimdi baktım indirimli hali 490 tl. 1 sene sonra bu fiyat 700leri bulacak muhtemelen. Bu oyun store üzerinde en fazla zam yiyen yapımlardan, sanki biri gıcığına zam yapıyor. Böyle bir kaç oyun var maalesef.
Plus'a gelmedi, ben bu saatten sonra gelirse şaşırırım. Remaster yapılmadı, yeni nesil yaması da çıkmadı. Garip bir durum. Yapımcısı Ready at Dawn zaten 2015te yönetim değişikliği yaşadı, sonra da geçen yaz şirket kapandı. Sony'deki mevcut baskın ekip bence bu oyuna hiç sıcak bakmadı, arka planda şirket içi mücadele olabilir diye düşünüyorum. Misal Heavenly Sword, Resistance falan 2 jenerasyondur remaster olarak beklediğim ama halen Ps3 sahibi değilsen oynanamayan yapımlar. Lobisi olmayan oyunlar geri planda kalıyor bence.
Sonunda zorlaya zorlaya Alan Wake'in ilk oyununu bitirdim. Ben hayatımda bu kadar saçma kamera açısına sahip, düşmanları saçma sapan olan, uçan kaçan traktörlerle savaştığım, sırf bitsin diye zorla oynadığım bir oyun görmedim arkadaş.. İnşallah 2.oyun da böyle değildir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi bölüme geldim ne mermi var ne kaçabiliyorum hiçbir şekilde bölümü geçemedim sildim oyunu
Bazı oyunlar neden böyle saçma yapılıyor anlamadım
Belli bir sürenin ardından öldükten sonra artık gülmeye falan başlamıştım o derece sinirim bozuldu. Hayır Demon's Souls'da, Returnal'da bile ben bu kadar delirmemişimdir. Normalde olsa platinum trophy için bir daha oynardım da yok abi bu oyunda olmaz, zar zor bitirdim ve direkt sildim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hikayesi için oynayayım dedim aslında, plusa vermistiler oyunu
Güzel olsa 2.oyunu da almıştım
Demek sorun bende değilmiş çok şükür 10 dkda kapattım oda 2 kere denedim yapamadım hikayesine lafım yok
-
Oyunun üstüne kurulu olduğu aksiyon mekaniği çok yetersiz. Hatta sürekli ilerle ateş et mantığı bir yerden sonra bayiyor. Ama oyunun atmosferi hikâyesi, karakterleri kurgusu ve müzikleri çok iyi. Hikayenin anlatım biçimi oynayani sanki bir dizi izliyormuş havasına sokuyor. Oyunu her ne kadar gameplay olarak sevmesem de Allan Wake konseptini çok sevdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 5 Ocak 2025; 1:21:10 >
O kadar zor mu Alan Wake :/ Satın almıştım başlamayı düşünüyordum korkuttu yorumlar şu an
Satın aldım ama online versiyon var sadece, hikaye modu olmuyor. Siz nasıl yaptınız?
Oyun açıldıktan sonra gelen menüde yukarıda STORY seçeneği yer almıyor mu?
-
-
vanguard ı bende çok merak ediyordum. bu sefer aldım hocam. ben cod un senaryo modlarını ilk oyundan beri hep oynarım. benim için bo 1 oynadığım en iyi senaryolardandır. bunuda 2. sıraya koyarım. final hariç baya beğendim. online moduda klasik cod işte. ha bu arada alternatif 2. dünya savaşı senaryosu olduğu için lazer silahıda var. çok hoşuma gitti açıkcası. fiyat 240 tl yken alın gitsin artık para değil:)
-
Call of Duty®: WWII - Gold Edition
hikaye modu için alınır mı ? 80 küsür tl
Bende aldım şuan oynuyorum. Baya beğendim. Neden bu kadar olumsuz bir algı var anlamadım. Şuan sonuna yaklaştım ve acayip keyif alıyorum. Tavsiye ederim bu fiyata bedava.
O paraya doğru dürüst dürüm yiyemezsin🤣 al gitsin dostum 3 4 saat güzel zaman geçirirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X