Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
168.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hesap cüzdanındaki para 3-4TL yetersiz bile olsa hesapta para kalıyor, 10TL çekiyor karttan
  • Sene oldu 2017 hala aynı sorun. Varsa alabilecek 50 TL de ona ayarlarım. Yemin ederim sıkıldım.
  • Bende şimdi arkadaşın ısrarı üzerine drive clup almak için mail, adresi açıp kredi kartını bilgisayardan ekledim. 3d şifre istedi telefonuma gelen şifreyi girmeme rağmen olmadı. Ama ne yaptıysam aynı hatayı alıp durdum.

Hesabı ps4 e ekleyip oradan al dedim. Gözünün yaşına bakmadan direk aldı. Telefona onay için mesaj bile gelmedi. Resident Evil 7 yi alırken de böyle olmuştu. Hata alanlar direk ps4 den kredi kartını eklesinler öyle denesinler. Yada bilgisayardan kredi kartını ekleyip ps4 den store 'a girip, oyunu alsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle aptalca bir sistem ne gördüm ne duydum arkadaş. Neler denedim neler de hala yok bir adım öteye gidemedim. İninal şerefsizine para da yükledim ama yok yine alamadım yine alamadım. Adamlara zorla bayaa bayaa zorla para kazandırmayı deniyorum resmen ama henüz beceremedim.
  • Sorunun kaynağı sony değil bankalar.Türkiye deki bankalar sony i kara listelerine eklemişler.Adresle falan yakından uzaktan alakası yok çözümün boşuna uğraşmayın.Sony yerine bankanızın müşteri hizmetlerini arayın onlar ilgilensinler

• finansbank kredi kartı ile tr psn den sorunsuzca fifa 18 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

finansbank kredi kartı ile tr psn den sorunsuzca fifa 18 aldım

ekleme 1 aylık psn plus üyeligi the last of us remastered aldım bu ikisini üst üste aldım sorunsuzca
  • Ortada o kadar bilgi kirliliği varki bu konuda. Kimi böyle yaptım oldu diyor aynısını deniyoruz olmuyor. Sony i arıyorsunuz , yok adres bilgileri aynı olacak diyor giriyorsunuz olmuyor vs. Sony nin bu konuyu araştırıp netleştirmesi gerekiyor yani çıkıp " bu sorun şundan kaynaklıdır , şunu yapın " demesi lazım ama salladığı yok. Hatta bu sorun ile ilgili sony çağrı merkezini aradım , " dediklerinizin hepsini yaptım olmuyor dedim " , bana " o zaman yapabilecek birşey yok " dedi danışman şok oldum bu kadar sallamıyorlar yani.Bende bu sorundan müzdariptim. Garanti bankası paracard/sanal kart/kredi kartı olmadı. Günlerce forumları okudum , okuduklarımı denedim nafile olmadı. Son olarak yine formlarda okuduğum Inininal kartı aldım pc ya da tel üzerinden yine alamadım , fakat ps4 üzerinden sonunda alabildim. Kardeşim yeni ps4 aldı. Vakıfbank kredi kartı ile denedi , 3d güvenliği olmadığından yapamadı. Vakıfbank çağrı merkezini aradı " alışveriş yaptığınız yerin ( yani psn store un ) 3d güvenliği olmadığından yapamıyorsunuz , sanal kart oluşturarak yapabilirsiniz , sanal kartlarda 3d güvenliği sorgulanmaz " dedi. Vakıfbankta sanal kart oluşturup denedik , oyun satın alabildik.

• Arkadaşlar söylemeyi unuttum. Inial kart ile sorunsuz bir şekilde alışverış yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar söylemeyi unuttum. Inial kart ile sorunsuz bir şekilde alışverış yaptım.

Hocam 24 saat mı geçti tam olarak, psden mi aldınız webden mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 12 Ekim 2017; 15:23:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar söylemeyi unuttum. Inial kart ile sorunsuz bir şekilde alışverış yaptım.

Hocam 24 saat mı geçti tam olarak, psden mi aldınız webden mi

Ps'den aldım. 24 saat beklemedim , 48 saat bekledim. Ama psn için değil , ınial kartta yeni üye olduğum için internet alışverişi için 48 saat beklemem gerekiyordu. O süre dolduktan sonra , sorunsuz bir şekilde aldım.

• Ben bu kredi karti sorunun şu sebeple oldugundan yuzde 99 eminim.

Bir karti farkli farkli hesaplara girmek. Veya ayni hesaba oyun almak icin ekleyip sonra silip baska zaman alacagin zaman yine eklemek.

Bu gerizekali sony bunu guvenlik yontemi olarak onleme maksatli karar almis beynine yandigimin firmasi beceriksiz korkak firmanin onlemi bu olmus.

Ininal kart ile alabiliyorum demistim. 4 oyun alabildim en fazla. Bakin 10 gun icinde 4 oyun aldim diyorum. 4 farkli hesap acarak aldim. Sorunsuz tak tak aldim diyorum. Ayni yontemi 5. Oyun icin yapiyorum. Bakin her sey ayni. Her sey ayni ya. Yok abi. 4 oyunu sakir sakir aldigim kartla artik hicbir hesapta oyun aldirtmiyor.

