Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimlerin üzerinde yazıyor nerden aldığım. IGN'den alıyorum.
  • İşte size PSP ile ilgili birkaç link.

Psp ile ilgili son haberler, püf noktaları herşey bu forumda var: http://mobiledeviant.com/
    Oyunlar için:
    http://psp.ign.com/
    http://www.gamespot.com/psp/index.html

Bu linklerden psp oyunlarını ve psp ile ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 14 Mayıs 2005, 11:02:27 >

• PSP YE PROGRAM YÜKLEYEBİLECEĞİNİZ Bİ SİTE BULDUM!!! AMA BANA SORARSANIZ YÜKLEMEYİN PROGRAMLARI. BOZULURSA KARIŞMAM ...

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=pspmedia&message.id=593
  • PsP dehşet olucak ya
  • öle olcak falla bu fm2006 fln fılan fıfa tarzı oyunların cıkması benı dahada ısındırdı o makınaya
  • ben 19 mayısta kesin alıyorum psp karalıyım istanbula gidince..ama doğu baktan mı alsam bilmioyrum daha ucuzu var mı?
  • ya ben ocak-şubat'ta aldım ama sattım - almak isterdim gene daha ucuza. ama Bütçe yetmiyor malesef çünkü PSP alırsan iPod'a param kalmıyor...

ama gerçekten kaliteli bir cihaz..
  • kaca sattın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crawling

ben 19 mayısta kesin alıyorum psp karalıyım istanbula gidince..ama doğu baktan mı alsam bilmioyrum daha ucuzu var mı?

buyur gel bak dogubanka pazarlıkla flln en ucuzu burda bulrsn
  • ya gittim doğubanka adam oyuna 70 dolar dedi bende almadım psp war oyun yok
  • Fatihx aynı durumdayız yaa. Fifa soccer istiyorum ama dogubankta 70$ diyorlar. Neyse haziran başında gelecek bir kaç oyun bana rahatlıycam o zaman.
  • işte PSP için Football Manager 2006 ss'i

Playstation Portable (PSP)
  • Football Managerın olması supe ya cok sevındım falla
  • Son haberler:

1-PSP'inizi XBOX 360'a usb pottan takıp dosya transferi yapabilecekmişiz. Güzel haber.
    2-Grand Theft Auto: Liberty City Stories'in Psp versiyonu 1 Eylül'de hem amerikada hemde avrupada çıkacakmış.
    3-Wipeout Pure'ün avrupada çıkacak olan versiyonun'da game share özelliğide olacakmış. (yani elinizdeki tek oyunla iki psp'de wipeout pure'ü multiplayer olarak oynayabileceksiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 18 Mayıs 2005, 10:58:49 >
  • oh ya yaklaşık bi saat sora otobüse binip istanbula gidyorum akşam orda olurum..yarın veya cuma en geç cumartesi doğubanka gidip psp alcam büyük ihtimalle bide fifa 2005i alıcam yanına...
  • İşte süper bir PSP oyunu daha.
    Pursuit Force
     Playstation Portable (PSP)

Hem araba kullanıcaz,hem ateş edeicez,hem arabadan arabaya atlıycaz muhteşem bişey.

Buradan oynanırken çekilmiş video'sunu çekip bir bakın süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 18 Mayıs 2005, 14:50:10 >
  • ya psp iyi hoş da oyunları çok pahalı.
  • doğubanka need for speed geldiiii. bence hemen yola koyulsanız iyi olur. 100 milyon.
  • Sandisk Temmuz ayında 2GB'lık Pro Duo Memory Sticki piyasaya dağıtılacağını duyurdu. Fiyatı 350$ olacakmış.

Bunun yanında E3 Fuarında açıklama yapan Sony Avrupa başkanı 1 Eylül'deki PSP'nin Avrupa dağıtımının başlamasıyla birlikte F1 Grand Prix, Fired Up, World Rally Championship ve MediEvil Resurrection oyunlarınında piyasaya sürüleceğini söylemiş. Süper oyunlar eylüle doğru geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 19 Mayıs 2005, 11:24:26 >
  • aga az önce doğubanktan psp aldım fifayla birlikte 515 milyona giriş kat yücel elektronikden...ama bu normal oyuna girerken yön tuşları çalışyıo ama oyunda çalışmıyo ayarları falan mı var bunun ya o kadar uraşdım bulamadım bi yardım..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.