Şimdi Ara

Playstation Portable mi Yoksa 200 gb harddisk ,mp3 player ve 17 inch monitor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba! Benim bir sorum vardı. Sanırım açılacak en uygun yer burası.

Arkadaşlar benim 80 gb harddiskim ve 15 inch monitorum var (maalesef). Ayrıcada 320 milyon param var.
    Sizce bu parayla Almanyadan 2. el 17 inch monitor , yeni 200 gb harddisk ve yeni 256 mb mp3 player mi alayim. Yoksa biraz daha para biriktirip almanyadan Sony Psp mi alayım? Lütfen cevap verin yarın parayı göndermem lazım!

• Bence, yeni harddisk alma, 17. mönitor ve mp3 al, biraz para kalcak elinde o zaman, onu da psp almak için en azından sermaye olarak elinde tutarsın
  • bu ikisinden birini seçeceksen 17'ekran,200gb hdd ve mp3 çaları al.
  • psp alınca memory stick alamicaksan hiç psp ye bulaşma
  • psp ile diğerleri karşılaştırılmaz ki
  • PSP al, alırken bir de enaz 1gb kart al.. sonra oyunları dvdye yazıyorlar.. makinayı 1.50 ye düşürt (sakın 2.0 üzeri makina alma)...

oyunları atarsın karta keyiflice oynarsın..
    ayrıca ister müzik dinle mp3 falan..
    istersen video izle, mp4 destekli ama yazılımla avi ve divx oynatıyo..
    istersen resimlerini at içine albüm yap..
    kablosuz ağlara ve internete bağlan...
    memery stirk olarak kullan...

ama en önemliside tabi ki oyun oyna...
    dostum kabul et ki bilgisayar oyunları için bir dolu donanım alıyoruz..iki gün sonra ekran kartın yetmeycek, sonra ram isteyeceksin.. sonra işlemcin yavaş gelecek, sonra soğutma ile uğraş.. tabi tüm bunlardan fırsat bulabilirde şöyle kaliteli birkaç oyun alabilirsen..

ama PSP oyunları zaman sadece PSP ye göre yazılşdığı için asla performans sorunun olmayacak.. her istediğin oyunu oynayabileceksin.. makinam yetmiyo, kasıyo demeyeceksin..

hem istersen PSP ile internette veya ağlara bağlanıp çoklu oyun oynama zevkini de tadabilirsin..

• psp al ama onun için 140 ytl daha gözden çıkarman lazım memory kart için
  • quote:

Orjinalden alıntı: topall.ashack

PSP al, alırken bir de enaz 1gb kart al.. sonra oyunları dvdye yazıyorlar.. makinayı 1.50 ye düşürt (sakın 2.0 üzeri makina alma)...

oyunları atarsın karta keyiflice oynarsın..
    ayrıca ister müzik dinle mp3 falan..
    istersen video izle, mp4 destekli ama yazılımla avi ve divx oynatıyo..
    istersen resimlerini at içine albüm yap..
    kablosuz ağlara ve internete bağlan...
    memery stirk olarak kullan...

ama en önemliside tabi ki oyun oyna...
    dostum kabul et ki bilgisayar oyunları için bir dolu donanım alıyoruz..iki gün sonra ekran kartın yetmeycek, sonra ram isteyeceksin.. sonra işlemcin yavaş gelecek, sonra soğutma ile uğraş.. tabi tüm bunlardan fırsat bulabilirde şöyle kaliteli birkaç oyun alabilirsen..

ama PSP oyunları zaman sadece PSP ye göre yazılşdığı için asla performans sorunun olmayacak.. her istediğin oyunu oynayabileceksin.. makinam yetmiyo, kasıyo demeyeceksin..

hem istersen PSP ile internette veya ağlara bağlanıp çoklu oyun oynama zevkini de tadabilirsin..

ps2 im var zaten

• ps2 varsa ne kasıyon abijim.. ne işin var o zaman psp ile...

senin kasayı güzel bi modifiye yapalım.. , ekrankartı al, monitör al, ram al, işlemci yükselt ama hdd gereksiz be... 80gb yeter.. bende 40 var o bile fazla bana..

herşeyi cd yada dvdye yazıyom daha kalıcı oluyo hem.. sadece işletim sistemi için ve birkaç program ve dosya için hdd kullanıyom..

filmdir, oyundur, müziktir.. hepsi arşivlik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.