Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN PSP DIVIX FORMATINDAKİ FİLMLERİ OYNATIYO DİYE BİLİYORM ÇÜNKÜ SMART MOVİE CONVERTERİ BİLGİSAYARA YÜKLERKEN 6600,SX1 VE PSP RESİMLERİ VAAAR. SİZCE???
  • Psp'de divx filmleri oynatabilmek için hafıza kartına ihtiyaç var;ancak umd filmler hafıza kartı olmadan da izlenebiliyor..Fakat umd filmler de pahalı En iyisi bir memorystick alıp filmleri onun içinden oynatmak..Ancak filmler hangi programla çevriliyor bilmiyorum..Daha alamadım psp'yi.. Haftaya inşallah (:
  • 1 GB Memorystick Duo Pro satan yer var mı? 1 GB'tan aşağı memory card alınmaz PSP'ye
  • ben 512 mb aldım 120 milyona doğubanktan ama 1 gb çok pahalı. 1 tane 1 gb yerine 2 tane 512 alırsın daha ii. 250 euro 1 gb. ve sadece 1 yerde var. alt katta bi yerde.
  • Arkadaşlar bazı türk alışveriş sitelerinde ÖNSİPARİŞ var 1gb Memorystick Pro Duo..

Fiyatı genpatechte 183$+kdv http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT13VFNCbFFIRmpUQk5sZnJOWGFrNVdZVDVYTndNVE0yNDNNeFl6TVA=
  • 410 milyona aldiysaniz amerika ile neredeyse ayni fiyat yani ozmn turkiyedede fiyati cok dusmus...
  • arkadaşlar bi kere psp akmerkezde arka tarafta 315 dolara satılıyor.... almak istiyorsanız bulunuyo yani en merkezi yerde bile.... oyunları derseniz elimde tony hawk underground 2 remix,ridge racers,wipeot pure ve fifa soccer var... hepsini akmerkezden 90 milyona aldım.... alet derseniz mükemmel oyunlar falan fifa beklediğimden çok daha iyi çıktı... 1 aya gran turismo gelir türkiyeye çünkü oyunlar amerikadan geliyo amerikada ise 27 mayısta çıkacak..
    esen kalın...
  • ARKADAŞLAR PSP NİN HAFIZA KARTINA OYUN YÜKLEMEK İÇİN SİTE BİLEN VARMI???????????????????
  • delirecem yahu şu güzelliğe bakın eğer ki usa dan olmassa orjinalini alacağım

Playstation Portable (PSP)

• quote:

Orjinalden alıntı: ziyanettin

arkadaşlar bi kere psp akmerkezde arka tarafta 315 dolara satılıyor.... almak istiyorsanız bulunuyo yani en merkezi yerde bile.... oyunları derseniz elimde tony hawk underground 2 remix,ridge racers,wipeot pure ve fifa soccer var... hepsini akmerkezden 90 milyona aldım.... alet derseniz mükemmel oyunlar falan fifa beklediğimden çok daha iyi çıktı... 1 aya gran turismo gelir türkiyeye çünkü oyunlar amerikadan geliyo amerikada ise 27 mayısta çıkacak..
    esen kalın...

oyunların hepsini 90 ytl aldım deme şurada yıkılıveririm usada tanesi 49$
  • Bende oyun arıyorum, Fifa, Untold Legends falan istiyorumda Kadiköy'de nerde var bilmiyorum. Yazıcıoğlunda Uygarda sadece Ridge Racer vardı. Fiyatı 65 milyondu ama ben o oyunu sevmediğim için almadım.

Bu arada GT4 haziranda falan gelmeyecek çünkü oyun Eylül'de falan çıkacak. GTA'da o zamanlarda çıkacak.

Bu arada Burnout PSP'nin ilk resmi yayınlandı geçen gün. Bu oyunda eylül gibi çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LathspeLL -- 8 Mayıs 2005, 19:43:02 >
  • hafıza kartım 512 mb.hellopsp diye bi programcık buldum pspnin içine atılıpta hafıza kartındaki oyunları oynamaya yarayn ama oyun bulamıyorum.bulan varsa lütfen ne bulduğunu ve nerde olduğunuz yazabilirmi acepppp.
  • ya telefonlarda olduğu gibi PSP içinde ufak ufak oyunlar yapacaklarmı?????????
  • ufak tefek değil dostum bildiğin umd oyunlarını hafıza kartına koyulabiliyormuş.ama ben sadece oyunları çalıştıran programı buldum.hellopsp diye.memroy stick te game in içne koydum ve psp nin oyun menüsünde program da gözüktü.açılınca oyun açılır gibi açılıyor.psp yazısı çıkıyor.ama oyun bulunamadı diyor ki zaten bende de oyun yok şu anda indirebildiğim.sadece umd spider man 2 var.

dostlarım daha öncede söylediğim giib umd spider man 2 mi değiştirebilirim.çünkü ben oyun kapattım.ridge racer yada diğer oyun sahipleri arkadaşlarla takas edebilirim.gerçekten çok samimiyim.yardım cı olmak amacıyla söylüyorum.kargo ile birbirimize oyunları gönderbiliriz.

teşekkürler hepinize.

psp
  • ben de yazıcıoglunda gordum varrrrrr hemde kutu kutu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyanettin

arkadaşlar bi kere psp akmerkezde arka tarafta 315 dolara satılıyor.... almak istiyorsanız bulunuyo yani en merkezi yerde bile.... oyunları derseniz elimde tony hawk underground 2 remix,ridge racers,wipeot pure ve fifa soccer var... hepsini akmerkezden 90 milyona aldım.... alet derseniz mükemmel oyunlar falan fifa beklediğimden çok daha iyi çıktı... 1 aya gran turismo gelir türkiyeye çünkü oyunlar amerikadan geliyo amerikada ise 27 mayısta çıkacak..
    esen kalın...

Ziyanettin ne ettin O kadar oyunu 90 milyona alamazsın boşa sallama bence..Amerikada oyunlar 39$-45$ arası değişiyo..Adamlar ordan çalmış mı da bu fiayata satacaklar..?? Kopyası da yok oyunların..Nasıl oluyo bu iş (:

• beyler yazmış olduğum gibi alet şu anda elimde.fiyatta aynen geçerli.245$ bazı arkadaşalar nasıl olur bu fiyat imkansız yazmışlar ama pekinden gelince oluyo.hepsi 245usd. bi ara makinenin fotosunu+faturalarını çekip atcam buraya

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

beyler bana geliyo yarın yada öbürgün.çinden.babamın arkadaşı orda.sipariş vermiştim onaoda ya honkong yada pekinden almış emin değilim.2 tane 512 memorystick+psp+özel taşıma kılıfı(darbe emici) + yedek pil + vinning eleven + fifa champions league2005 + nfs undg.2 hepsi 245$ fiyat çok iyi dimi.
  • Kardeş winning elevn çıktımı ki sana yarın geliyo? Hadi onu boşver, sen bunların tümünü dünyanın hiçbiyerinde bu fiyata alamzsın, yanlış anlama ama cidden imkansız, kimse vermez bu cihazı bu fiyata, toptan falanmı alcaksınız? Bu arada yukarıda arkadaş 90YTL'ye oyunlar saymış, sanırım tanesi için o fiyatı vermiş..
  • Winning Eleven çıkmadı ve Sonbahara kadarda çıkmayacak. Bu yüzden Desiya'ya gelemez.
  • Bugün bağdat caddesinde gördüm PSP ve oyunlarını. Oyunlarının fiyatını sordum 125 milyon dediler :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.