Plus oyunları duyuruldu dostlar. Ragnarok almayı düşününler için iyi haber :) Duyuru linki: playstation.blog PlayStation Plus Game Catalog for January: God of War Ragnarök, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Atlas Fallen: Reign of Sand, and more https://blog.playstation.com/2025/01/15/playstation-plus-game-catalog-for-january-god-of-war-ragnarok-like-a-dragon-gaiden-the-man-who-erased-his-name-atlas-fallen-reign-of-sand-and-more |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4016. sayfa)
-
-
umarim 2-3 ayda listeden cikmaz :)
-
EA Play 1 seneliği iptal etmeyi unutmuşum 1499 tl çekmiş iptal ederler mi acaba
-
Şuan kütüphaneye ekleyebiliyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 ocak salı gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destege yazarsan buyuk ihtimalle iade olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
store.playstation.comDiablo® Prime Evil Koleksiyonuhttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-PPSA03912_00-DIABLOPRIMEEVIL0
store.playstation.comMarvel's Spider-Man: Miles Morales PS4 & PS5https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10000649
Spider ultimate paketin içerisinde 1 ve miles morales 2 oyun beraber var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatları düzenli olarak takip etmiyorum fakat;
Far Cry 6 Gold Edition 202 TL
Nioh 1-2 paket 309 TL
Anno 1800 deluxe edition 170 TL ( Standart sürümü extra içinde var ancak deluxe sürümü zam yememiş oyunun. Standart sürümü 1600 TL bu arada )
Bunlar uygun gibi geldi gözüme belki birilerinin işine yarar. Bir de indirimi bugün yarın bitecek olan 2k bundle i var Nba2k25 ve Top Spin 2k25 1750 TL. Nba 1000 TL nin altına düşmediği için bir an uygun geldi gözüme. Top spin de bu nesil başka oyun çıkarmaz muhtemelen ama bu oyun nasıldır o konuda fikrim yok.
Ragnarök de geldiğine göre Plus'a zam yükleniyor diyebilir miyiz?
-
Anno 1800 nasıldır acaba uzun süredir görüyorum. Strateji oyunu sanırsam alınır mı
Kaynak yönetimi ve planlama üzerine bir oyun. Mazisi çok uzundur, kalitelidir. Türünün en başarılı örneğidir. Bu tarz bir oyun seviyorsanız 1800'ün başına oturduğunuzda saatlerce kalkamazsınız. Onu da yapayım şuna da bakayım derken 8 saat geçmiştir bile. Ancak konsolda oynanışı nasıl bilemiyorum. PC varsa orada oynamanızı tavsiye ederim.
Yenisi 117 adıyla çıkacak, bekliyoruz.
-
Strateji baya severim hocam total war serileri vs muhtemelen binlerce saatimi almıştır seneler önce, bayadır ilgimi çekiyordu ama konsolda nasıl olur bilemedim oyun içeriğine de hakim değilim. Bi kahve parası dürüm parası diye diye muhtemelen yüzlerce, bazen binlerce lira harcıyorum her ay. Alayım madem 180 liraya 1 hafta oyalasa yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: TurcopoloStrateji baya severim hocam total war serileri vs muhtemelen binlerce saatimi almıştır seneler önce, bayadır ilgimi çekiyordu ama konsolda nasıl olur bilemedim oyun içeriğine de hakim değilim. Bi kahve parası dürüm parası diye diye muhtemelen yüzlerce, bazen binlerce lira harcıyorum her ay. Alayım madem 180 liraya 1 hafta oyalasa yeter.
Total War vb gibi savaş odaklı bir oyun değil. Savaşlar sadece deniz üzerinde yapılıyor ve bir derinliği yok. Oyunun odaklandığı nokta kaynak yönetimi, ticaret, nüfusun dengeli dağılımı, tarım ve sanayi terazisini dengede tutabilme vs.
2 saatte bir bacaklarınızı esnetmeyi, kalkıp bir bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Oyuna ve oluşturacağı bağımlılığa karşı çok temkinli olun :)
-
Mesela listeden çıktı diyelim. Oyunu satın alıp kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz ?
-
Evet
Ben de oynamadım hocam bilmiyorum. Kaynak yönetimi türü olduğu için ve Türkçe dil desteği olmadığından denemedim de hiç. Strateji oyunu seviyorsanız benim konsolda önerebileceğim Company of Heroes 3 var. Hem Türkçe hem de klavye mouse desteği var oyunda. Fiyatı zamlandi gerçi ama indirim dönemi bir bakılabilir.
Başka bu tarzda önerisi olan varsa ben de bilmek isterim. Daha önce Sudden Strike 4 ve Ancestor Legacy oyunlarını denedim fakat kol ile oynamak sıkıntı olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Ragnarok un deneme sürümünü indirmiştim ama denemeye pek fırsatım olmadı. 21 inden sonra deneme sürümünü silip tekrardan indirmem mi gerekiyor acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne alaka? Ne verdilerki zam yapsınlar.. hayatınız zam olmuş
Teşekkür ederim aldım, bayadır da ilgimi çekiyordu konsolda en son frostpunk oynadım gayet akıyordu oyun. Alıştıktan sonra çok da zorlamıyor gamepad.
-
Deneme surumu full surum sadece saat siniri var. 21inde o kalkar. Silmenize gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: suskun4449
Ragnarok un deneme sürümünü indirmiştim ama denemeye pek fırsatım olmadı. 21 inden sonra deneme sürümünü silip tekrardan indirmem mi gerekiyor acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X