Ben de yok sanıyordum fakat geçenlerde ultimate sürüm indirime girdiğinde satın aldığımda kütüphaneye ana oyunun ps4 sürümü de eklendi. Sadece dlc ps5’e özel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4003. sayfa)
-
-
Deluxe cok gerekli degil bence, 2 saatlik deneme ve ps1-2 oyunlari veriliyor, bu sene extra olarak uzattim ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deluxe paketi gereksiz görüp Extra paketi almıştım, Uncharted serisinin ilk 3 oyununun olduğu paketi indirmek istediğim de Deluxe pakete yönlendirdi, farkı ödeyip almıştım.
Başka oyunlarda da bu şekilde denk gelir mi bilmiyorum, bu yüzden Deluxe paket bence daha mantıklı.
-
Deluxe alıp geçin farkına kesinlikle değer. FIFA ve COD oynayanlara da gereksiz bence onlar da essential alıp geçsinler.
-
selam...Cod Vanguardı almayı ben de düşünüyorum ama klavye mause ile oynamak istiyorum. Sanırım klavye mause desteği var ama emin değilim! Bilginiz var mı?
ona göre satın alacağım.(dual sense alışmakla ile zaman kaybetmek istemiyorum.)
-
İlk mesajı kaldır lütfen veya düzenle, yanlış yönlendirme olmasın insanlar pahalı fiyattan düz versiyonları alacak.
-
kesinlikle deluxe paket alın hocam extra ile arasında sadece 400 lira fark var ama 150 tane oyun var fazladan bu pakette oyun listesi aşağıda Klasikler Kataloğunu inceleyin. Bu 150 oyundan 1 tane bile oynasan aradaki 400 lira fark çıkıyor zaten
playstationPlayStation Plus games | A-Z of all game catalogue titles, classic catalogue, trials and more | PlayStationhttps://www.playstation.com/en-tr/ps-plus/games/?category=CLASSICS_CATALOG#plus-container
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 2 Ocak 2025; 16:42:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, klavye mouse desteğini bilmiyorum maalesef. ama dualsense'e alışırsanız daha iyi çünkü adaptif tetik oynanışa çok keyif katıyor. öte tarafta mouseta tık tık yapıyorsunuz sadece. şahsen pcde bile dualsense desteği varsa dualsense ile oynuyorum. alışması da çok zor değil ilk başta zor gelse de.
-
Bu mesajı Cyberpunk 2077 için mi yazdınız? PS5'ten ultimate sürümü alınca PS4 düz sürümünü de veriyor mu yani?
-
Evet, aynen öyle, sadece ultimate sürümü aldım ve oyunun hem ps5 hem de ps4 sürümleri kütüphaneme eklendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Extra alacağım sanırım, sonradan yükseltilebildiği söylendi. Anca mevcut oyun katoloğundan fırsat gelirse girişim bunlara. Şu sıralar yoğun çalıştığım için zaten hiç sanmıyorum...
-
Arkadaslar
It takes two ps plus ta var mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam bisey sorabilir miyim
Benim ps plus um yok hic almadim bayadir da oyun oynamiyordum
Hanimla beraber oynariz diye it takes two alalim demistim
Bende ps4 var uncharted rdr2 tlou 1-2 gta falan var CD li sekilde almistim hep.
2025 de nasipse ps5 pro alacagim
Bu it takes two 1500 tl civarinda olmasi lazim
Sizce ben ps plus mi alayim it takes two ve diger oyunlari oynamak mi mantikli - yoksa sadece 1500 tl verip cd li oyun almak mi mantikli ?
Direkt psn plus alman daha mantıklı. 7 sinde galiba yeni oyunlar eklenecek. Senelik al oyun bir sene sende kalır it takes two. O sürede oynarsın hem. Diğer oyunları da. Aylık oyunları da eklersin. PRO olunca da ekstra oyunların olur
Eğer sürekli plus almıyorsanız cdli ya da dijital olarak indirimleri takip edip ordan almanız daha mantıklı olur
Ya da en kötü 1 Aylık plus alıp ekleyip oynayın, Pro aldıktan sonra oynarım diyorsanız ps storeden indirimden alın,kesinlikle Efsane bir oyun
Ayrıca aynı firmanın yeni 2 kişilik oyunu Split Fiction da Mart ayında çıkıyor, onu da alırsınız belki
Cok saolasin hocam.
Plus ta 3 tane opsiyon var, hangisi en mantikli olani sizce ? Siz neyi kullaniyorsunuz cogunlukla
Aslinda 1500 tek oyuna verecegine plus alip kutuphanede kalmasi mantikli gelmeye basladi .
Hocam ekleyip oynadim , sony bu oyunu kutuphaneden kaldirabiliyor mu acaba ?
Rica ederim. Ben en üst paketi kullanıyorum. Eski oyunlar da var bunda. Essential en düşük paket sadece aylık oyun ve online oynama var. Bir üstünde kataloğa eklenmiş oyunları kaldırılana kadar oynayabilirsin ve tabii essential ile olan haklar da var. En üst pakette 149 tane eski oyunları var psp ps2-ps1 ve klasik oyunlarının olduğu paket. Sana kalmış hangisini istersen onu al.
Bu arada aylık oyunları hesabına eklediğin zaman psn plus olduğu sürece oynarsın. Kalkmaz o oyunlar hesabından. Anca psn plus yoksa oynayamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 3 Ocak 2025; 1:56:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X