Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hangontight , Pistevo35 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
80.423
Cevap
1.676
Favori
4.135.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40064007400840094010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevap için teşekkürler.Storeden indirdiğim bir 120 gb kadr yer kaplamaz ozaman cd, sadece güncelleme ve data kadar oda olsun maximum 20 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unfoundeddd U kullanıcısına yanıt

PS5 harddiskinde yer kaplaması aynı. Yine oyunun tamamı PS5’e kopyalanıyor. CD’li olmasının faydası, CD’den dosyaları kopyaladığı için internetten daha az dosya indirmiş oluyor. Ama PS5’te her türlü aynı yeri kaplıyor.

• Cityzens kullanıcısına yanıt

MW serisi efsane zaten hocam :) tekrar yâd etmek için aldım. Benim acabam diğer 2 oyun yıllar sonra farklı serileri denemiş olacağım.

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Hem yer kapliyor hem de oyunu oynamak icin diski yine takman lazim. Acikcasi diskli surum anlamsiz geliyor bana gunumuzde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    Diskli sürüm; oyunları oynayıp satacaksanız ya da oyunlara gerçekten sahip olmak isterseniz makul onun haricinde bana da fuzuli geliyor. Dijital olarak aldığımız oyunlar aslında kullanım hakkı. Hatta Steam bunu düzeltti. Biz oyun değil kullanım hakkı satıyoruz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlyxlxylxg -- 6 Ocak 2025; 9:37:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt
    Kullanim hakki cok abartiliyor simdiye kadar bu yuzden sorun yasayan olmadi

• Ps5 te yeniyim. Ps plus Ultimate yaptım yakın zamanda. Kütüphaneye ekleme ile favoriye alma mantığını birbirine karıştırdım. Kısacası kütüphanemde görmek istemediğim plus oyunları var bunları kütüphanemden nasıl kaldırabilirim. Bir de kütüphanemde katalogdan gelen oyunlar genelde kütüphanede yazıyor fakat bazıları satın almadığım halde satın alındı yazan oyunlar var bunlar kafamı karıştırdı

• haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, onlar bir ömür sizinle artık :)

Kütüphaneden kaldırmak gibi bir seçenek yok. Katalogdan kütüphaneye alınan oyunlar için satın alındı demesi normal, bir terslik yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermes_unuy kullanıcısına yanıt

Yok hocam arkadaş gibi bende aynı durumdan müzdaripim. Plus ta olan GTA V ps5 versiyon sanırım story mode u kapatmış.

Satın almaya yönlendiriyor. Sadece online oynamaya müsade ediyor.

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Hadi ya. Ps plus tan indirdiğimiz her oyun böyle mi olacak çok saçma. Benim anlamadığım satın alındı yazısının bazılarında olması bazılarında olmaması bunu anlayamadım.

Evet, aynen öyle olacak. Farkındayım, bazısında satın alındı, bazısında ise indir yazıyor, elden bir şey gelmiyor.

Hazır fırsat konusundayken söyleyeyim, The Messenger 139₺. Yandan ilerlemeli platformer sevenler için güzel oyun. Xbox'ta oynuyorum. Ps hesabıma da alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ocak 2025; 13:19:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kütüphaneden kaldırmak yok hocam ama istemediğiniz oyunu gizleme seçeneği var.

Sony düzgün bir sistem yapamadı gitti, bu yüzden başınıza gelen gibi vb. olaylar ile karşılaşmanız çok normal.

• Inferioress kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Gizleme olayı konsolda mı oluyor? Ps App te bulamadım.

Uygulama üzerinden hiç denemedim hocam, konsol üzerinden yaptım.

• Bişeyi daha merak ettim. Ps plus tan kütüphanemize eklediğimiz oyunları indirime falan girdiklerinde temelli bizim olması için sıkıntısız satın alabiliyor muyuz?

Kütüphaneye eklediğiniz oyunları satın alma işi sıkıntılı hocam, çoğu oyunda eklediğiniz için satın alma sorunu yaşayabilirsiniz.

• Deneyimli arkadaslara bisey sormak istiyorum.

Ben daha once hic digital oyun almadim.

Hep CD li almistim.

Cd leri de satmiyorum.

Sizce hangisi daha mantikli ? Oyunlari CD almak mi yoksa digital almak mi arkadaslar ?

• ps5 ilk çıktığında o zamanlar ps5 sahibi olup plus sahibi olanlara oyun kataloğu gibi bir şey vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

the last of us falan vardı içinde. o oyunların listesi neydi? bilen var mı acaba?

• first9 kullanıcısına yanıt
    • Battlefield 1
    • Batman: Arkham Knight
    • Bloodborne
    • Days Gone
    • Detroit: Become Human
    • Fallout 4
    • Final Fantasy 15
    • God of War (2018)
    • Infamous: Second Son
    • Monster Hunter World
    • Mortal Kombat 10
    • Persona 5
    • Ratchet and Clank
    • Resident Evil 7
    • The Last of Us: Remastered
    • The Last Guardian
    • Uncharted 4: A Thief's End
    • Until Dawn
  • Ps plus acaba mevcut abonelere indirim gelir mi. Yeni abonelere geldi ama mevcut a gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 40064007400840094010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.