Evet yurtdisi ip'si. Anladım yani TR'den web uzerinden bir psn hesabi acilirsa, ben buradan ps5 üzerinden plus üyeliğimi alırım o halde. Teşekkürler |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4026. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
TR kartı kullanacağım, Tr fiyatı ile charge ettigi surece sorun yok. Teşekkürler cevabınız icin
-
-
1güne 5 gün eh idare eder ama biraz daha bonkör olmalarını beklerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ps’nin milleti keriz yerine koyması aşırı can sıkmaya başladı. Kingdom come 2 alayım dedim 2500 lira standart sürüm, bir de xbox’a bakayım dedim 1700 liraya satıyorlar xbox’dan aldım. Artık fiyat farkları oyun başına 20-30 dolar fazla oluyor. Adamların gözünden tamamen çıkmışız Türk pazarı olarak.
O.makas hep vardi ki. Xboxta 60 80 tllik oyunlar psde 500 600 tl idi. Sony mezarcıdır değişmez. Plusa okkalı zam yaptilar. 240dan 1350ye çıkardılar üyeliği. Dedilerki harika oyunlar vereceği plus ile ama ne zamandır adam gibi oyun verdikleri yok.
Uzun zamandır bende son çıkan oyunları fiyat farkından dolayı xbox tarafına alıyorum.
Bütçesi yeten herkese de her iki konsoldan edinmeleri ve fiyatları takip edip hangisi uygunsa oradan almalarını tavsiye ederim.
Kingdom da hala karar veremedim. Kütüphaneye ekleyeyim mi yoksa hint ve kardeşlikle alıp oynayıp elden mi çıkarayım. Oynayan arkadaşlardan tavsiye ve yorum rica edebilirim. ((:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende oyunu fiyat farkindan dolayi diger tarafa aldim 2 saat kadar oynadim oyunun tr olmasiyla birlikte cok keyif aldim acikcasi,100+ saati bulabilecek bir oyun
, bu arada ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist die bir oyun var ps ile diger taraft arasinda fiyat olarak ucurum var o oyunda cok guzel tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 10 Şubat 2025; 0:29:32 >
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Kuvvetle muhtemel bende direk ana hesaba çekeceğim gibi. Bahsettiğiniz oyuna da hemen bakıyorum. 🙏👍
Aynen öyle, ilk PS5 almıştım, PC'de de oyuncuyum.. Gamepass üyesi de olduktan sonra Xbox Series S aldım bi de yanına.
Aynı şekilde eğer aynı platformda oyunlar varsa, PC'de de indirimde yoksa veya sadece konsolda ise xbox mağazasından alıp geçiyorum.
Daha önce de birkaç defa yazmıştım, başka bir konuda elli kere söyledim, "yerel fiyatlandırma" konusunu.. Hatta oradan VPN ile başka ülkeden alma muhabbetini "birilerinin hakkına girme" diye bile değerlendiren oldu. Ben yerel fiyatlandırma yapmıyorsa, alakasız başka pazara yapıyorsa, gider VPN ile alırım umurumda da olmaz, hak yediğimi de düşünmüyorum dedim. Yerel fiyatlandırma yapmadıkları için eleştirdim. Linci ben yedim ama
Efendim adamlar yapmak zorunda mıymış da bilmemneymiş de, asıl suçlu belliymiş de... Ya asıl suçlu belli de, enayi gibi önünde yerel fiyatlandırma varken, başka konsolda 10'da 1 fiyatına veriyorken, niye dijital oyun fırsatları konusunda bana yerel fiyatlandırma yapmayan adamı savunuyorsun? Komik...
-
Hocam valla uzunca bir süredir bu tür diyalog ve sürtüşmelerden kaçınıp görmezden geliyorum. Bir firma nasıl kârını düşünüyorsa bende o şekil de cebimi düşünüyorum.
Bende de imkanlar doğrultusunda her iki konsol ve deck olduğundan sizin de dediğiniz gibi neresi avantajlıysa direk oradan alımı yapıp geçiyorum.
İster pc olur ister konsollar olur. Bizi, beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim modundayım.
İstisnaları ayrı tutmakla beraber örnek cyberpunk, baldurs gate, kingdom vb bir nebze bile olsa biz Türk oyuncuları için elini taşın altına koyan, yerel fiyatlandırma yapmamışsa bile beğendiğim ve ilgimi çeken bir yapımsa ve Türkçe de varsa direk ana hesaplara bütçe doğrultusunda almaya özen gösteriyorum.
Onun dışında çokta dikkat edip kafa yormuyorum açıkçası. (:
Konuyu cokta dağıtmamak adına herkese keyifli oyunlar dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Plus Extra 12 ay abonelik aldım 2. Günündeyim 3-5 oyun indirdim denedim ama iade etmek istiyorum. Mümkün müdür?
İade talebi için iletişim formunu doldurdum. Uzun sürer mi, sonuç ne olur?
Yurt dışından TR kartınızla Plus alamazsınız. Ancak hesabı açan arkadaşınız sizin kart bilgilerinizle Türkiye'den alabilir. Otomatik yenilemede sorun olmaz. Yurt dışından TR hesabınızda oyun alabiliyorsunuz ama abonelik gerektiren işlemleri yapamıyorsunuz.
Bu arada muhabbeti geçmiş, Xbox için artık TR dışından TR hesabına oyun alınamıyor. Hatta başka ülkeden aldırmanın sorun çıkarabileceğine dair söylemler var. Çok hesaplıydı ama maalesef artık mümkün değil. Ben mecburen yaşadığım ülkeye geçirdim hesabın bölgesini.
arkadaslar f124 400 liraya düşmüş, eaplay’e gelir mi? yoksa bu fiyata almalı miyim ?
F1 23, 18 Ocak 2024’te EA Play’e gelmişti. Aynı mantıkla F1 24’ün de gelmesi gerekir. Ama ne zaman gelir bilemem.
Birşeyi merak ediyorum ps e her çarşamba yeni indirimler geliyor mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki haftada bir geliyor.
Bu oyunları kaldırılmadan kütüphaneye eklersek daha sonra indirip oynayabilir miyiz
-
Oynayamazsınız ne yazık ki.
-
Arkadaşlar deluxe abonesiyim
Uncharted 4 oynamak istiyorum ps5 pro da ama bulamadım kalktı mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X