Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emredici

abi o cihazi alicama ps2 alirim one oyle minicik

walla ya küçücük şey
  • jankat psp oyunalrının kırılıp hafızaya atılması doru deilmiş die duydum ben bi arkadaş denemiş bi gblik kart var ama olmamış
  • crawlıng ve diğer arkadaşlar oyunun analogla oynanması ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: crawling

jankat psp oyunalrının kırılıp hafızaya atılması doru deilmiş die duydum ben bi arkadaş denemiş bi gblik kart var ama olmamış

Evet şu anda tam başlangıçta hata veriyor daha halledemediler o işi;ancak yakın zamanda hallederler büyük ihtimalle..Bisürü cracker oyunları kırmak için sabah akşam uğraşıyor çünkü..Kaçarı yok kıracaklar

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki
    crawlıng ve diğer arkadaşlar oyunun analogla oynanması ne demek

Dostum oyunun analogla oynanması demek,oyunun yön tuşları değil de analaog kontroller(yön tuşlarının altındaki küçük çubuk,üstü yuvarlak olan) ile oynanması demektir.. Bilmem anlatabildimmi..

• Beyler koç coşmuş varya kangurum.com.tr'de kaçak pspnin yanında 10 tane de oyun var.. Oyunların tanesi 122,4YTL Peşin fiyatına 12 taksit yapıyo ama pahalı

http://www.kangurum.com/kangurum2-web/viewSearchResults.do?categoryId=7&searchKeyword=psp&shopId=

• arkadaşlar kusura bakmayın önceki sayfalarda bahsi gçmiş olabilir ama bu cihazların Türkiye'de ki fiyatı nedir ve oyun bulması alması vs problem oluyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 24 Mayıs 2005, 17:38:15 >
  • oyun bulmak sorun deil ama pahalı
    şuan fiytı 410-450 arası deişiyo
  • çok önemli: BEN PSP YE AMERİKAN VERSİON YÜKLEMEK İSTİYORUM. NERDEN BULABİLİRİM???
  • emule den arat psp diye çıkıyo nası yükliceğini anlatan bi yazıda var ama dikkatli ol o yazıyı iyice oku çünkü yazıda yükleyemezsen bi kez daha şansın olmuyomuş(örneğin tam yüklenirken pilin biterse, gidiyooo))))
  • jankat thanks
  • Bende sonunda dayanamadım sabahın köründe alsancakta teknosanın oradaki dükkandan aldım. 450 ytl + 25 ytl lik yemek ticketi verdim. Bugünde ilk oyunumu aldım ama keşke biraz araştırsaymışım, ben aksiyon hız isterken metal gear acid i aldım (screenshotlara bakarak alırsan böle oluyo) Neyse oyunu beğendim yinede. Oyunu karşıyakada deniz sinemasının karşı tarafındaki yerden aldım. Bilmek isteyen olursa. Baya bi oyun vardı. 20 yi geçiyodu sanırım. Psp 'm japon ve 1.0 versiyonu ancak söylentilerde olduğu gibi kare tuşunda bi sorun yok ve pixel olup olmadığını kontrol etmenize yarayan bi video çektim defalarca baktım ölü pixelde yok neyseki, yinede hergün kontrol ediyom 2-3 defa.

Sonra internette psp için hesap makinası, takvim programları var. Sony bunların bazılarının yüklenmesi halinde psp yi açılmıyacak duruma getirdiğini sölemiş. ammaan dikkat. Biraz zaman geçsin.

Arka planın yeşil olması deli etmişti beni ama meğersem her ay farklı renk oluyomuş. Onuda mavi yaptım. Yabancı sitelerdede oluşumlar başlamış gördüğüm kadarıyla. Ancak türkçe direk psp yle ilgili mpx.gen.tr tadında bi site lazım bize. Bence inşaata başlanmalı böyle bi site için.

Oyuna paramız dayanmıyacak gibi, bence kimde hangi oyun var ve hangi şehirde olduğunu yazarsa sıkıldıkça kendi aramızda değiş tokuş yaparız. Böylece ceplerimizde boşalmaz.