Basmis blokeyi. Farkli hesaplardan aldim ya. Ortalik karti oldu diyor kendi kit beyinsiz fikriyle. Hirsizlik yapiyorum yani ben diyor. Cunku bunlar o kadar beceriksiz, o kadar guvenlik ozurlu ki. Farkli hesaptan kullanilan karti bloklasinlar da hirsizlik olmasin musterilerden sikayet almasinlar. Kafa bu. Baska turlu basa cikacak zekalari yok cunku bu sekilde onlem aliyorlar. Farkli hesaplarda kullanildiysa bas blokeyi babacim. Duz mantik. Kahvehanedeki haydar amcamin mantigi. Ya ulan bu kadar basit mantik icin yazilimciya gerek yok al isletme mezunu birini o da tespit eder abi bunu. Ne kadar yuzeysel bir mantik bu. Ya sizin ben yoneteceginiz sirketin, tuttugunuz yazilimcilarin klavyelerine turp sıkayım ya.

Turkiye iste canina yandigimin ulkesi. Koskoca uluslararasi sirketin turkiye ayagi boyle kit, boyle beceriksizse bu ulkenin kendi kaynaklari ne olsun ki. Copluk icinde bir ulkede yasiyoruz baska bir sey degil. Kimse isini duzgun yapmiyor bu agzini sevdigim ulkesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2017; 3:35:12 >

• Hepsisony gibi siteler ya da sony mağazaları psn kartları satsalar daha iyi olur bence 100tl lik psn kartı 100tl gibi. Kodu psn hesabına tanımlayıp cüzdana bakiye olarak eklenir bu sayede kredi kartı derdi de ortadan kalkmış olur. Siteden alınca mailine kodu gönderirler herkes sorunsuz istediğini alırdı

• Ben 3 aydır sorunsuz alışveriş yapıyorum axcess le. Başta world sonra da world e bağlı sanal kart kullandım. Bugün sanal kartla alışveriş yapayım dedim. Telefonla gelen şifreyi giriyorum,son aşama yani. Diyor ki fatura bilgilerini güncelleyin. Tamam dedim. Kart ve adres bilgilerini sıfırdan isteyen bir menü. Giriyorum bilgileri diyor ki bu kart daha önce kayıtlı olduğu için güncelleyemezsiniz. Sildim kartı hesaptan baştan girdim bilgileri. Tekrar satın almaya girdim. Hobaa tekrar aynı döngüde buldum kendimi. Durduk yere sinirlerimi bozdum. Axcess e devam naapiyim.
  • Arkadaş güvenli yapacağız derken çalışmayan bir sistem yapmaları üzücü, bende başta banka kartıyla denedim baktım olacak gibi değil, sanal kart oluşturup o şekilde alışveriş yaptım. Sevindirici olan tek seferde başarıyla gerçekleştirdim :)

Ben şuanlık sanal kart üstünden sıkıntı yaşamadan alışverişlerimi yapıyorum. Fakat gün gelir bu da hata verirse yeni yöntemlere devam...

Fakat sanal kart denemeyen ve imkanı olan arkadaşlar varsa denesin...Basit şekilde oluyor çokta uğraştırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

boşuna denemeyin arkadaşlar olmuyor durumu müşteri hizmetlerine bildirdim onlarda ingiltereye bildirdik zart zurt diyorlar ama bir cacık çıkmıyor tabi. adamlar resmen para kazanmak istemiyorlar sanki

Olaya gel Ingiltere'ye bildirdik lafa bak. Ulan kocamam tr ayağısın sen kendi pos un kendi sistemin yok mu salak saçma muhabbet. Sanarsın %70 indirim yaptım öyle al diyor.

• Alslam Alikum

I'm not from turkey but I did try to test my credit card on my turkish account but its the same problem as you having guys

so is there anyway to fix this ?
    from reading all the posts it feels like its impossible :\
  • Kafayı yıycem bu sefer de böyle bı hata çıktı nedir bu

• Yemin ediyorum şu sorun yüzünden Ps4 almaktan vazgeçip Xbox alacağım
  • Psn tr’den herhangi bir ödeme işlemi gerçekleştiremiyorum.

1. Kartım sanal kart veya para kartı değil. Bildiğimiz kredi kartı.

2. Bu kredi karti ve hesap ile bir çok defa psn tr den oyun satın alabilmiştim. Ancak 2 haftadir olmuyor.

3. Adres bilgimse türkçe karakter yok.

4. Adres bilgimde noktalama işareti yok.

5. Adres bilgim bankam ile tıpa tip aynisi.

6. Hata aldiktam sonra 72 saat bekledim. Ama nafile.

7. Sıfırdan bir hesap okuşturdum. Yine hata veriyor.

8. Cüzdana para eklemeyi deniyorum hata veriyor.

9. Ps üzerinden satın almayi denedim, internet tarayicisi uzerinden bilgisiyardan satın almayi denedim, telefon app’si üzerinden de denedim. Olmuyor olmuyor

Çözüm nedir ? Sorun nerede ? Bir yerde mi hata yapıyorum. Anlamıyorum. Var mi çaresi olan :)

Allah bunlarin belasini versin. Keyif icin aldigimiz alet sinir stres sahini yapti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.