Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN HAYATIM BOYUNCA ŞANSSIZ OLMUŞUMDUR. KESİN BANA ÖLÜ PİXEL ÇIKACAK. BAKIN BURAYA YAZIYORUM. HAFTAYA ALICAM VE SİZE HABER VERİCEM O ZAMAN.
  • ben doğubanktan alıcam 19 mayısta istanbula gidince kısmet olursa..dead pixel olursa gidip deiştirtirim..
  • Bence ölü pixel olayını abartıyorsunuz. Ben iki tane getirtim üstelik alındıkları sırada magazanın elinde kalan son 2 PSP'yi almışlar. Nazar değmesin ama ikisinde de bişey yok. Bir şey daha amerikada çıktığında her forumda pixellere bakın diyorlardı ama artık kimsenin bu konuda sesi soluğu çıkmıyor.
  • bence yazılan yazıldı çizilen çizildi
    artık herkez biliyo ne yapıcağını o yüzden
    ya da kimsenin umrunda değil artık bilmiyorum
    bizim alıcaklarımız amerikan omadığı için japon olucağı için beni bağlıyo tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hertenkele

Bence ölü pixel olayını abartıyorsunuz. Ben iki tane getirtim üstelik alındıkları sırada magazanın elinde kalan son 2 PSP'yi almışlar. Nazar değmesin ama ikisinde de bişey yok. Bir şey daha amerikada çıktığında her forumda pixellere bakın diyorlardı ama artık kimsenin bu konuda sesi soluğu çıkmıyor.

biz daha bırını bulamadık beee vay beee mıllet 2 tane getırtıo
  •  Playstation Portable (PSP)

Klavyenin büyük görüntüsü.
  • klavye camı çizmez mi????
  • farukkarakaya
    evet çizer tabi zaten çizen bi tene tasarlayıp sunmuşlar piyasaya millet
    alsın ekranını çizsin diye
  • Japonyada yayınlanan Psp dergisi Famitsu PSP gelecek sayısında Tenchi no Mon oyununun oynanabilir demosunu içeren umd demo disk vericeğini duyurdu. Darısı bizim başımıza. Link
  • Yazıcıoğlu Uygar elektronikte Ridge Racer oyununu gördüm 65 milyon fiyatı vardı. Bence iyi. Japon versiyonuymuş ama kutusu falan ingilizceydi.

Ayrıca 1-2 hafta içinde oyunların çok çok ucuza gelme ihtimali varmış, bunuda başka bir yerden öğrendim.
  • beyler bana geliyo yarın yada öbürgün.çinden.babamın arkadaşı orda.sipariş vermiştim onaoda ya honkong yada pekinden almış emin değilim.2 tane 512 memorystick+psp+özel taşıma kılıfı(darbe emici) + yedek pil + vinning eleven + fifa champions league2005 + nfs undg.2 hepsi 245$ fiyat çok iyi dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 2 Mayıs 2005, 15:50:59 >
  • Winning Eleven çıktımı PSP için?? Sakın o World Tour Soccer olmasın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertenkele -- 2 Mayıs 2005, 16:07:52 >
  • adamlar aceleden çıkarmışlar.ya kardeş çinde her bok en önce çıkıyo.adam sormuş en iyi futbol oyunları hangileri diye fifa cha.. ve yeni vinnig eleven önermiş. oda almış. detayını sona anlatırım gelsinde bi alet
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Japonyada yayınlanan Psp dergisi Famitsu PSP gelecek sayısında Tenchi no Mon oyununun oynanabilir demosunu içeren umd demo disk vericeğini duyurdu. Darısı bizim başımıza. Link

bu dergi D&R da falan satılır mı???
  • Hiç sanmıyorum. Ben D&R'da hiç japonca dergi görmedim. Ama belki Türkiyedeki Japonlar veya Caponlar için dergi getiren birileri varsa onlara getirtilebilir.
  • bende d&r larda caponca bişey görmedim.ingilizce almanca var. fransızca ve italyanca dahil ya yoq yada belki bitanecik vardır. ama merak etmeyin benim cihaz gelince size kutu içeriğini falan foto çekip göndercem. siyahsx1 im zaten manyak güzel birde bu olcak siyah walla birini sağ elimde diğerini sol elimde gezdircem :)
  • birde beyler gizmondolar var onlar nasıl. ama görünüm falan mükemmel sony de.siyah ama çok çizilcek gibime geliyo. olsun bir pasta yaptımmı olur biter :)
  • O kadar şey nasıl 245$'a geliyor ben anlamadım. İmkansız yani.

Wining Eleven yada Pro Evolution Soccer çıkmadı, şuan yapım aşamasında. Tahminen son bahara doğru gelecek. Bütün bomba oyunlar o zaman çıkıyor. GTA, GT4, PES falan hepsi yaz sonu-sonbahar başlangıcı gibi çıkıyor.

Şuan piyasada 2 futbol oyunu var. Biri Fifa 2005, diğer World Tour Soccer. Çoğu kişiye göre Fifa baya iyimiş. WTS'de iyimiş ama sadece kupa maçları yapabiliyormuşsun falan.
  • yaa arkadaşlar ben istanbulda psp nin 300-350 ytl'ye bulunabildiğini duydum....... bi fikriniz varmıı ........ ben ankaradan 500'e aldımda öyle bişey warsa bayaa bii üzülcemdeee
  • yaa bu pspnin son doğu bank fiyatı ne kadar bilen yok mu ya..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.