Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80.428
Cevap
1.676
Favori
4.136.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40154016401740184019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

- Spyro Reignited Trilogy

- Crash Team Racing Nitro-Fueled

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-CUSA14876_00-CTRSRTCBTBUNDLE1

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

• Arkadaşlar selam.
    Snowrunner 700 TL (ps plus Extra kataloğunda şu an mevcut, biliyorum)
    Gt 7 25th. Paketi 2.000 TL gibi bir fiyata düşmüş ( normal paket 700 TL ye kadar indirim görmüştü diye hatırlıyorum)

Bugün mediamarkt’ta logitech g923 direksiyon seti indirime girdiğini görünce dayanamadım sipariş verdim. İnternette en haz verici oyunlar olarak bunlar yazıyordu. Simülatör kullanan varsa önerilere açığım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt

Sipariş verdiğinizde LOGITECH G G923 fiyatı ne kadardı hocam?

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Size yanlış bilgi vermemek için şimdi baktım da maalesef benim gördüğüm Logitech g29’muş. Türkiye’de g923’ü indirime koymamışlar. Ben okul tatillerinde yeğenim Almanya’dan geleceği için ondan istettim. 315 € ya geldi.
    Türkiye’de ise g29 fiyatı 14.000 TL

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

• ‪ Detroit become human standart 374 tl indirimli mi iyi yoksa digital deluxe 1399 tl mu arkadaslar hangisini almam gerek ?

Digital deluxe 1399 tl olanda ciddi bir fark vs var mi ? Bilmedigim icin sorayim demistim

Yardimci olabilir misiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksiladoo -- 17 Ocak 2025; 1:44:46 >

Snowrunner katalogdan kalkali cok oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt

Farkları store sayfasında yazıyor, bilmiyorsanız okuyabilirsiniz. Delux sürüm seçip bakın extraları yazıyor.

• nier kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam okudum fakat o farklarin onemli olup olmadigini bilmedigim icin sordum, avatar vs diyor bilmiyorum ne ise yariyor onun icin sormustum

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt

Sadece kozmetik olarak içerik mevcut hocam, o farkı ödemeye değmez bence.

• Inferioress kullanıcısına yanıt
    Cok saolun hocam cok tesekkur ederim , bunu ogrenmek istemistim , oynanis icerik olarak fark yoksa kozmetige o paralara vermeye gerek yok bence de hocam

• XanthiN kullanıcısına yanıt

küçük çocuğu olanlar kaçırmasın süper fiyat. benim kız spyro ya bayılıyor :D

Öneride geç kaldık, direksiyonda Logi yerine Thrustmaster T300 veya daha ötesini tercih etmeniz daha güzel olurdu bence. T150 bile kayış-dişli sistemi olarak Logi'den iyi.

Logi'nin dişli sistemi gıcık gelebilir bir süre sonra.

En büyük öneri bu olur sim için :)

Logi bu konuda "oyuncak"tan öteye gidemiyor maalesef. İade şansı varsa verin.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Açıkçası bu konuda hiçbi fikrim yok. Manuel araç aldım, 2 haftadır onu çözmeye çalışırken direksiyon alma fikri geldi aklıma 😅 eşimle birlikte oynamayı düşünüyoruz. İade işlemini soracağım.
    Logitech birçok oyunla uyumlu diye biliyorum. Thrustmaster’ı daha önce hiç duymadım açıkçası. Uyumlu vites i var mı? Ps5 oyunlarıyla da destekliyor değil mi? Başka ekleyeceğiniz bir şey olursa çok mutlu olurum

• Arkadaslar sackboy yakin zamanda indirime girdi mi ? 1399 tl sizce uygun mu beklenebilir mi bi sure daha ?

• Hazır indirime girmişken, fc25 pri bekliyorumda forumda satanda yok😂

Rica ederim, hocam o zaman oynayın geçin keyfinize bakın, iade miade ile uğraşmayın boşverin :) Hayırlı olsun araba da :)

Direksiyon işine alışıp keyfini alıp iyice cozutmaya başladığınızda değiştirirsiniz :)

Thrustmaster'ın da vitesleri falan farklı tabi, evet modellerin çoğu destekliyor. T150-300 direkt PS de destekli PC ile birlikte.

• last of us part 2'yi almayı düşünüyorum da şu an indirim görünüyor, daha iner mi veya aylık oyun olarak verilir mi yakında sizce?

• cagritosun C kullanıcısına yanıt
    deluxe veya extra kütüphaneye eklerler hocam bence oradan oyna acele etme. god of war ragnarok eklemişler ve last of us da illa ki eklenir.

alma hiç , gow da geldi

ufukta tlou2 görüldü.

Bence al alma bekle diyenleri dinleme. Türkçe dublaj yapılmış bir oyun ne kadar çok satsa hak ediyor bence adamlar da para kazansın.

• 
Sayfa: önceki 40154016401740184019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.