Ben başlatayım metal gear acid izmir/bornova ancak henüz sıkılmadım 1 aya kadar sıkılabilirim

• Need For Speed Rival--İstanbul--Bakırköy
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

jankat thanks

Ne demek dostum her zman..

quote:

Orjinalden alıntı: dr. faustus

Bende sonunda dayanamadım sabahın köründe alsancakta teknosanın oradaki dükkandan aldım. 450 ytl + 25 ytl lik yemek ticketi verdim.Bugünde ilk oyunumu aldım ama keşke biraz araştırsaymışım, ben aksiyon hız isterken metal gear acid i aldım (screenshotlara bakarak alırsan böle oluyo) Neyse oyunu beğendim yinede. Oyunu karşıyakada deniz sinemasının karşı tarafındaki yerden aldım. Bilmek isteyen olursa. Baya bi oyun vardı. 20 yi geçiyodu sanırım. Psp 'm japon ve 1.0 versiyonu ancak söylentilerde olduğu gibi kare tuşunda bi sorun yok ve pixel olup olmadığını kontrol etmenize yarayan bi video çektim defalarca baktım ölü pixelde yok neyseki, yinede hergün kontrol ediyom 2-3 defa.

Sonra internette psp için hesap makinası, takvim programları var. Sony bunların bazılarının yüklenmesi halinde psp yi açılmıyacak duruma getirdiğini sölemiş. ammaan dikkat. Biraz zaman geçsin.

Arka planın yeşil olması deli etmişti beni ama meğersem her ay farklı renk oluyomuş. Onuda mavi yaptım. Yabancı sitelerdede oluşumlar başlamış gördüğüm kadarıyla. Ancak türkçe direk psp yle ilgili mpx.gen.tr tadında bi site lazım bize. Bence inşaata başlanmalı böyle bi site için.

Oyuna paramız dayanmıyacak gibi, bence kimde hangi oyun var ve hangi şehirde olduğunu yazarsa sıkıldıkça kendi aramızda değiş tokuş yaparız. Böylece ceplerimizde boşalmaz.

Ben başlatayım metal gear acid izmir/bornova ancak henüz sıkılmadım 1 aya kadar sıkılabilirim

Arkadaşım hayırlı olsun psp'ın.. Bence sen pspnin firmware'ini güncelleme.. 1.0'da kal.. Çünkü bütün yazılımlar 1.0 versiyon için çıkıyor ve hiçbiri 1.5 ya da 1.51 de çalışmıyor maalesef.. Oyun bende wipeout pure alacam en kısa zamanda..Ankaradayım sıkılınca tabiki takasa açığım

• bendede fifa 2005 var bi ayda bende sıkılırım nfs rivalsla takas edebiliriz hertenkele 2 hafta sonra ne dersin?
  • Çok isterdim ama bana haftaya fifa ve luminies geliyor amerikadan. :-(
  • ankaradan en ucuz ve güvenli nereden alınır.
  • Beyler çok yakında artık psp için özel bi buluşma noktamız olacak : pspturka.com - coming soon
  • quote:

Orjinalden alıntı: flashpoint

quote:

Orjinalden alıntı: crawling

ne kadara ve nerden aldın flashpoint?

670 YTL ye aldım yanında bir tane de oyun vardı ama o oyunu oynamayı bi türlü beceremedim. Kızılayda armağan oyuncak var yani japon oyuncak pazarı ordan aldım. 8 taksit aldım. Ancak bu tekrar bu fiyatı verirlermi bilmiyorum. Sıkı bi pazarlık sonucu almıştım.

saygılar.

bide pazarlık yapmasan kimbilir kaça alırdın...
  • Arkadaşlar Bende Spider man 2 var.Oyunla beraber geldi.

Bu takas olayını daha önce de belirtmiştim.Ama kimseden ses çıkmamıştı.Neyse yine söyliyeyim.

Fifa yada nfs gibi oyun yada metal gear oyunuyla takas etmek çok isterim.çünkü spider man 2 yi psp yi aldığım ertesi ayı bitirdim.Lütfen oyun değiştrimek isteyen arkadaşlarla irtibat kuralım..

kargo ile yollayalım birbirmize.

Teşekkür ederim

telefon : 0424 237 20 41 Elazığ.

Not : İstanbuldan doğubanktan aldım. Oyun + psp 520

İyi oyunlar
  • PSP si olanlar acaba iyiki almışız diyormusunuz?? Bende almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartified -- 28 Mayıs 2005, 18:09:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.